Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Az yedigin zaman yagdan vermiyorsun biliyormusun? Sonradan yemeye basladiginda arti göreceksin haberin olsun canim

Bu her zaman yaptığım bişi değil canım iftarı çok geç saat yapıyoruz o saatten sonra zaten hareketim yok, hem eşim 4 12 o yanımda yokken böyle yapabiliyorum vardiye dönünce yemeye başlarım yine

Bu her zaman yaptığım bişi değil canım iftarı çok geç saat yapıyoruz o saatten sonra zaten hareketim yok, hem eşim 4 12 o yanımda yokken böyle yapabiliyorum vardiye dönünce yemeye başlarım yine
Arti gördüğünde sasirma diye dedim :) metabolizma ni çalıştırmiyor ve gunluk alman gereken kaloriyi almiyorsun buda organlarının duzgun calismasina engel oluyorsun....

Canım fena sıkkın.Bizimkiyle girdik birbirimize.İstemiyorum ben evlenmeyi.

Ne oldu canım daha işin başındasınız fevri davranmayın
Yaparsin canim civcivim verdigimiz kgyu geri almak biraz sacma geliyor artik bana zar zor veriyoruz hopp geri gelmesine izin veriyoruz

Aslında haklısın canım bir kere verdim en az 3 4 yıl geri almadım ama geçen yıl 58 e indim hop geri aldım sanırım kortizonlar tetikliyor beni ve psikolojik olarak ta yiyorum cidden

Elif ramazandan sonra takıma dönecek canım.Kaptan benim canım.sana bu hafta dişli rakip vereyim bakalım kim olaub
1temmuza kadar kaç kilo vereceksin canım. İddia bir değil iki olunca iki katı gaz lazım sana
Ayyy evet bana dişli, hırslı bi rakip bul canımmm. 7 kilo vermem lazım

Kortizon lanet birsey zaten allah yardimcin olsun kuzum

Slm kızlar,

Nette dolaşırken tesadüfen gördüm grubunuzu,benimde kilo problemim var .Evlenmeden önce kilo almak için doktor doktor dolaşırdım evlendikten sonra birkaç ayda 8 kilo aldım.Ve arkası kesilmeden hızla devam etti kilo almam.52 kg dan 67 kiloya çıktım.Çok fena göbek yaptım.Yarışma hakkında bilgi verseniz bende katılsam nasıl olur?

Hoşgeldin canim 1. Sayfayi oku kurallar yaziyor uygun olursa kaptanla konusuruz

Harika
Boyun kaçtı canım senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…