Az yedigin zaman yagdan vermiyorsun biliyormusun? Sonradan yemeye basladiginda arti göreceksin haberin olsun canim
Noldu da canim Hayır olsun???Canım fena sıkkın.Bizimkiyle girdik birbirimize.İstemiyorum ben evlenmeyi.
Arti gördüğünde sasirma diye dedim :) metabolizma ni çalıştırmiyor ve gunluk alman gereken kaloriyi almiyorsun buda organlarının duzgun calismasina engel oluyorsun....Bu her zaman yaptığım bişi değil canım iftarı çok geç saat yapıyoruz o saatten sonra zaten hareketim yok, hem eşim 4 12 o yanımda yokken böyle yapabiliyorum vardiye dönünce yemeye başlarım yine
Canım fena sıkkın.Bizimkiyle girdik birbirimize.İstemiyorum ben evlenmeyi.
Yaparsin canim civcivim verdigimiz kgyu geri almak biraz sacma geliyor artik bana zar zor veriyoruz hopp geri gelmesine izin veriyoruz
Arti gördüğünde sasirma diye dedim :) metabolizma ni çalıştırmiyor ve gunluk alman gereken kaloriyi almiyorsun buda organlarının duzgun calismasina engel oluyorsun....
Ayyy evet bana dişli, hırslı bi rakip bul canımmm. 7 kilo vermem lazımElif ramazandan sonra takıma dönecek canım.Kaptan benim canım.sana bu hafta dişli rakip vereyim bakalım kim olaub
1temmuza kadar kaç kilo vereceksin canım. İddia bir değil iki olunca iki katı gaz lazım sana
Kortizon lanet birsey zaten allah yardimcin olsun kuzumNe oldu canım daha işin başındasınız fevri davranmayın
Aslında haklısın canım bir kere verdim en az 3 4 yıl geri almadım ama geçen yıl 58 e indim hop geri aldım sanırım kortizonlar tetikliyor beni ve psikolojik olarak ta yiyorum cidden
Haydi bakalim sana guveniyoruz sen yinede saglikli git aklim sende kaliyorArtı görmücem inş canım sahurda yiyorum çünkü onu gün içinde eritirim diye
Merakla bekliyorum :)Günaydın kızlar,dün gece bebekler gibi uyumuşum.
Biraz dolanayım da tartı bildirimimi yapayım. Bomba gibi bir eksi var sanki ve bu hafta büyük ihtimal mezun olacağım.
Hoşgeldin canim 1. Sayfayi oku kurallar yaziyor uygun olursa kaptanla konusuruzSlm kızlar,
Nette dolaşırken tesadüfen gördüm grubunuzu,benimde kilo problemim var .Evlenmeden önce kilo almak için doktor doktor dolaşırdım evlendikten sonra birkaç ayda 8 kilo aldım.Ve arkası kesilmeden hızla devam etti kilo almam.52 kg dan 67 kiloya çıktım.Çok fena göbek yaptım.Yarışma hakkında bilgi verseniz bende katılsam nasıl olur?
HarikaöNCEKİ KİLOM : 62,100
ŞİMDİKİ KİLOM: 61,00
ARADAKİ FARK : 1,771
İFTARDAN ÖNCE TARTILDIM TAM 61 ÇIKTIM PEK MUTLU OLDUM :d AMA EKSİ ÇIKMAK İÇİN HERŞEY YAPTIM NERDEYSE 2 AKŞAMDIR ÇOK AZ YİYORUM SAHUR DAHİL..
Yaaaaa ama ama gitmeeeGünaydın kızlar,dün gece bebekler gibi uyumuşum.
Biraz dolanayım da tartı bildirimimi yapayım. Bomba gibi bir eksi var sanki ve bu hafta büyük ihtimal mezun olacağım.
Hayirli cumalar canimGunaydin canlar herkese hayirli cumalar
Tebrikler canım benim
Hoşgeldin canim 1. Sayfayi oku kurallar yaziyor uygun olursa kaptanla konusuruz
Sağol canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?