- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Akraba silinmiyor ama ona verdiğim değeri kendi içimde silerim.mümkün mertebe az ve mesafeli görüşürüm.net bir tavır almam ama o akrabaya hiç güvenmem.
Merhaba,nasılsından da öteye samimiyet göstermem.
Aman dağıtsınlar yeter ki sağlıkları yerinde olsun.
Benim küçük zalım da aynı dağıtır oynar bu ne hal dediğimde de bişey olmaz der
İki günkurusu kayısıyı da suya koyup,iftarda suyunu içip kayısıları da yiyerek mi orucunu açsan acaba?
Yap iç sağlık şifa olsunÖyle valla yeterki sağlıklı iyi olsunlar onlarsiz hiç bişey güzel olmaz bu hayatta
öyle de yapayım canım hatta birazdan hazirlayayim akşama kadar biraz dinlenir..
Şekersiz komposto yapayım dedim arada iftarda içsem bu gibi sorunlar olmayacağını düşünüyorum sence
Ben konusamam ya, dediğim gibi en fazla merhaba vsHep öyle yapıcam diyorum ama ev oturması oluyo gidim gelim oluyo hop mesafe kalkmış
Yap iç sağlık şifa olsun
Kayısı kompostosu iyi gelebilir canım.
Mürşit ol mürit olalım öğret bize bunlarıHep onun dediğinin olması sıkıntılı olur canım.bir şekilde ortak yolu bulmanız gerekiyor.
Evlilikte ortak noktayı bulup uzlaşabilnek çok çok önemli. Alıp karşına sakince konuşmayı denesen.böyle yaptıkça seni kırdığının ve seni ezip üzdüğünü uygun bir dille ifade etsen anlamaz mı?
Benim evliliğimde çoğunlukla benim sözüm geçer ama eşim kendi sözü geçiyor sanır
Eşimi iki pohpohlayıp, kendi fikrimi onun fikriymiş gibi önüne sürerim ve işin sonunda da canımm ne kadar haklıymışsın iyi ki senin dediğin gibi yaptık der içten içe gülerim
Deşme yaramı deşmeAllahım dahada iyi etsin inşallah bitanem..
Ayyy bu ev işi yemek neden hiç bitmez tamam topluyorsun bari gün boyu olduğu gibi kalsa hiç bozulmasin, yok anamm yapıp arkanı dönüyorsun hop eskisi gibi
Aynen oyle ya istemeyi bilmek onemli
yorumlarını bile nasıl severek okuyordum, merakla bekliyorum mezuniyet yazınıDiyet başarı hikayelerinde uzun uzun yazarım en geç yarına.
Burada mezunlar topiğine de karnem hazırlanırsa hemen yazarım canım
Cigdemin kilosunda yüzdeyi eksik yazmissin canım, 0.87 olacakti sanirim.***6. Takım 570.Etap***
Esperenzaa (65.4/63,9/1,5/%2,29) mezun olmak istiyor.
Smygnc (94.8/93,8/1/%1,05)
medgic26 (104/103,1/0,9/%87)
fitcivciv (62.1/61/1,1/%1,77)
Ballikayfe (83.5/
gitsinkilolar01 (79.3/
becezey (74.8/73,8/1/%1,34)
yolcukardelen (61.5/60,6/0,9/%1,46)
Gonulbagi (64.1
Yeni üye basl tarigi 27.04.18. Basl kilosu 65.8 hedef kilo
.
Listemiz burada dursun
Yanlışlık varsa bi kontrol edin kızlar. Binbir emekle verdiğiniz gramlara ayıp etmeyeyim
Canım Çiğdem’in yüzdesinde virgülü unutmuşsun***6. Takım 570.Etap***
Esperenzaa (65.4/63,9/1,5/%2,29) mezun olmak istiyor.
Smygnc (94.8/93,8/1/%1,05)
medgic26 (104/103,1/0,9/%87)
fitcivciv (62.1/61/1,1/%1,77)
Ballikayfe (83.5/
gitsinkilolar01 (79.3/
becezey (74.8/73,8/1/%1,34)
yolcukardelen (61.5/60,6/0,9/%1,46)
Gonulbagi (64.1
Yeni üye basl tarigi 27.04.18. Basl kilosu 65.8 hedef kilo
.
Listemiz burada dursun
Yanlışlık varsa bi kontrol edin kızlar. Binbir emekle verdiğiniz gramlara ayıp etmeyeyim
Ben konusamam ya, dediğim gibi en fazla merhaba vs
Mesafe kalkmaz, kalkmasın da zaten öyle insana. Benim başımdan da geçti senin kadar olmasa da, yine de yolda falan gorursem bir iki konuşuyorum, evine falan gitmiyorum.
sagol canim sizlerin sayesinde burda olmak cok iyi geldi hem daha bilincli seyler tuketmeyi ogrendim hemde yarismanin verdigi sorumlulukla kacamaklara hayir demeyi ogrendim. Insallah bu sekilde devam edip benimde senin listede yazdigi gibi mezun olmak istiyor yazisini gorurum :)))Canımmm tebrikler, bayrama bence de 69 olursun.Motivasyonun da iyi, emzirip sağlıklı beslenerek çok daha iyi olacaksın.
Senin menülerini çok beğeniyorum zaten.sütünü azaltmadan kalitesini düşürmeden güzel güzel kilo veriyorsun ya helal olsun canım.
sagol canim sizlerin sayesinde burda olmak cok iyi geldi hem daha bilincli seyler tuketmeyi ogrendim hemde yarismanin verdigi sorumlulukla kacamaklara hayir demeyi ogrendim. Insallah bu sekilde devam edip benimde senin listede yazdigi gibi mezun olmak istiyor yazisini gorurum :)))
Canim eger katilimin iyi olur ve kilo verirsen haftaya listeye girersin.esperenzaa artik haftaya benimde adimi yazarsiniz demi?
burasi cok eglenceli, bdvye eskiden sik sik girerdim, artik burayi daha cok begeniyorum....
2 hafta hala gecmedi mi? kilo az da olsa veriyorum.... cezalarimida yerine getirdim.... pazartesi 2 hafta bitmis olacak acaba o zaman mi ?Canim eger katilimin iyi olur ve kilo verirsen haftaya listeye girersin.burasi boyle iste bagimlilik yapiyo
Canım 7 mayısta geldiğin için daha iki haftan dolmadı,önümüzdeki cumaya güzel bir eksi ile gel,katılımın da başlangıçta azdı ama takıma yavaş yavaş uyum sağladığını görüyorum.katılımın da kilo vermen de güzel olursa haftaya listedesin.2 hafta hala gecmedi mi? kilo az da olsa veriyorum.... cezalarimida yerine getirdim.... pazartesi 2 hafta bitmis olacak acaba o zaman mi ?
Canım sen ölçülerini vermiş miydin?esperenzaa artik haftaya benimde adimi yazarsiniz demi?
burasi cok eglenceli, bdvye eskiden sik sik girerdim, artik burayi daha cok begeniyorum....
Yanindan gecemem kuzum masallahin var eksi görmeye basladib tekrardab sukur kirdik kilo inadini :) muckkk kalp kalp kalpSağol canım minnoşum çidoşum
Dün 1 kilo eksiyi görmüş gözlerime inanamamıştım 1,5 bana bile sürpriz oldu
Senin de verdiğin kilo ve yüzde gerçekten çok iyi canım.
Duraklama dönemini senin tavsiyen olan dukan bira ile kırdım sanırım canım:) çok uzun yapmasam da ondan sonra eksiler gelmeye başladı.Yanindan gecemem kuzum masallahin var eksi görmeye basladib tekrardab sukur kirdik kilo inadini :) muckkk kalp kalp kalp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?