Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esperenzaa senden ders almamiz gerekir :) bir yerde kurs ac kayit olalim, demek iyi ikna kabiliyetin var:)))

Kesinlikle, çok motiveyim cidden. Veremicem diye de üzülüyorum, çok vermek istiyorum. İddia var, teyzemin torunun düğünü var, ötesi yaz var, deniz,kum, gunes missss
Sana da hayırlı olsun canim. Mezun oluyorsun. Darisi başıma, hepimizin başına inşallah

Sagol elifcimmm muck

Canım ramazan olduğu ve orucun ilk günleri alışma süreci olduğu için ceza vermeye kıyamıyorum
Her ne kadar birkaç yıldır oruç tutamasam da orucun ilk haftaları nasıl zorlandığımı biliyorum.
İlk hafta geçsin haftaya cezalar gelir:)
Şayet canım bölgesel olarak kilo sorunun varsa gece kendi sorunlu bölgene uygun bölgesel egzersizlerden yapabilirsin.

İnsallahh canimm, ardindan biz de birer birer mezun olalım, sonra da koruma topigi açalım

esperenzaa senden ders almamiz gerekir :) bir yerde kurs ac kayit olalim, demek iyi ikna kabiliyetin var:)))
Evet canım ikna kaabiliyetim iyidir bir de peşini bırakmamak gibi pis bi huyum var
Eşimi 22 yıldır tanırım,10 yıldır da evliyiz. Huyunu suyunu iyi bilirim doğal olarak. Ve uygun dille tatlı tatlı uygun zamanı kollayarak söylediğim herşeyi yaparbir de benim eşim çoğu erkek gibi pohpohlanmaya bayılır.
Aslında ne söylediğimizden çok nasıl söylediğimiz önemli.
Eşime şunu yap desem yada bu böyle olacak diye emir kipinde konuşsam dediğim şey ne kadar güzel bişey olsa da yapmaz.
ama canım ben şöyle düşündüm ama senin fikrin çok önemli şunu şöyle yapsak nasıl olur acaba desem sonra bir iki öpücük gülücük ve pohpohlama ile konuyu bağlasam hemen yapar

Ben de seni çok sevdim cidden, hele esprilerine bayılıyorum

Kac kiloyla başlamıştın

Öyle valla yapsan da aynı yapmasan da ama dediğin gibi önemli olan temiz olması

Bendede 2 tane var aman allahım hele oğlum sürekli dağıtmaya meyilli sürekli arkasını topluyorum ama yetişemiyorum zalımın oğlu

Doğadan kayısılı form çayı dene canım. Belki duymussundur. çok memnun kaldığım icin oneriyorum wc sorunu yasayanlara, benim de 5-6 gün çıkmadığım oluyordu.

Çok sağol kuzum ya çok ihtiyacım var bendede arada olunca 4-5 gün sürer çıkmadığım.
Birazdan arar Eşim den isterim getirsin yoksa catloycam karnım davul gibi yaa

Maşallah
Motivasyon ve kararlılık olduktan sonra gerisi çok kolay ,yeter ki inan buna canım.
Bir de düşün iradeni ve isteyince neler yapabileceğini.
Memlekete gidip 900 gram artı ile dönebilmek nasıl bir başarıdır buna odaklan.
Darısı tez zamanda sağlıklı bir şekilde senin ve tüm arkadaşlarımın başına olsun

Kilo bildirimim

Cuma 74.8 kg
Bugun.73.8 kg
Fark 1 kg
Yuzde 1.34

Sonunda 73 lerdeyim yuppi 1 er 1 er insallah bayrama kadar 69 a inecegim :))
Canımmm tebrikler, bayrama bence de 69 olursun.Motivasyonun da iyi, emzirip sağlıklı beslenerek çok daha iyi olacaksın.
Senin menülerini çok beğeniyorum zaten.sütünü azaltmadan kalitesini düşürmeden güzel güzel kilo veriyorsun ya helal olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…