- 18 Ekim 2017
- 570
- 1.134
- 113
Hep onun dediğinin olması sıkıntılı olur canım.bir şekilde ortak yolu bulmanız gerekiyor.
Evlilikte ortak noktayı bulup uzlaşabilnek çok çok önemli. Alıp karşına sakince konuşmayı denesen.böyle yaptıkça seni kırdığının ve seni ezip üzdüğünü uygun bir dille ifade etsen anlamaz mı?
Benim evliliğimde çoğunlukla benim sözüm geçer ama eşim kendi sözü geçiyor sanır
Eşimi iki pohpohlayıp, kendi fikrimi onun fikriymiş gibi önüne sürerim ve işin sonunda da canımm ne kadar haklıymışsın iyi ki senin dediğin gibi yaptık der içten içe gülerim
Kesinlikle, çok motiveyim cidden. Veremicem diye de üzülüyorum, çok vermek istiyorum. İddia var, teyzemin torunun düğünü var, ötesi yaz var, deniz,kum, gunes missssYol,regl ödemi bile olsa çok güzel eksiye geçmişsin canım.haftaya bir aksilik olmazsa listede olursun bence de.
Listede olunca daha da motive oluyor insan kaldı ki senin iki tane iddian varmış bu bile başlı başına motivasyonunu tavan yaptırır canım.
Tesekkur ederim evet prednol 40 kullaniyorum.Geçmiş olsun.Alerjiden dolayı mı kortizon ilaçları kullanıyorsun?
Sağol canım 2 ayi gecti onemli olan durmamasiBencede gayet güzel moral bozmak yok canım
Tamam yazicam birkac saate ☺☺Ben de o kadar çok yorulmuşum ki erkenden uyumuşum ve çok iyi geldi
Tamam canım iftardan önce yaz ama çok geç vakte bırakma olur mu?
Sagol ahsenim benim muckkkSupersin canimçok iyi gidiyorsun canimm
Cok güzel eksi sumeyyecim♡♡♡
Bebeğim moralini bozma gayet iyi eksi ramazanın etkisi vardır haftaya daha iyisi olur kuzum♡♡♡
Sagol elifcimmm muckArada ugruyorum canim. Bayramdan sonra doncrm insallah :)
Tebrik ederim canim
Iftar cok az! Kalici olarak kilo vermek idtiyosan saglikli beslenmelisin. Yoksa verdigin kilolar geri gelir. Cunku yagdan degil kas yada sudan gider.
Tebrik rderim canim
Tebrik edeeim canim. Ramazan ilk haftasi vucut sasirmistir. Haftaya daha guzel olurm
hayirdir insallah
tebrik ederim cnm. Haftaya 59 gorursun
Hodgeldin :)
ohhh supersin kaptanim :) demek mezun oluyorsunnn
Canım ramazan olduğu ve orucun ilk günleri alışma süreci olduğu için ceza vermeye kıyamıyorumesperenzaa benimde yerlesik kilom 59-60 ve genelde orda tikaniyorum. bu aksam disarda iftar yapacam, umarim daha saglikli beslenirim, sunu anladim, kesinlikle sahursuz oruc tutmak cok zor, sagol ceza kesmedigin icin....
bu arada olculerim:
gogus 93
bel=72
kalca 93
kolu unutum 26 miydi kacti hatirlayamadim.
spor olarak ne yapayim acaba, zaten cok yuruyorum, bugun daha yarim gun ama ben 7500 adim atmisim.
su duran kilomdan kurtulmak istiyorum.
Doğadan kayısılı form çayı dene canım. Belki duymussundur. çok memnun kaldığım icin oneriyorum wc sorunu yasayanlara, benim de 5-6 gün çıkmadığım oluyordu.Aynen iftardan önce tartılmak güzel oluyo
En son ramazandan 1 gün önce vcye cikmistim dahaha bişey yok
Önce kilo bildirimim
Geçen cuma:65,4
Bu sabah:63,9
Fark:1,5
Yüzde: 2,29
Şimdi geçmişe dalayım.
İnsallahh canimm, ardindan biz de birer birer mezun olalım, sonra da koruma topigi açalımBenim de 68 yerleşik kilomdu ve özellikle 66,6 kabusum olmuştu
Zor olsa da ben başaracağına inanıyorum. 1,5 aydan biraz fazla zamanın var.bir ay sağlıklı menülerle metabolizmanı bozmadan devam edip,kilitlendiğin noktada son bir iki haftada detoks yaparsan çok güzel bir şekilde verebilirsin bence.
Evet canım ikna kaabiliyetim iyidir bir de peşini bırakmamak gibi pis bi huyum varesperenzaa senden ders almamiz gerekir :) bir yerde kurs ac kayit olalim, demek iyi ikna kabiliyetin var:)))
Sağol canım minnoşum çidoşumyahu nasıl guzel bir sayidir tebrikler birtanem muckkkkk
Ben de seni çok sevdim cidden, hele esprilerine bayılıyorum
Tam aklımdan geçeni okumuşsun canım.bu kadar olur.
Yazacağım tabi ki
Geçen yıl mayıs sonunda gelmiştim takıma bir yıl nasıl geçmiş anlayamadım
Hani burası sanal da olsa,buradaki tüm arkadaşlarımız bana çok iyi geldiniz.hepinizi ayrı ayrı seviyorum kız
Aynen canım ev işi yapsan da bitmiyor yapmasan da:) ben dün tüm gün dışardaydım, gece de erkenden uyumuş kalmışız .sabah uyandım mutfağı bile toplamamıştım.sabah ben mutfağı toplarken bakıcımız evi topladı 30 dakika sonra salon yine savaş alanı gibiydi
Çocuk olunca ev hiç toplu kalmıyor .temiz olsun dağınıklığı hiç umurumda değil benim
Doğadan kayısılı form çayı dene canım. Belki duymussundur. çok memnun kaldığım icin oneriyorum wc sorunu yasayanlara, benim de 5-6 gün çıkmadığım oluyordu.
MaşallahKesinlikle, çok motiveyim cidden. Veremicem diye de üzülüyorum, çok vermek istiyorum. İddia var, teyzemin torunun düğünü var, ötesi yaz var, deniz,kum, gunes missss
Sana da hayırlı olsun canim. Mezun oluyorsun. Darisi başıma, hepimizin başına inşallah
TebriklerKilo bildirimim
Cuma 74.8 kg
Bugun.73.8 kg
Fark 1 kg
Yuzde 1.34
Sonunda 73 lerdeyim yuppi 1 er 1 er insallah bayrama kadar 69 a inecegim :))
Kilo bildirimim
Cuma 74.8 kg
Bugun.73.8 kg
Fark 1 kg
Yuzde 1.34
Canımmm tebrikler, bayrama bence de 69 olursun.Motivasyonun da iyi, emzirip sağlıklı beslenerek çok daha iyi olacaksın.Kilo bildirimim
Cuma 74.8 kg
Bugun.73.8 kg
Fark 1 kg
Yuzde 1.34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?