Şokta var canım, yolunun üstünde vardır illa :)Öyle valla yapsan da aynı yapmasan da ama dediğin gibi önemli olan temiz olması
Bendede 2 tane var aman allahım hele oğlum sürekli dağıtmaya meyilli sürekli arkasını topluyorum ama yetişemiyorum zalımın oğlu
Çok sağol kuzum ya çok ihtiyacım var bendede arada olunca 4-5 gün sürer çıkmadığım.
Birazdan arar Eşim den isterim getirsin yoksa catloycam karnım davul gibi yaa
Canımmm tebrikler, bayrama bence de 69 olursun.Motivasyonun da iyi, emzirip sağlıklı beslenerek çok daha iyi olacaksın.
Senin menülerini çok beğeniyorum zaten.sütünü azaltmadan kalitesini düşürmeden güzel güzel kilo veriyorsun ya helal olsun canım.
Ayyy canım benim senin guzel sozlerin de cok motive ediyorMaşallah
Motivasyon ve kararlılık olduktan sonra gerisi çok kolay ,yeter ki inan buna canım.
Bir de düşün iradeni ve isteyince neler yapabileceğini.
Memlekete gidip 900 gram artı ile dönebilmek nasıl bir başarıdır buna odaklan.
Darısı tez zamanda sağlıklı bir şekilde senin ve tüm arkadaşlarımın başına olsun
Şokta var canım, yolunun üstünde vardır illa :)
İki uc gün iç ki bağırsaklar bosalsin
ayol bunlarin hepsi ayniEvet canım ikna kaabiliyetim iyidir bir de peşini bırakmamak gibi pis bi huyum var
Eşimi 22 yıldır tanırım,10 yıldır da evliyiz. Huyunu suyunu iyi bilirim doğal olarak. Ve uygun dille tatlı tatlı uygun zamanı kollayarak söylediğim herşeyi yaparbir de benim eşim çoğu erkek gibi pohpohlanmaya bayılır.
Aslında ne söylediğimizden çok nasıl söylediğimiz önemli.
Eşime şunu yap desem yada bu böyle olacak diye emir kipinde konuşsam dediğim şey ne kadar güzel bişey olsa da yapmaz.
ama canım ben şöyle düşündüm ama senin fikrin çok önemli şunu şöyle yapsak nasıl olur acabadesem sonra bir iki öpücük gülücük ve pohpohlama ile konuyu bağlasam hemen yapar
Canım ben geçen yıl nisan ayında 89-90 ile başladım.Belki bir iki kilo da fazla olabilirim. Kilo aldıkça tartıya çıkmadığım dönemlerdi:))Ben de seni çok sevdim cidden, hele esprilerine bayılıyorum
Kac kiloyla başlamıştın
Ben kimseyi silemem de, mesafe koyarım illa. Konusmak zorunda değilsin ama sadece merhaba merhaba olunca o da anlar tepkini.Bende insan ilişkilerine dair bişi sormak istiyorum . Mesela sizi düşmanınız gibi gören biriyle, akrabanız çok sıkı fıkı olsa o akrabanız hakkında ne düşünürdünüz. Hatta bu akrabanız sizin haklı olduğunuzu bilse bile halen o savunsa ne hissederdiniz. O akrabayı silerim demeyin silinmiyor silsem de mecbur tekrar dönüş oluyor
Hahahahaayol bunlarin hepsi ayni
Gel beraber 57 kilo icin kapisalimCanım sence ben bayramda kaç kilo olurum
Ooo eriyip birmişsin,adam haklıBenim de ilk hedefim 70 sonrada evlilik kilom 68’di canım
Geçen hafta aslında regl olmama rağmen tartı öncesi kabak yoğurt,yeşillik yoğurt ile geçiştirdim ve ömrümde ilk kez regl iken eksi gördüm.
Bu hafta 1 kilo eksi bekliyordum 500 gram sürpriz oldu aslında.dün çok dolaştım akşam da az kabak ve yoğurt yediğim için 500 gram daha eksi gördüm
Teşekkür ederimTebrikler canım harika rakam
Helaaaallllllll kaptaniceme harikasin bebeğim♡
Aslında 59u bugün görmek istiyordum ama dün evimizde ilk iftardı ve eşimle yemek istedim, diğer günler ben erken yiyip onunla yoğurt yemeyi planlıyorumArada ugruyorum canim. Bayramdan sonra doncrm insallah :)
Tebrik ederim canim
Iftar cok az! Kalici olarak kilo vermek idtiyosan saglikli beslenmelisin. Yoksa verdigin kilolar geri gelir. Cunku yagdan degil kas yada sudan gider.
Tebrik rderim canim
Tebrik edeeim canim. Ramazan ilk haftasi vucut sasirmistir. Haftaya daha guzel olurm
hayirdir insallah
tebrik ederim cnm. Haftaya 59 gorursun
Hodgeldin :)
ohhh supersin kaptanim :) demek mezun oluyorsunnn
anca arkandan derler boşverHahahahahakız karın kası yapmaya başlayacağım da arkamdan çemçük derler diye çok korkuyorum
Akraba silinmiyor ama ona verdiğim değeri kendi içimde silerim.mümkün mertebe az ve mesafeli görüşürüm.net bir tavır almam ama o akrabaya hiç güvenmem.Bende insan ilişkilerine dair bişi sormak istiyorum . Mesela sizi düşmanınız gibi gören biriyle, akrabanız çok sıkı fıkı olsa o akrabanız hakkında ne düşünürdünüz. Hatta bu akrabanız sizin haklı olduğunuzu bilse bile halen o savunsa ne hissederdiniz. O akrabayı silerim demeyin silinmiyor silsem de mecbur tekrar dönüş oluyor
Harika vermissin yaa, çok imrendim.Canım ben geçen yıl nisan ayında 89-90 ile başladım.Belki bir iki kilo da fazla olabilirim. Kilo aldıkça tartıya çıkmadığım dönemlerdi:))
Nisanın ilk haftası eşimle bi sıkıntı yaşayıp yemeden içmeden kesildim ve tartıya çıktımda 90’ı gördüm:)
Hazır yemeden içmeden kesildim deyip diyete başladım.buraya geçen mayıs sonu geldiğimde 83 kiloydum.
Ağustosta 73-74 ile izne ayrıldım ve bu martta martta 71-72 ile geri döndüm.
Aynen oyle ya istemeyi bilmek onemliHahahaha
Ver gazı,bol pohpohla ver öpücüğü gülücüğü yapamayacakları şey yok
3 gün önce hayır dediği şeye ne kadar hayırlı bir olay bu deyip kabul ediyorlar
Aman dağıtsınlar yeter ki sağlıkları yerinde olsun.Öyle valla yapsan da aynı yapmasan da ama dediğin gibi önemli olan temiz olması
Bendede 2 tane var aman allahım hele oğlum sürekli dağıtmaya meyilli sürekli arkasını topluyorum ama yetişemiyorum zalımın oğlu
Çok sağol kuzum ya çok ihtiyacım var bendede arada olunca 4-5 gün sürer çıkmadığım.
Birazdan arar Eşim den isterim getirsin yoksa catloycam karnım davul gibi yaa
Ben kimseyi silemem de, mesafe koyarım illa. Konusmak zorunda değilsin ama sadece merhaba merhaba olunca o da anlar tepkini.
Diyet başarı hikayelerinde uzun uzun yazarım en geç yarına.
Haber verde okuyalimDiyet başarı hikayelerinde uzun uzun yazarım en geç yarına.
Burada mezunlar topiğine de karnem hazırlanırsa hemen yazarım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?