Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şokta var canım, yolunun üstünde vardır illa :)
İki uc gün iç ki bağırsaklar bosalsin

Bende insan ilişkilerine dair bişi sormak istiyorum . Mesela sizi düşmanınız gibi gören biriyle, akrabanız çok sıkı fıkı olsa o akrabanız hakkında ne düşünürdünüz. Hatta bu akrabanız sizin haklı olduğunuzu bilse bile halen o savunsa ne hissederdiniz. O akrabayı silerim demeyin silinmiyor silsem de mecbur tekrar dönüş oluyor

Canım sence ben bayramda kaç kilo olurum

Ayyy canım benim senin guzel sozlerin de cok motive ediyor
Aminnnn inşallah

ayol bunlarin hepsi ayni

Ben de seni çok sevdim cidden, hele esprilerine bayılıyorum

Kac kiloyla başlamıştın
Canım ben geçen yıl nisan ayında 89-90 ile başladım.Belki bir iki kilo da fazla olabilirim. Kilo aldıkça tartıya çıkmadığım dönemlerdi:))
Nisanın ilk haftası eşimle bi sıkıntı yaşayıp yemeden içmeden kesildim ve tartıya çıktımda 90’ı gördüm:)
Hazır yemeden içmeden kesildim deyip diyete başladım.buraya geçen mayıs sonu geldiğimde 83 kiloydum.

Ağustosta 73-74 ile izne ayrıldım ve bu martta martta 71-72 ile geri döndüm.

Ben kimseyi silemem de, mesafe koyarım illa. Konusmak zorunda değilsin ama sadece merhaba merhaba olunca o da anlar tepkini.

Ooo eriyip birmişsin,adam haklı Çok istikrarlıydın canım hak ediyorsun
Tebrikler canım harika rakam

Helaaaallllllll kaptaniceme harikasin bebeğim♡
Teşekkür ederim
Aslında 59u bugün görmek istiyordum ama dün evimizde ilk iftardı ve eşimle yemek istedim, diğer günler ben erken yiyip onunla yoğurt yemeyi planlıyorum
Hahahahaha kız karın kası yapmaya başlayacağım da arkamdan çemçük derler diye çok korkuyorum
anca arkandan derler boşver İspanyol poponu görünce onu da diyemezler hatta

Akraba silinmiyor ama ona verdiğim değeri kendi içimde silerim.mümkün mertebe az ve mesafeli görüşürüm.net bir tavır almam ama o akrabaya hiç güvenmem.
Merhaba,nasılsından da öteye samimiyet göstermem.

Harika vermissin yaa, çok imrendim.
Ben ağustostan beri 15 i zor verdim
Bunun üzerine şahane bi mezuniyet yazısı bekliyoruz, bizi motive etsin, kaptan olarak izinden gelelim

Aman dağıtsınlar yeter ki sağlıkları yerinde olsun.
Benim küçük zalım da aynı dağıtır oynar bu ne hal dediğimde de bişey olmaz der
İki günkurusu kayısıyı da suya koyup,iftarda suyunu içip kayısıları da yiyerek mi orucunu açsan acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…