Canım sahurun az değil miBugün ki menüm
Sahur
4 yk yoğurt
İftar
1 kepçe ezogelin
5 yk taze fasülye
Avuç içi kadar pide
Salata
Sıvılar
Şimdilik 1 lt yi geçti,kayısılı form çay
esperenzaa ,@medgic26 ve Huzurvermeyolunda
Aslında sahur hiç yapmıyordum.Diyetisyenim yemelisin dediği için yoğurt yedim.Canım sahurun az değil mi
Yavrucum benim vücut cok tepki verdi bu hafta ramazana... haftaya duzelir insallah heheytt be panda kim yahuuu burda kugu var kuguİkinci görünüyoruz şimdilik, ah kızlar bildirimi niye yapmadılar acaba
medgic26 pandayı geçmişsin bu hafta tebrik ederim
Sahurda bereket vardır canım ye, hatta arttırabilirsin zamanla artır.yumurta vs ileAslında sahur hiç yapmıyordum.Diyetisyenim yemelisin dediği için yoğurt yedim.
Haftaya inanıyorum ben de canım, güzel bi eksi göreceksinYavrucum benim vücut cok tepki verdi bu hafta ramazana... haftaya duzelir insallah heheytt be panda kim yahuuu burda kugu var kugu
sık sık wc ye gidip bette takıl canım boşver onuSahur karatay kahvalti
Iftar yarim kepce domates corba 2 yk tavuk haslama salata
3 lt su adim atmadim henüz eve gidince atarim kv deyim boguluyorumesperenzaa
Gecmis olsun canim. Iyi mi simdi?ah bacııım gel gel ölc perişabım agzım burnum yamuldul 2 saatlik uykuyla duruyorum bizim kız yine ateslendi hastandeydik dun gece sabah cıktık perişanım yarın ölceyim olurmh
Thanks :) sen de mezundun canim. Sana da tebriklerGüzellerim hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim
Bu hafta bildirimde bulunan tüm arkadaşlar hepiniz harikaydınız.
İlerleyen saatlerde uğrarım.önce benim haylazı bir uyutayım
Yok yahu bana gelince kör gözlerSahurda bereket vardır canım ye, hatta arttırabilirsin zamanla artır.yumurta vs ile
Haftaya inanıyorum ben de canım, güzel bi eksi göreceksinİnşallah
sık sık wc ye gidip bette takıl canım boşver onuverdiğin kilolara yorum yaptı mı
İşine gelmeyen kısımda kördür oYok yahu bana gelince kör gözler
Cidden fark edip soylemedi mi ?Yok yahu bana gelince kör gözler
Canım çok geçmiş olsun kızına.Ne oluyor ki kuzuna,son bir ayda iki kez ateşlendi değil mi canım.Allah kolaylık ve şifa versin canım.ah bacııım gel gel ölc perişabım agzım burnum yamuldul 2 saatlik uykuyla duruyorum bizim kız yine ateslendi hastandeydik dun gece sabah cıktık perişanım yarın ölceyim olurmh
Aynen öyleydi.Yaa yuzde cok guzeeell iki kiside bildirim yapsaydi kesin birinci olurduk
Allah kabul etsin afiyet olsun,menün çok güzelYine ben geldim. Bugunku menümu sizinle paylasayim
Sahur: biberli omlet avuc ici kadar tam bugday ekmegi biraz peynir 5 zeytin domates.
Aksam 1.5 porsiyon kofte salata ayran. 1 saat sonra da bir elma yiyeceğim. 9700 adim attim ve 2lt su.
Aman ne diyim yaaa yıldım bıktım vallaİşine gelmeyen kısımda kördür o
Yoooo kiz biz konusmayiz oyle sohbet muhabbet yoktur herkes gormemis gibi tv izlerCidden fark edip soylemedi mi ?
Çiğdem tatlı sevmezCanım geçmiş olsun, neyi var yavrucağın?
wllerine sağlık mezun kaptanım,medgic26 dışında hata yok Zayıflatmıştın ne güzel niye şişmanlattın tekrar benim baklavalar yanlış yere mi gitti acep
afiyet olsun canım.Bugün ki menüm
Sahur
4 yk yoğurt
İftar
1 kepçe ezogelin
5 yk taze fasülye
Avuç içi kadar pide
Salata
Sıvılar
Şimdilik 1 lt yi geçti,kayısılı form çay
esperenzaa ,@medgic26 ve Huzurvermeyolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?