Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İkinci görünüyoruz şimdilik, ah kızlar bildirimi niye yapmadılar acaba
medgic26 pandayı geçmişsin bu hafta tebrik ederim
Yavrucum benim vücut cok tepki verdi bu hafta ramazana... haftaya duzelir insallah heheytt be panda kim yahuuu burda kugu var kugu

Aslında sahur hiç yapmıyordum.Diyetisyenim yemelisin dediği için yoğurt yedim.
Sahurda bereket vardır canım ye, hatta arttırabilirsin zamanla artır.yumurta vs ile
Yavrucum benim vücut cok tepki verdi bu hafta ramazana... haftaya duzelir insallah heheytt be panda kim yahuuu burda kugu var kugu
Haftaya inanıyorum ben de canım, güzel bi eksi göreceksinİnşallah

Sahur karatay kahvalti
Iftar yarim kepce domates corba 2 yk tavuk haslama salata
3 lt su adim atmadim henüz eve gidince atarim kv deyim boguluyorum esperenzaa
sık sık wc ye gidip bette takıl canım boşver onu verdiğin kilolara yorum yaptı mı

Yok yahu bana gelince kör gözler

ah bacııım gel gel ölc perişabım agzım burnum yamuldul 2 saatlik uykuyla duruyorum bizim kız yine ateslendi hastandeydik dun gece sabah cıktık perişanım yarın ölceyim olurmh
Canım çok geçmiş olsun kızına.Ne oluyor ki kuzuna,son bir ayda iki kez ateşlendi değil mi canım.Allah kolaylık ve şifa versin canım.

Yaa yuzde cok guzeeell iki kiside bildirim yapsaydi kesin birinci olurduk
Aynen öyleydi.
Çok kızgınım hatta kırgın.Birisi eski kaptan diğeri de öğlen üçte online olup bildirim yapma zahmetinde bulunmadılar.
Neyse olan oldu ,2 kişi eksiğe rağmen ikinci isek gerçekten büyük başarı bizimkisi.

Yine ben geldim. Bugunku menümu sizinle paylasayim

Sahur: biberli omlet avuc ici kadar tam bugday ekmegi biraz peynir 5 zeytin domates.

Aksam 1.5 porsiyon kofte salata ayran. 1 saat sonra da bir elma yiyeceğim. 9700 adim attim ve 2lt su.
Allah kabul etsin afiyet olsun,menün çok güzel
Adımların da iyi.

Çiğdem tatlı sevmezinanılır gibi değil ama tatlı sevmeyen tombiş oluyormuş@medgic26 ’i kaynanası şişirdi ondan böyle oldu kuzum
afiyet olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…