Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cuma bildirimini kaçırdığıma inanamıyorum ya tartıda sabit çıkmıştım zaten onun depresyonunu atlatamadan bir de ikiye bölünecek farkım Allahım sen sabır ver. bu hafta limonlu suya ve yeşilçaya başladım. inşallah bu hafta eksi görücem. menüyü bu hafta eksiksiz yazıcam ki eksiklerimi söyleyebilin yoksa bu işin sonu bu sefer kötü düşündüklerimden korkmaya başladım . eski diyetisyenim kas artışı olmuş olabilir dedi ama bilmiyorum yani

dün ki yediklerim :
öğlen otlu paçanga, patates kızartma, limonata
7 de kahve
10 da 5 kaşık yoğurt

1 litre su, 16803 adım, 10 dk eliptik, 10 dk egzersiz

bugün ki menüm:
07,30 7 kaşık cacık, 2 yk pilav
yeşilçay
14,00 10 yk tavuk sote+köz patlıcan, 1 bardak ayran
18,30 sade kahve, 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
21,00 yoğurt

hedefim: 2 litre su, 30 dk dışarıda yürüyüş, 15 dk eliptik, 15 dk egzersiz

Ben bu cumayi sevmedim huzurcum 900 grm olmamaliydi dogum gunune az kaldi en azindan bi 95 olaydim

ballikayfe
@gitsinkilolar01
Kızlar bildirimsiz izne ayırıyorum.
Saat 8’e kadar gelirseniz listeyi düzenlemeye fırsatım olursa yeniden düzenlerim ama çok zor bir ihtimal.
Biraz ayıp ettiniz,aşk olsun size.
afedersin canım tartıda eksi görmeyince kendimi toparlayamadım , sonrada vefat eden biri için dua vardı telaşe içinde giremedim siteye

Sahur
1 dilim ekmek
peynir
domates
şekersiz çay
hurma

ara
1 kase tarhana çorbası ama kase büyüktü
yogurt
1 avuç kıtır ekmek normal ekmekten biraz daha düşükmüş kalorisi

ara
süt
hurma

sofradan kalktığımda tokluk hissim yoktu neticede çorba tarhananın kalorisi de düşükmüş

medgic26 esperenzaa

Cok geçmiş olsun canimmm

Tekrar gecmis olsun canim. Allah korusun yavrunu

Canım huzurum çok teşekkür ederim.
Geçmiş olsun kuzum.Yapabileceğim birşey var mı?Kuzenimin kızı da sürekli ateşleniyordu teşhis ilk konulamadı sonrasında Akdeniz Ateşi teşhisi konuldu.Tam donanımlı bir hastaneye götürdünüz mü canım?

valla herseferinde apartopar gıdyorz hastaeye orda ne yaprlarsa artk ama dedign gibi bi arastıma hastaesine götümliyiz hastaolmdg bir zamanda peki tedaviicin ne diyolar canım

valla herseferinde apartopar gıdyorz hastaeye orda ne yaprlarsa artk ama dedign gibi bi arastıma hastaesine götümliyiz hastaolmdg bir zamanda peki tedaviicin ne diyolar canım
İlaç kullanıyor canım.Karın ağrısı da oluyor şiddetli bir şekilde.Yüksek ateş birde.Sanırım Cerrahpaşa ya gidiyorlar.Ama istersen öğrenebilirim hangi hastaneye gittiğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…