- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
Ben bu cumayi sevmedim huzurcum
ballikayfe
@gitsinkilolar01
Kızlar bildirimsiz izne ayırıyorum.
Saat 8’e kadar gelirseniz listeyi düzenlemeye fırsatım olursa yeniden düzenlerim ama çok zor bir ihtimal.
Biraz ayıp ettiniz,aşk olsun size.
Ben bu cumayi sevmedim huzurcum900 grm olmamaliydi dogum gunune az kaldi en azindan bi 95 olaydim
Cok geçmiş olsun canimmmkızlar clk teşekkürederim hepinize valla biz de bilmiyoruz neden bukadar atesleniyor 15günde bir atesleniyır doktrun dedigi bazı cocuklrın bunyesi ateslenmeye egilimlidir birkc ay önce havale gecirdigi icin hep tetikteyim en son yşne titreme olunca apetopar hastaneye gittik yine mutlaka ailnizde boyle gecmişi olan biri olmalı havale bçrz da genetik diyor 6 yasına kadar ateslwnebilir havale de olabilir dikkatediceksiniz surubunu fitili ihml etmiyceksiniz yapacak bişy yok diyor(
Komşucum nasilsin :)Cok geçmiş olsun canimmm
Tekrar gecmis olsun canim. Allah korusun yavrunukızlar clk teşekkürederim hepinize valla biz de bilmiyoruz neden bukadar atesleniyor 15günde bir atesleniyır doktrun dedigi bazı cocuklrın bunyesi ateslenmeye egilimlidir birkc ay önce havale gecirdigi icin hep tetikteyim en son yşne titreme olunca apetopar hastaneye gittik yine mutlaka ailnizde boyle gecmişi olan biri olmalı havale bçrz da genetik diyor 6 yasına kadar ateslwnebilir havale de olabilir dikkatediceksiniz surubunu fitili ihml etmiyceksiniz yapacak bişy yok diyor(
Komşucum nasilsin :)
Canım huzurum çok teşekkür ederim.
valla herseferinde apartopar gıdyorz hastaeye orda ne yaprlarsa artk ama dedign gibi bi arastıma hastaesine götümliyiz hastaolmdg bir zamanda peki tedaviicin ne diyolar canımCanım huzurum çok teşekkür ederim.
Geçmiş olsun kuzum.Yapabileceğim birşey var mı?Kuzenimin kızı da sürekli ateşleniyordu teşhis ilk konulamadı sonrasında Akdeniz Ateşi teşhisi konuldu.Tam donanımlı bir hastaneye götürdünüz mü canım?
İlaç kullanıyor canım.Karın ağrısı da oluyor şiddetli bir şekilde.Yüksek ateş birde.Sanırım Cerrahpaşa ya gidiyorlar.Ama istersen öğrenebilirim hangi hastaneye gittiğini.valla herseferinde apartopar gıdyorz hastaeye orda ne yaprlarsa artk ama dedign gibi bi arastıma hastaesine götümliyiz hastaolmdg bir zamanda peki tedaviicin ne diyolar canım
Iyiyim ben de tesekkur ederim. Tembellik geldi bugun ustume. Seminerleri de atlatsaymissin iyiymis. Bitsede gitsek ben sıkıldım burdaniyiyimm canimm, iznimin son günlerini yaşıyorum. Seminerlere baslicam
Sen nasılsın komsuuu
Kac kilo vericen 23 hazirana kadar canımmedgic26 canım güzel rakibem bu hafta kapışalım mı?Haziran 23 e kadar hedefim 88
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?