Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kesinlikle oyle yani... surekli soylesekte nafile kuzum

haklisin canim. Su saat oldu hala gelen yok
Insallah kotu bisey yoktur

Çiğdem tatlı sevmezinanılır gibi değil ama tatlı sevmeyen tombiş oluyormuş@medgic26 ’i kaynanası şişirdi ondan böyle oldu kuzum
.
ben ilk serbetli tatliyi ogluma hamileyken yedim siz dusunun gerisini cipsler tuzlu krakerler yagli tuzlu kuruyemis varken tatlida neymis

ben ilk serbetli tatliyi ogluma hamileyken yedim siz dusunun gerisini cipsler tuzlu krakerler yagli tuzlu kuruyemis varken tatlida neymis
Şerbetli tatlı yemeyen tombiş mi olur
Ben şerbetli ilk tatlıyı ne zaman yedim hatırlamıyorum ,düşün yani Ek gıdaya geçişimde hüpletmiş olabilirim

Kızlar menumu yazmadım sanırım
İftar
Tavuklu Kapuska
Biraz Yoğurtlu biber
Peynir
Maydanoz
İki salatalık
Yarim elma
Bir avuç kadar çiğ fıstık
2800 su
300 bitki çayı
Şekersiz kahve

Ben sen bakmıştım 7.30 civarı online imiş en son yani yazdıklarını okuma ihtimali yüksek ama niye yazmadı merak içindeyim.sağlık olsun canım ne diyelim
Aman ne diyim yaaa yıldım bıktım valla
Allah kolaylık versin balım
Çiğdem tatlı sevmezinanılır gibi değil ama tatlı sevmeyen tombiş oluyormuş@medgic26 ’i kaynanası şişirdi ondan böyle oldu kuzum

afiyet olsun canım.
İnanmamm tatlı yemeyen tontiş mi olur hiç
gerçekten mi ben de sütlü tatlıyı tatlıdan bile saymayan insandım, illa şerbeti akacaktabi zamanla sütlüleri tercih eder oldum şimdi de iç geçiriyorumah ah ne günlerdi tatlı tatlı ben de cips. İ çok nadir yerim, paketli olan gıdalardan uzak durmaya çalıştım kendimi bildim bileli Eşim alır arada kızarım ona hatta

Kiz yalan borcum mu var sana allah allah... bunlar hep benim icin hazirladiginiz karalama kampanyasi saksı degilim ben

Canım çok geçmiş olsun kızına.Ne oluyor ki kuzuna,son bir ayda iki kez ateşlendi değil mi canım.Allah kolaylık ve şifa versin canım.

Huzurvermeyolunda gecmis olsun cnm. Neden atesleniyo surekli bise demiyomu doktorlar
kızlar clk teşekkürederim hepinize valla biz de bilmiyoruz neden bukadar atesleniyor 15günde bir atesleniyır doktrun dedigi bazı cocuklrın bunyesi ateslenmeye egilimlidir birkc ay önce havale gecirdigi icin hep tetikteyim en son yşne titreme olunca apetopar hastaneye gittik yine mutlaka ailnizde boyle gecmişi olan biri olmalı havale bçrz da genetik diyor 6 yasına kadar ateslwnebilir havale de olabilir dikkatediceksiniz surubunu fitili ihml etmiyceksiniz yapacak bişy yok diyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…