Kesinlikle oyle yani... surekli soylesekte nafile kuzumAynen öyleydi.
Çok kızgınım hatta kırgın.Birisi eski kaptan diğeri de öğlen üçte online olup bildirim yapma zahmetinde bulunmadılar.
Neyse olan oldu ,2 kişi eksiğe rağmen ikinci isek gerçekten büyük başarı bizimkisi.
Allah kolaylık versin bebişimSahur karatay kahvalti
Iftar yarim kepce domates corba 2 yk tavuk haslama salata
3 lt su adim atmadim henüz eve gidince atarim kv deyim boguluyorumesperenzaa
Aynen öyleydi.
Çok kızgınım hatta kırgın.Birisi eski kaptan diğeri de öğlen üçte online olup bildirim yapma zahmetinde bulunmadılar.
Neyse olan oldu ,2 kişi eksiğe rağmen ikinci isek gerçekten büyük başarı bizimkisi.
Aynen öyleydi.
haklisin canim. Su saat oldu hala gelen yokAynen öyleydi.
ben ilk serbetli tatliyi ogluma hamileyken yedimÇiğdem tatlı sevmezinanılır gibi değil ama tatlı sevmeyen tombiş oluyormuş @medgic26 ’i kaynanası şişirdi ondan böyle oldu kuzum
.
Evdeyim kuzum sagolasinAllah kolaylık versin bebişim
Afiyet sıhhat kas olsun.
Gecmis olsun canim... neden tekrar ediyor ki bu ates ??ne diyor dr larah bacııım gel gel ölc perişabım agzım burnum yamuldul 2 saatlik uykuyla duruyorum bizim kız yine ateslendi hastandeydik dun gece sabah cıktık perişanım yarın ölceyim olurmh
Bu sahuru anlamadim gitti valla afiyet olsunBugün ki menüm
Sahur
4 yk yoğurt
İftar
1 kepçe ezogelin
5 yk taze fasülye
Avuç içi kadar pide
Salata
Sıvılar
Şimdilik 1 lt yi geçti,kayısılı form çay
esperenzaa ,@medgic26 ve Huzurvermeyolunda
İnşallah yoktur canım.haklisin canim. Su saat oldu hala gelen yok
Insallah kotu bisey yoktur
Ay yok kuzum doydumİnşallah yoktur canım.
Ne yaptın iftarda doydun mu
Aç kalmadınız inşallah
Şerbetli tatlı yemeyen tombiş mi olurben ilk serbetli tatliyi ogluma hamileyken yedimsiz dusunun gerisini cipsler tuzlu krakerler yagli tuzlu kuruyemis varken tatlida neymis
Afiyet olsunAy yok kuzum doydumguzel yemekler vardi
Sagol canim :) ee sen yazdin mi mezuniyet yaziniAfiyet olsun
Milupa sutlac olmaliŞerbetli tatlı yemeyen tombiş mi olur
Ben şerbetli ilk tatlıyı ne zaman yedim hatırlamıyorum ,düşün yaniEk gıdaya geçişimde hüpletmiş olabilirim
Ben sen bakmıştım 7.30 civarı online imiş en son yani yazdıklarını okuma ihtimali yüksek ama niye yazmadı merak içindeyim.sağlık olsun canım ne diyelimAynen öyleydi.
Allah kolaylık versin balımAman ne diyim yaaa yıldım bıktım valla
İnanmammÇiğdem tatlı sevmezinanılır gibi değil ama tatlı sevmeyen tombiş oluyormuş @medgic26 ’i kaynanası şişirdi ondan böyle oldu kuzum
afiyet olsun canım.
gerçekten miben ilk serbetli tatliyi ogluma hamileyken yedimsiz dusunun gerisini cipsler tuzlu krakerler yagli tuzlu kuruyemis varken tatlida neymis
Kiz yalan borcum mu var sanaBen sen bakmıştım 7.30 civarı online imiş en son yani yazdıklarını okuma ihtimali yüksek ama niye yazmadı merak içindeyim.sağlık olsun canım ne diyelim
Allah kolaylık versin balım
İnanmammtatlı yemeyen tontiş mi olur hiç
gerçekten miben de sütlü tatlıyı tatlıdan bile saymayan insandım, illa şerbeti akacak tabi zamanla sütlüleri tercih eder oldum şimdi de iç geçiriyorum ah ah ne günlerdi tatlı tatlı ben de cips. İ çok nadir yerim, paketli olan gıdalardan uzak durmaya çalıştım kendimi bildim bileli Eşim alır arada kızarım ona hatta
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/elveda-26-1-kilo.1073310/Sagol canim :) ee sen yazdin mi mezuniyet yazini
Canım geçmiş olsun, neyi var yavrucağın?
wllerine sağlık mezun kaptanım,medgic26 dışında hata yok Zayıflatmıştın ne güzel niye şişmanlattın tekrar benim baklavalar yanlış yere mi gitti acep
Canım çok geçmiş olsun kızına.Ne oluyor ki kuzuna,son bir ayda iki kez ateşlendi değil mi canım.Allah kolaylık ve şifa versin canım.
kızlar clk teşekkürederim hepinize valla biz de bilmiyoruz neden bukadar atesleniyor 15günde bir atesleniyır doktrun dedigi bazı cocuklrın bunyesi ateslenmeye egilimlidir birkc ay önce havale gecirdigi icin hep tetikteyim en son yşne titreme olunca apetopar hastaneye gittik yine mutlaka ailnizde boyle gecmişi olan biri olmalı havale bçrz da genetik diyor 6 yasına kadar ateslwnebilir havale de olabilir dikkatediceksiniz surubunu fitili ihml etmiyceksiniz yapacak bişy yok diyorHuzurvermeyolunda gecmis olsun cnm. Neden atesleniyo surekli bise demiyomu doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?