5,800 gr canım Haziran 23 e kadar.Ağustos 24 e kadar da 75 hedefimKac kilo vericen 23 hazirana kadar canım
İyiyiz hepimiz çok şükür sende iyisin inşallahTeşekkürler canımm
Sen nasılsın,çocuklar nasıl ve de bebiş nasıl iyi mi?
Tamam o zaman 23 hazirana kadar 9 kilo verme yarısı yapalim varmisin??? Canim5,800 gr canım Haziran 23 e kadar.Ağustos 24 e kadar da 75 hedefim
Irmik tatlisi ve karpuz cok olmus canim benide etiketlede menüne bakalim olurmu afiyet olsunDun iftarda
Yârım kase mercimek çorbası, 1 köfte biraz et sote. Salata bir izgara tavuk
Irmık tatlısı
Karpuz
Sahur
Bir haşlanmış yumurta, 1/16 pide 2 kaşık et sote
2 litre su
Spor 14000=14*15=210 puan
fattylamb94 G Gonulbagi esperenzaa
tamam medgic. aynen onu yememeliyidim.Irmik tatlisi ve karpuz cok olmus canim benide etiketlede menüne bakalim olurmu afiyet olsun
Tamam canım.Benide çarptı oruç merdivenlerde düştüm.
Canım irmik tatlısı ne kadardı ki, hem o hem karpuz fazla olmuş bence, ayrıca sahur az gelmedi miDun iftarda
Yârım kase mercimek çorbası, 1 köfte biraz et sote. Salata bir izgara tavuk
Irmık tatlısı
Karpuz
Sahur
Bir haşlanmış yumurta, 1/16 pide 2 kaşık et sote
2 litre su
Spor 14000=14*15=210 puan
fattylamb94 G Gonulbagi esperenzaa
Canım 1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe eş zaten. Bunu öğrendiğimden beri çorba ya çok dikkat ediyorum hakkımı ekmekte kullanmayı seviyorum benBugünkü menüm
Sahur
tarhana çorbası büyük kase
1 avuç kıtır ekmek
2 kaşık yoğurt
İftar
domatesli peynirli yapcam tavada
avuç içi kadar pide
ara
süt
hurma
sahurda çorba iyi fikir değil sanırım resmen midem yapıştıesperenzaa medgic26
Ayy geçmiş olsun dikkat et kendineTamam canım.Benide çarptı oruç merdivenlerde düştüm.
Canım irmik tatlısı ne kadardı ki, hem o hem karpuz fazla olmuş bence, ayrıca sahur az gelmedi mi
Canım 1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe eş zaten. Bunu öğrendiğimden beri çorba ya çok dikkat ediyorum hakkımı ekmekte kullanmayı seviyorum ben
Teşekkür ederim.Uzun bir yol yürüdüm güneşin altında oruçda tutuyorum sanırım tansiyonum düştü.AnlamadımAyy geçmiş olsun dikkat et kendine
Gecmis olsun canim. Allah korusunTeşekkür ederim.Uzun bir yol yürüdüm güneşin altında oruçda tutuyorum sanırım tansiyonum düştü.Anlamadım
Saol canım.Amin hepimizi korusun MevlamGecmis olsun canim. Allah korusun
Niye kuşum???aliyormusun geneldeaCABA BEN BAYRAMDA KAÇ KİLO OLCAM :d HERKESİN DERDİ BAŞKA
Corba gecici tokluk verir canım pek iyi degil kahvaltı tercih et en iyisi sagliklisi o protein li kalsiyum lu miss... az yiyorsun az hasta olcan yazmaktan gina geldi kuzum aklim kaliyorBugünkü menüm
Sahur
tarhana çorbası büyük kase
1 avuç kıtır ekmek
2 kaşık yoğurt
İftar
domatesli peynirli yapcam tavada
avuç içi kadar pide
ara
süt
hurma
sahurda çorba iyi fikir değil sanırım resmen midem yapıştıesperenzaa medgic26
Aaaa gecmis olsun varmi onemli .birseyTamam canım.Benide çarptı oruç merdivenlerde düştüm.
Niye kuşum???aliyormusun genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?