Corba gecici tokluk verir canım pek iyi degil kahvaltı tercih et en iyisi sagliklisi o protein li kalsiyum lu miss... az yiyorsun az hasta olcan yazmaktan gina geldi kuzum aklim kaliyor
Dizim morardı birşeyim yok canımAaaa gecmis olsun varmi onemli .birsey
Teşekkürler ,iyiyim canım morardı sadece.
Çok şükür iyiyim ben de canımİyiyiz hepimiz çok şükür sende iyisin inşallah
Laviniam canım,kız irmik tatlısı ne oluyor canım.ramazanın yüzü suyu hürmetine ceza vermiyorum ilk hafta dedim diye ,bu sana bana yapılır mu ha kuzum söyle şimdi?Dun iftarda
Yârım kase mercimek çorbası, 1 köfte biraz et sote. Salata bir izgara tavuk
Irmık tatlısı
Karpuz
Sahur
Bir haşlanmış yumurta, 1/16 pide 2 kaşık et sote
2 litre su
Spor 14000=14*15=210 puan
@fattylamb94 G Gonulbagiesperenzaa
Allah konuşturmuş bile olabilir canım
Çorbanın ekmeğe eş değer olduğunu unutma canım.ekmek varsa çorba olmasın.sahuru yumurta,domates ,salatalık yeşillik biraz peynirle kahvaltı modunda geçirsen sanki daha iyi olur canım.Bugünkü menüm
Sahur
tarhana çorbası büyük kase
1 avuç kıtır ekmek
2 kaşık yoğurt
İftar
domatesli peynirli yapcam tavada
avuç içi kadar pide
ara
süt
hurma
sahurda çorba iyi fikir değil sanırım resmen midem yapıştıesperenzaa @medgic26
Canım kalori normal ama ekmeğe eş değer işte, 1 dilim ekmek 40-70 kaloriaMA TARHANANIN KALORİSİ ÇOK DÜŞÜK CANIM 120 KALORİ 2 TABAK 240 KITIR EKMEKTE NORMAL EKMEKTEN DÜŞÜK KALORİSİ YOKSA MERCİMEK ŞEHRİYE TANELİ ÇORBALAR OLSA BİR TABAKTA KALIRDIM Kİ HİÇ TOK TUTMADI
Benim genel menüm : Şehriye çorbası, tavuklu Hünkar beğendi, patates kızartması, pilav, Kemalpaşa tatlısı.
Ellerine sağlık afiyet olsunYesil mercimek, bulgur pilavi, firinda tavuk, cacik, irmik helvasi menumuz :)
Kızartma,tatlı,pilav görüp de dayanabilirsen helal olsun canım sana.Canım kalori normal ama ekmeğe eş değer işte, 1 dilim ekmek 40-70 kalori
Benim genel menüm : Şehriye çorbası, tavuklu Hünkar beğendi, patates kızartması, pilav, Kemalpaşa tatlısı.
Ben tavuk sote ve patlıcan köz, ayran yedim öğlen şimdi kahve fıstık ezmesi yiyip spora gideceğim
Şimdiden afiyet olsun canımYesil mercimek, bulgur pilavi, firinda tavuk, cacik, irmik helvasi menumuz :)
Tesekkur ederim. Irmik helvasiyla imtihanim :)Şimdiden afiyet olsun canımirmik helvası sana uzak senden başkalarına yakın olsun
Bir de epey gaz yapacak menün var,bas kimyonu elini korkak alıştırma
Tesekkur ederim canim. Hepimize afiyet olsunEllerine sağlık afiyet olsun
yemedim şu ana kadar pilav ve kızartma bitti tatlı var bi tek savaştığımSağlıklı menüler ve şahane sporlar bekliyorum senden artık canım:)
Kızartma,tatlı,pilav görüp de dayanabilirsen helal olsun canım sana.
Şimdiden afiyet olsun canımirmik helvası sana uzak senden başkalarına yakın olsun
Bir de epey gaz yapacak menün var,bas kimyonu elini korkak alıştırma
Yeşil mercimeği pişirmeden önce bi taşım kaynatıp suyunu dökersen gaz azalır,bulgur da tavuk da gaz yapıyor ya canım ondan dedimTesekkur ederim. Irmik helvasiyla imtihanim :)
Gercekten mi? gaz yaptiklarini bilmiyordum
tatlıya karşı savaşınızda gazanız mübarek ola amazonlarımyemedim şu ana kadar pilav ve kızartma bitti tatlı var bi tek savaştığım
Kuru bakliyati haslamak gazi aliyor biliyorum da b vitaminleri hep gidiyormus. Mercimegi haslamadim o yuzden artik ne olursaYeşil mercimeği pişirmeden önce bi taşım kaynatıp suyunu dökersen gaz azalır,bulgur da tavuk da gaz yapıyor ya canım ondan dedim
Ben emzirme döneminden itibaren kimyonu çok kullanmaya başladım şimdi acı pul biberden sonra en sevdiğim ikinci baharattır kimyon:)
Sen yemezsiz öyle irmik
tatlıya karşı savaşınızda gazanız mübarek ola amazonlarım
İzindesin canım cezan yok tabi kiesperanzaa m ben bugün iftarda tavuk sote yedim sebzeli ve icinde patates de vardı ama benim yediğim orta boy patatesin ceyregi kadardı. İzindeyken de ceza alacak mıyım? Sonradan aklıma geldi izinde olduğum
Menü
İftar
Sebzeli tavuk sote
Bir bardak ayran
Nane
Salatalık
Dünden kalan üç dort catal yoğurtlu biber
1200 su
Sonra içeceklerim
1600 daha su
300 bitki çayı
Bir fincan kahve şekersiz
İlerleyen saatlerde rahatsız ederse,rezene kimyon çayı içmeye çalış bari.Kuru bakliyati haslamak gazi aliyor biliyorum da b vitaminleri hep gidiyormus. Mercimegi haslamadim o yuzden artik ne olursa
Sagol kuzummmİzindesin canım cezan yok tabi kipatetes kızartma olsa izin mizin demem basardım cezayı
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?