Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selamlar nasılsınız bebişler
Neler yapıyorsunuz,akşama,iftara neler hazırladınız hamarat hatunlar
Ben akşam için zeytinyağlı taze fasülye yaptım.yanına salata ve yoğurt klasik olarak yerim.pilav da olur menüde ama ben yemem

S smygnc canım geçmiş olsunşimdi nasılsın?

Teşekkürler ,iyiyim canım morardı sadece.

İyiyiz hepimiz çok şükür sende iyisin inşallah
Çok şükür iyiyim ben de canım
Laviniam canım,kız irmik tatlısı ne oluyor canım.ramazanın yüzü suyu hürmetine ceza vermiyorum ilk hafta dedim diye ,bu sana bana yapılır mu ha kuzum söyle şimdi?
Karpuz da şeker bu arada.çok şeker yüklenmişsin çok.

Amann 6 diyecektim oruc vurdu S smygnc
Allah konuşturmuş bile olabilir canım

Çorbanın ekmeğe eş değer olduğunu unutma canım.ekmek varsa çorba olmasın.sahuru yumurta,domates ,salatalık yeşillik biraz peynirle kahvaltı modunda geçirsen sanki daha iyi olur canım.
Son olarak az yiyorsun civcivim.

Canım kalori normal ama ekmeğe eş değer işte, 1 dilim ekmek 40-70 kalori
Benim genel menüm : Şehriye çorbası, tavuklu Hünkar beğendi, patates kızartması, pilav, Kemalpaşa tatlısı.
Ben tavuk sote ve patlıcan köz, ayran yedim öğlen şimdi kahve fıstık ezmesi yiyip spora gideceğim

Sağlıklı menüler ve şahane sporlar bekliyorum senden artık canım:)
Kızartma,tatlı,pilav görüp de dayanabilirsen helal olsun canım sana.
Yesil mercimek, bulgur pilavi, firinda tavuk, cacik, irmik helvasi menumuz :)
Şimdiden afiyet olsun canım irmik helvası sana uzak senden başkalarına yakın olsun
Bir de epey gaz yapacak menün var,bas kimyonu elini korkak alıştırma

yemedim şu ana kadar pilav ve kızartma bitti tatlı var bi tek savaştığım

Tesekkur ederim. Irmik helvasiyla imtihanim :)
Gercekten mi? gaz yaptiklarini bilmiyordum
Yeşil mercimeği pişirmeden önce bi taşım kaynatıp suyunu dökersen gaz azalır,bulgur da tavuk da gaz yapıyor ya canım ondan dedim
Ben emzirme döneminden itibaren kimyonu çok kullanmaya başladım şimdi acı pul biberden sonra en sevdiğim ikinci baharattır kimyon:)
Sen yemezsiz öyle irmik
yemedim şu ana kadar pilav ve kızartma bitti tatlı var bi tek savaştığım
tatlıya karşı savaşınızda gazanız mübarek ola amazonlarım

Kuru bakliyati haslamak gazi aliyor biliyorum da b vitaminleri hep gidiyormus. Mercimegi haslamadim o yuzden artik ne olursa

esperanzaa m ben bugün iftarda tavuk sote yedim sebzeli ve icinde patates de vardı ama benim yediğim orta boy patatesin ceyregi kadardı. İzindeyken de ceza alacak mıyım? Sonradan aklıma geldi izinde olduğum
Menü
İftar
Sebzeli tavuk sote
Bir bardak ayran
Nane
Salatalık
Dünden kalan üç dort catal yoğurtlu biber
1200 su
Sonra içeceklerim
1600 daha su
300 bitki çayı
Bir fincan kahve şekersiz

İzindesin canım cezan yok tabi ki patetes kızartma olsa izin mizin demem basardım cezayı
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…