Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

duygularimiz karsilikli

canim gorumcemin cocuguda her ay mutlaka atesleniyodu bi hastalik dediler ama ismini unuttum. sonra ilac verdiler dahada ateslenmiyo oyle. Arastirmaya gotur bence. Kanuni cocuk konusunda iyi tavsiye ederim

Aman dikkat et cnm :) bende iyim cok sukur ramazan + cocuklarla ugrasirken diyet yapmaya calisiyorum

Selam canlarım pazar var bugün dışarı cikicam oruçlu halimle nasıl cikicam bilmiyirum..
Geldikten sonra geçmiş yapıcam ama çok yazmayın emii

Allah korusun kızını canım.Her ateş korkutsa da ilki kadar ürkütmemiştir tahminimce.Tez zamanda atlatması dileğiyle. Sana da sabır güç versin Allah, daha büyüklerinden korusun inşallah.
Canım takıma uğramayıp menü paylaşmadığın için böyle oluyor bunu sen benden iyi biliyorsundur.Kendine kötülük yapmanı istemem.
Karalı olsan o kilolar tıkır tıkır gidecek ama kararsızlığın seni zora sokuyor

iyiyimm canimm, iznimin son günlerini yaşıyorum. Seminerlere baslicam
Sen nasılsın komsuuu
Oğlunu bu süreçte iki haftalığına kreşe verecektin değil mi canım? Kreş ortamında mikroplara açık olsa da sosyalleşmesi açısından ve eylül ayına hazırlık bakımından iyi gelecektir eminim:)
Kolay gelsin canım
valla herseferinde apartopar gıdyorz hastaeye orda ne yaprlarsa artk ama dedign gibi bi arastıma hastaesine götümliyiz hastaolmdg bir zamanda peki tedaviicin ne diyolar canım
Ailevi akdeniz ateşi genetik bir hastalık canım,benim baba tarafımda var ve biz şanslı olanlardanız ve bizde yok.Kuzenlerimde var. Çok pis bir hastalıktır.Karın ağrısı ve atak dönemlerinde sürekli yüksek ateş olur.Maalesef tedavisi de yok.araplarda,türklerde,yahudilerde daha doğru ifade ile akdeniz halkında bir genin mutasyonu sonucunda oluşan bir hastalık.Ailevi akdeniz ateşi yada Fmf diye geçer.
Senin kızında yoktur diye tahmin ediyorum.Genetik olduğu için sen ve eşinin kan testi yaptırması ile sizin ailenizde böyle bir hastalık olup olmadığı tahmin edilebilir canım.
İlacı var ve bu ilaç kullanıldığı sürece atak dönemi olmuyor.

Evet canım, bakici olabilecek birisi yok çevremde, yeni tanıdığım birine de güvenemem. Gideceği krese uc yil da ablasi
gitmiati, güvendiğimiz bi kres ve cok temiz.
Dediğin gibi eylül ayina da hazırlık olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…