Maaşı isletmeye başlamak içinIyiyim ben de tesekkur ederim. Tembellik geldi bugun ustume. Seminerleri de atlatsaymissin iyiymis. Bitsede gitsek ben sıkıldım burdan
Yok yahu geçti artik da beğenmedim diye dedim kg durmamasi lazim yani ama artik basliycak yavastan kacinilmaz :)Çok strese sokuyorsun kendini farkında mısın canım
Ben arefe gunu gidecegim bi aksilik olmazsa bakalimMaaşı isletmeye başlamak için
9 temmuza aldım ben bileti. Sen daha erken kacarsin
duygularimiz karsiliklihttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/elveda-26-1-kilo.1073310/
Al sana yazı.
Hepinizden tiskiniyorum dedim
canim gorumcemin cocuguda her ay mutlaka atesleniyodu bi hastalik dediler ama ismini unuttum. sonra ilac verdiler dahada ateslenmiyo oyle. Arastirmaya gotur bence. Kanuni cocuk konusunda iyi tavsiye ederimkızlar clk teşekkürederim hepinize valla biz de bilmiyoruz neden bukadar atesleniyor 15günde bir atesleniyır doktrun dedigi bazı cocuklrın bunyesi ateslenmeye egilimlidir birkc ay önce havale gecirdigi icin hep tetikteyim en son yşne titreme olunca apetopar hastaneye gittik yine mutlaka ailnizde boyle gecmişi olan biri olmalı havale bçrz da genetik diyor 6 yasına kadar ateslwnebilir havale de olabilir dikkatediceksiniz surubunu fitili ihml etmiyceksiniz yapacak bişy yok diyor(
Selam canim hosgeldinSelaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm
Selam canim tesekkur ederiz :)Selam kızlarrrrrr derece yapmışsınız pek de yakışmış tebrik ederimmmmmm
İyiyim canım çok şükür. Hamilelikte iyi çok şükür ama bulantı vs olmayınca dehlet iştahım açık.Selam canim tesekkur ederiz :)
Nasilsin ? Hamilelik nasil gidiyor
Aman dikkat et cnm :) bende iyim cok sukur ramazan + cocuklarla ugrasirken diyet yapmaya calisiyorumİyiyim canım çok şükür. Hamilelikte iyi çok şükür ama bulantı vs olmayınca dehlet iştahım açık.diyetisyene başladım her gün azar işitiyorum kızları şimdi daha iyi anladım
Sen nasılsın
Çalış çalışAman dikkat et cnm :) bende iyim cok sukur ramazan + cocuklarla ugrasirken diyet yapmaya calisiyorum
Allah korusun kızını canım.Her ateş korkutsa da ilki kadar ürkütmemiştir tahminimce.Tez zamanda atlatması dileğiyle. Sana da sabır güç versin Allah, daha büyüklerinden korusun inşallah.kızlar clk teşekkürederim hepinize valla biz de bilmiyoruz neden bukadar atesleniyor 15günde bir atesleniyır doktrun dedigi bazı cocuklrın bunyesi ateslenmeye egilimlidir birkc ay önce havale gecirdigi icin hep tetikteyim en son yşne titreme olunca apetopar hastaneye gittik yine mutlaka ailnizde boyle gecmişi olan biri olmalı havale bçrz da genetik diyor 6 yasına kadar ateslwnebilir havale de olabilir dikkatediceksiniz surubunu fitili ihml etmiyceksiniz yapacak bişy yok diyor(
Canım takıma uğramayıp menü paylaşmadığın için böyle oluyor bunu sen benden iyi biliyorsundur.Kendine kötülük yapmanı istemem.cuma bildirimini kaçırdığıma inanamıyorum yatartıda sabit çıkmıştım zaten onun depresyonunu atlatamadan bir de ikiye bölünecek farkım Allahım sen sabır ver. bu hafta limonlu suya ve yeşilçaya başladım. inşallah bu hafta eksi görücem. menüyü bu hafta eksiksiz yazıcam ki eksiklerimi söyleyebilin yoksa bu işin sonu bu sefer kötü düşündüklerimden korkmaya başladım . eski diyetisyenim kas artışı olmuş olabilir dedi ama bilmiyorum yani
Insallah canim :)Çalış çalış
Bayrama 70 lerde gir inşallah
Oğlunu bu süreçte iki haftalığına kreşe verecektin değil mi canım? Kreş ortamında mikroplara açık olsa da sosyalleşmesi açısından ve eylül ayına hazırlık bakımından iyi gelecektir eminim:)iyiyimm canimm, iznimin son günlerini yaşıyorum. Seminerlere baslicam
Sen nasılsın komsuuu
Ailevi akdeniz ateşi genetik bir hastalık canım,benim baba tarafımda var ve biz şanslı olanlardanız ve bizde yok.Kuzenlerimde var. Çok pis bir hastalıktır.Karın ağrısı ve atak dönemlerinde sürekli yüksek ateş olur.Maalesef tedavisi de yok.araplarda,türklerde,yahudilerde daha doğru ifade ile akdeniz halkında bir genin mutasyonu sonucunda oluşan bir hastalık.Ailevi akdeniz ateşi yada Fmf diye geçer.valla herseferinde apartopar gıdyorz hastaeye orda ne yaprlarsa artk ama dedign gibi bi arastıma hastaesine götümliyiz hastaolmdg bir zamanda peki tedaviicin ne diyolar canım
Teşekkürler canımmSelam kızlarrrrrr derece yapmışsınız pek de yakışmış tebrik ederimmmmmm
Ohhh ne güzel, ben de bayrama bi urfa yapicam, gorumcemler gelicek, gezdiricezBen arefe gunu gidecegim bi aksilik olmazsa bakalim
Evet canım, bakici olabilecek birisi yok çevremde, yeni tanıdığım birine de güvenemem. Gideceği krese uc yil da ablasiOğlunu bu süreçte iki haftalığına kreşe verecektin değil mi canım? Kreş ortamında mikroplara açık olsa da sosyalleşmesi açısından ve eylül ayına hazırlık bakımından iyi gelecektir eminim:)
Kolay gelsin canım
Ailevi akdeniz ateşi genetik bir hastalık canım,benim baba tarafımda var ve biz şanslı olanlardanız ve bizde yok.Kuzenlerimde var. Çok pis bir hastalıktır.Karın ağrısı ve atak dönemlerinde sürekli yüksek ateş olur.Maalesef tedavisi de yok.araplarda,türklerde,yahudilerde daha doğru ifade ile akdeniz halkında bir genin mutasyonu sonucunda oluşan bir hastalık.Ailevi akdeniz ateşi yada Fmf diye geçer.
Senin kızında yoktur diye tahmin ediyorum.Genetik olduğu için sen ve eşinin kan testi yaptırması ile sizin ailenizde böyle bir hastalık olup olmadığı tahmin edilebilir canım.
İlacı var ve bu ilaç kullanıldığı sürece atak dönemi olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?