Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1 haftalık menü hazırlıyorum kendime bu hafta saatlerimin düzenli olmasını istiyorum

Günaydın mutlu pazarlar
Biraz geçmiş yapıp,herkesin rakiplerini belirleyeceğim bu akşama.
Rakip olmak isteyenler varsa yazarsanız ona göre eşleşme yaparım.

Yok canım unutmadım.Oradaki listede herkesin hâkâ eski ölçüleri var canım. İlk sayfayı Elif konu sahibi olduğu için o güncelliyor.En geç yarına güncelleyecek canım
Himm anladım canım ben ona dikkat etmedim ve konu sahibinin hala Elif olduğuna :)

61.4 üm, hedefim 55, boyum 1.56.
Uygun görürseniz yarisalim efendim
Uygundur efendim 60.6 ydım ben de en son Hedefim 55, boyum 155
(Ancak kahvaltımı yapmadan tartıldım ve artı gördüm iftar vaktinde yediğimden oluyor hep geç yemiyordum kaç zamandır) Cumaya kadar 59.5 olmayı hedefliyorum yani 1.1 kilo ve üzerindeki artıyı vereceğim(inşallah)senin hedefin nedir?
Günaydın canım
Bana rakip ol kilomuz yakın :) 59 kil boyum 161 52-55 olmak istiyorum
59 muydun sen? Kaçırmışım Üçümüz yarışabişiriz
Günaydın mutlu pazarlar
Biraz geçmiş yapıp,herkesin rakiplerini belirleyeceğim bu akşama.
Rakip olmak isteyenler varsa yazarsanız ona göre eşleşme yaparım.
günaydın mezun hatun Ben yukarıdaki iki hatuna meydan okuyorum not alabilirsin çiğ çiğ yiyiciiim onları

İçimizdeki en tombik ben olabilirim
Ama bayrama 1. Olarak giriciiimm ben de
Cuma asıl hedefim 61.0 olup izinden dönmek. Amaaaa soyyylle bi 60.5 cikarsam var yaaa

İçimizdeki en tombik ben olabilirim
Ama bayrama 1. Olarak giriciiimm ben de
Cuma asıl hedefim 61.0 olup izinden dönmek. Amaaaa soyyylle bi 60.5 cikarsam var yaaa
Çıkarsın, çıkmalısın, çıkacaksınmenülerine etiketle beni de bi kaynanalık yapim sanasuyunu da ihmal etme e mi, ben bi kaç gündür içememiştim 3 lt yi galiba omunda etkisi var artı olmam dayarına hedefim cumayı yakalamakyarım kilodan fazlaydı artım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…