- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
Bana rakip ol kilomuz yakın :) 59 kil boyum 161 52-55 olmak istiyorum61.4 üm, hedefim 55, boyum 1.56.
Uygun görürseniz yarisalim efendim
O zaman şöyle yapalım, üçümüz birbirimize yakınız. Ucumuz de rakip olalim, heyecan, motivasyon tavan yapsınBana rakip ol kilomuz yakın :) 59 kil boyum 161 52-55 olmak istiyorum
Tamam ne yapacaz rakip olmA adınaO zaman şöyle yapalım, üçümüz birbirimize yakınız. Ucumuz de rakip olalim, heyecan, motivasyon tavan yapsın
Yok canım unutmadım.Oradaki listede herkesin hâkâ eski ölçüleri var canım. İlk sayfayı Elif konu sahibi olduğu için o güncelliyor.En geç yarına güncelleyecek canımesperenzaa sen benim son verdiğim olculeri guncellememissin canım, acaba gözünden mi kaçtı
Mersi hatuncuk :)Hadi bakalım başarılar size
Godum gitti o vakitTombalak olma ihtimalimiz yüksekbenxe koyalım gitsin bu konuda
Kiloma yakın benimle yarışacak ama beni geçemeyecek bi rakip
kilon da yakın galiba kiloma de mi canım? Cumaya hedef belirleyip yarışalım mıcesaretin var mı bakim
Aman iyi olda kuşum muckkBuralardayım canım takıma bakamıyorum pek
Her hafta haftalık hedef belirleyelim. Mesela bu cuma kaç olmak istiyorsun sen ve @yolcukardelen
Tamam ne yapacaz rakip olmA adına
Himm anladım canım ben ona dikkat etmedim ve konu sahibinin hala Elif olduğuna :)Yok canım unutmadım.Oradaki listede herkesin hâkâ eski ölçüleri var canım. İlk sayfayı Elif konu sahibi olduğu için o güncelliyor.En geç yarına güncelleyecek canım
Biz kendimiz rakiplerimizi bulmuştuk,Günaydın mutlu pazarlar
Biraz geçmiş yapıp,herkesin rakiplerini belirleyeceğim bu akşama.
Rakip olmak isteyenler varsa yazarsanız ona göre eşleşme yaparım.
Uygundur efendim61.4 üm, hedefim 55, boyum 1.56.
Uygun görürseniz yarisalim efendim
Günaydın canımGünaydınlar
59 muydun sen? KaçırmışımBana rakip ol kilomuz yakın :) 59 kil boyum 161 52-55 olmak istiyorum
günaydın mezun hatunGünaydın mutlu pazarlar
Biraz geçmiş yapıp,herkesin rakiplerini belirleyeceğim bu akşama.
Rakip olmak isteyenler varsa yazarsanız ona göre eşleşme yaparım.
Günaydın canımgunaydinlar herkese
Günaydın canımGünaydın.İyi pazarlar güzellikler
biraz önce yazdım, sizin hedefleri duyalım canlarHer hafta haftalık hedef belirleyelim. Mesela bu cuma kaç olmak istiyorsun sen ve @yolcukardelen
İçimizdeki en tombik ben olabilirimUygundur efendim60.6 ydım ben de en son Hedefim 55, boyum 155
(Ancak kahvaltımı yapmadan tartıldım ve artı gördümiftar vaktinde yediğimden oluyor hep geç yemiyordum kaç zamandır) Cumaya kadar 59.5 olmayı hedefliyorum yani 1.1 kilo ve üzerindeki artıyı vereceğim(inşallah)senin hedefin nedir?
Günaydın canım
59 muydun sen? KaçırmışımÜçümüz yarışabişiriz
günaydın mezun hatunBen yukarıdaki iki hatuna meydan okuyorum not alabilirsin çiğ çiğ yiyiciiim onları
Çıkarsın, çıkmalısın, çıkacaksınİçimizdeki en tombik ben olabilirim
Ama bayrama 1. Olarak giriciiimm ben de
Cuma asıl hedefim 61.0 olup izinden dönmek. Amaaaa soyyylle bi 60.5 cikarsam var yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?