Agustosa rahat olursun yani olmalısın@yolcukardelen ben seni iftarlik niyetine iyicem:) çok hoşuma gitti :) benim agustosa kadar 52 olursam süper olur :) evime gidecem de anneme surpriz olur :)
Ooo sen baya bildiğin karbonhidrat yiyorsun yaa :)Akşam menüde daha hazırlamadım,
Bol yeşılıklı tonbalık salatası ve çorba planınlıyorum :) aslında yavaş yavaş midem küçülüyor, çok açlık hissetmedim...
Dün iftar menü
1 etli biber dolması, bir kase yoğurt, 1 sigara böreği, salata, 2 ceviz 2 açve hurması
Ara: Sutlu çay
Sahur :
2 tane küçük biber dolması
Toplam 2 litre su
Spor: 7000 adım=7*15=105 puan
@fattylamb94 G Gonulbagi @medgic26 @yolcukardelencgdmk
Şimdi ben bi
Ayrica ceza olayi da iyiymiş
Evet canım yesilcayli süt iciyorum arada. İftardan 12 ye kadar sut icerim diye düşünüyorum, acikirsam 7 hurma ilave ederdimYani detoks mu yapacan, gün boyu sadece süt mü içecen ? Akıllıca :)
O zaman bende 600 gr verecem :)Şimdi ben biesperenzaa mla kararlastirayim. Bu hafta daha izindeyim ya, çok eksilmene gerek yok diyor. Bu hafta ben büyük oynamayayim o zaman ben bugünden itibaren 500 gram diyeyim 60.9 ile listeye gireyim olur mu
Canım izin kilonun istediğin kadar altında gelebilirsin canımAma çok zorlama kendini,detoks vsyi de kilo vermen durduğu noktada yap canım.
Kilon az olduğu için yüzden iyi çıkar.
Pasta sevmemek ne büyük lütuftur.
Bulgurlu pasta yap belki yersin
Olmaz kuzum, hatta ikisi de olmazEvet verebilirsin yarından itibaren :) dolmayı Bulgurlu mu yapayım daha mi iyi :)
Bir şey soracak bulgur yiyebiliyor muyuz?
esperenzaa ekmek yerine 1 sigara boreği olmaz mi ?
Hadi bakalımO zaman bende 600 gr verecem :)
Senin kilon kaçtı canım? Hedefin falan.Merhaba iyi pazarlar kizlar. Iyi kaynatmissiniz. Iddialar falan. Iyisiniz
Hiç sevmem yagmuru, neyse ki burası değil :)Bu ne kadar güzel yagmurlu bir pazardir böyle☺
1.59 boyum kilom 63.6 idi en son. Hedefim 60Senin kilon kaçtı canım? Hedefin falan.
Burda da kapatti havaHiç sevmem yagmuru, neyse ki burası değil :)
Boy ve kilolarimiz yakinmis ama sen hedefine yaklasmissin. Yoksa seni de gecerdim1.59 boyum kilom 63.6 idi en son. Hedefim 60
Kapalı ama yağmıyor, cok sıcak. Evi toparliyorum, bi tarafimdan ter aktiBurda da kapatti hava
Abartmadan yiyebilsen sorun olmaz da işte,önce gözünü doyurman gerek sankibulgurlu pasta tarifi varsa alayım canım
Krem santiyi sevmiyorum kuzum, yoksa bol kremali olursa mmmm bayilirim, hele sütlü tatlilar enfesss.
Pardon ne diyorduk
Eşim bu gece yok, o yüzden boyle gecistireyim dedim. Bakalım acikma durumuma bağlı. Evde yemek var nasılsa. Ama canım cok keskek istiyoryarın yapsam, inşallah abartmadan yerim
Yağmurlu havaları ben de severim.Bu ne kadar güzel yagmurlu bir pazardir böyle☺
Mutlu pazarlar canım.nasılsın?Merhaba iyi pazarlar kizlar. Iyi kaynatmissiniz. Iddialar falan. Iyisiniz
Evet canım. Sen 567. Etapta bildirimli izne ayrıldın ve önümüzdeki etap 571.etap olduğu için verdiğin kilo yüzden 4’e bölünecek canım.esperenzaa benim bu hafta verdiklerim bolunecek mi listeye girersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?