- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Benim menulerimde ciss gorebilseÇıkarsın, çıkmalısın, çıkacaksınmenülerine etiketle beni de bi kaynanalık yapim sana suyunu da ihmal etme e mi, ben bi kaç gündür içememiştim 3 lt yi galiba omunda etkisi var artı olmam dayarına hedefim cumayı yakalamak yarım kilodan fazlaydı artım
Ben dun yedim mantarlı tavuk soteyi. Bugün sutle geciricem, belki +7 hurma da ilave edebilirim
Seni dikkatle takip ettiğimi nasıl da biliyorsun hınzırBenim menulerimde ciss gorebilseesperenzaa cim cezayi basmak için can atiyor da belkiiii oglumun doğum gününde su olmazsa olmazim canim 2800 illa sabittir. 300-600 civarı bitki çayı içerim. Ekmek hiiicccc göremezsin, makarna pilav falan. Geri kalan et,ot, çöp ne bulursan işte
Patates de vardıBen dun yedim mantarlı tavuk soteyi. Bugün sutle geciricem, belki +7 hurma da ilave edebilirim
Kolay gelsin canımmSpor niyetine temizliğe dalıyorum ara ara girer göz atarım inşallah çıtırlarım
@yolcukardelen ben seni iftarlik niyetine iyicem:) çok hoşuma gitti :) benim agustosa kadar 52 olursam süper olur :) evime gidecem de anneme surpriz olur :)Uygundur efendim60.6 ydım ben de en son Hedefim 55, boyum 155
(Ancak kahvaltımı yapmadan tartıldım ve artı gördümiftar vaktinde yediğimden oluyor hep geç yemiyordum kaç zamandır) Cumaya kadar 59.5 olmayı hedefliyorum yani 1.1 kilo ve üzerindeki artıyı vereceğim(inşallah)senin hedefin nedir?
Günaydın canım
59 muydun sen? KaçırmışımÜçümüz yarışabişiriz
günaydın mezun hatunBen yukarıdaki iki hatuna meydan okuyorum not alabilirsin çiğ çiğ yiyiciiim onları
Akşam menüde daha hazırlamadım,
Yani detoks mu yapacan, gün boyu sadece süt mü içecen ? Akıllıca :)Ben dun yedim mantarlı tavuk soteyi. Bugün sutle geciricem, belki +7 hurma da ilave edebilirim
O kadar mezun oldun bi bulgur pilavı ye tabi canim, pirinç degil sonuçta. Ben mezun olsam ilk hafta serbest takılıp sonra karatayla devam ederdim. O gun gelirse tabiSeni dikkatle takip ettiğimi nasıl da biliyorsun hınzır
Ben tekrar diyet moduna martta girdim çünkü oğlumun doğum günü şubatın sonundaydıDoğum gününde altın vuruş yaparak yedim,içtim çatladım sonra mart ayında sağlam irade ile sahalara geri döndüm
Mezun oldum diye menü paylaşmıyorum ama bu iki günde tek cıss yemedim.Bulgur pilavını özlemişim onu farkettim bu hafta birkez bulgur pilavı yerim artık.
İvit biraccik patates de vardiPatates de vardı
Süt ve hurma az olmaz mı canım.
Bir de bu hafta değil de önümüzdeki hafta daha sıkı sarılıp çok daha iyi kilo vererek dönsen de bireysel dereceye girsen şahane olur.
Bu hafta 61’in altına çok düşsen de yüzden olmadığın hafta sayısına bölüneceği için yüzden düşük olur.
Hahahaha@yolcukardelen ben seni iftarlik niyetine iyicem:) çok hoşuma gitti :) benim agustosa kadar 52 olursam süper olur :) evime gidecem de anneme surpriz olur :)
Sigara böreği olmamış canım. Dolmalarda da pirinç varsa cısss.Hele sahurda kötü olmuş.Pirinç yoksa sorun yok:)Akşam menüde daha hazırlamadım,
Bol yeşılıklı tonbalık salatası ve çorba planınlıyorum :) aslında yavaş yavaş midem küçülüyor, çok açlık hissetmedim...
Dün iftar menü
1 etli biber dolması, bir kase yoğurt, 1 sigara böreği, salata, 2 ceviz 2 açve hurması
Ara: Sutlu çay
Sahur :
2 tane küçük biber dolması
Toplam 2 litre su
Spor: 7000 adım=7*15=105 puan
fattylamb94 G Gonulbagi medgic26 @yolcukardelen cgdmk
Hahahaha@yolcukardelen duydun mu tatlım
52’yi ağustos ayına kadar rahat bişekilde görürsün canım bence.
Evet verebilirsin yarından itibaren :) dolmayı Bulgurlu mu yapayım daha mi iyi :)Sigara böreği olmamış canım. Dolmalarda da pirinç varsa cısss.Hele sahurda kötü olmuş.Pirinç yoksa sorun yok:)
Yarından itibaren ceza geliyor artık
Ramazana alışıp mide küçüldüyse cezayı da gönül rahatlığı ile ceza verebilirim değil mi
Canım izin kilonun istediğin kadar altında gelebilirsin canımİvit biraccik patates de vardi
Himm öyle mi yapayım. Bireysel dereceye giremem, baktim da ucuyorlar derecedekiler. Ama takım adina faydam olursa ne mutlu. Bi 60.5 olaydim bari yaa, bak izin vermedin simdi
Canım izin kilonun istediğin kadar altında gelebilirsin canımAma çok zorlama kendini,detoks vsyi de kilo vermen durduğu noktada yap canım.
Kilon az olduğu için yüzden iyi çıkar.
Pasta sevmemek ne büyük lütuftur.
Bulgurlu pasta yap belki yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?