Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim menulerimde ciss gorebilse esperenzaa cim cezayi basmak için can atiyor da belkiiii oglumun doğum gününde su olmazsa olmazim canim 2800 illa sabittir. 300-600 civarı bitki çayı içerim. Ekmek hiiicccc göremezsin, makarna pilav falan. Geri kalan et,ot, çöp ne bulursan işte

Seni dikkatle takip ettiğimi nasıl da biliyorsun hınzır
Ben tekrar diyet moduna martta girdim çünkü oğlumun doğum günü şubatın sonundaydıDoğum gününde altın vuruş yaparak yedim,içtim çatladım sonra mart ayında sağlam irade ile sahalara geri döndüm
Mezun oldum diye menü paylaşmıyorum ama bu iki günde tek cıss yemedim.Bulgur pilavını özlemişim onu farkettim bu hafta birkez bulgur pilavı yerim artık.

Ben dun yedim mantarlı tavuk soteyi. Bugün sutle geciricem, belki +7 hurma da ilave edebilirim
Patates de vardı
Süt ve hurma az olmaz mı canım.
Bir de bu hafta değil de önümüzdeki hafta daha sıkı sarılıp çok daha iyi kilo vererek dönsen de bireysel dereceye girsen şahane olur.
Bu hafta 61’in altına çok düşsen de yüzden olmadığın hafta sayısına bölüneceği için yüzden düşük olur.

@yolcukardelen ben seni iftarlik niyetine iyicem:) çok hoşuma gitti :) benim agustosa kadar 52 olursam süper olur :) evime gidecem de anneme surpriz olur :)

cgdmk Azyiyen_azimli akşama ne var bakim menüdeBen tavuklu mantar sote yapıcim inşallah
Akşam menüde daha hazırlamadım,
Bol yeşılıklı tonbalık salatası ve çorba planınlıyorum :) aslında yavaş yavaş midem küçülüyor, çok açlık hissetmedim...
Dün iftar menü
1 etli biber dolması, bir kase yoğurt, 1 sigara böreği, salata, 2 ceviz 2 açve hurması
Ara: Sutlu çay
Sahur :
2 tane küçük biber dolması
Toplam 2 litre su

Spor: 7000 adım=7*15=105 puan

fattylamb94 G Gonulbagi medgic26 @yolcukardelen cgdmk

O kadar mezun oldun bi bulgur pilavı ye tabi canim, pirinç degil sonuçta. Ben mezun olsam ilk hafta serbest takılıp sonra karatayla devam ederdim. O gun gelirse tabi
Oğlumun doğum günü için de iyi gaz veriyorsun ama ben hazır pasta pek sevmem ki bulgurlu şeyler yapayım da onlardan yiyeyim bari

İvit biraccik patates de vardi
Himm öyle mi yapayım. Bireysel dereceye giremem, baktim da ucuyorlar derecedekiler. Ama takım adina faydam olursa ne mutlu. Bi 60.5 olaydim bari yaa, bak izin vermedin simdi

Sigara böreği olmamış canım. Dolmalarda da pirinç varsa cısss.Hele sahurda kötü olmuş.Pirinç yoksa sorun yok:)
Yarından itibaren ceza geliyor artık
Ramazana alışıp mide küçüldüyse cezayı da gönül rahatlığı ile ceza verebilirim değil mi

Hahahaha@yolcukardelen duydun mu tatlım
52’yi ağustos ayına kadar rahat bişekilde görürsün canım bence.
esperenzaa inşallah olur ya :) baya motivasyonum yüksek, ilk kez kendime güveniyorum, daha öncelerde hep kendi normal kilomu 60 sanıyordum, ama gördüm sen 172 boyla 61 kg oldun, bende olabilirim hissi oluştu :)

Evet verebilirsin yarından itibaren :) dolmayı Bulgurlu mu yapayım daha mi iyi :)

Bir şey soracak bulgur yiyebiliyor muyuz?
esperenzaa ekmek yerine 1 sigara boreği olmaz mi ?

İvit biraccik patates de vardi
Himm öyle mi yapayım. Bireysel dereceye giremem, baktim da ucuyorlar derecedekiler. Ama takım adina faydam olursa ne mutlu. Bi 60.5 olaydim bari yaa, bak izin vermedin simdi
Canım izin kilonun istediğin kadar altında gelebilirsin canım Ama çok zorlama kendini,detoks vsyi de kilo vermen durduğu noktada yap canım.
Kilon az olduğu için yüzden iyi çıkar.
Pasta sevmemek ne büyük lütuftur.
Bulgurlu pasta yap belki yersin

esperenzaa ceza vermek için sabırsızlanıyorsun sanki ip atlamayı görünce :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…