Gecen hafta tartı beni cok mutlu etmisken, karpuz yuzunden gerileyemem. Temmuza kadar yemesem nolur sanki
Ben de dün siftahını yaptım ve yapmasam da olurmuş dedim
Tartıda artı görünce gelen o pişmanlık hissini ınutmazsak ve yiyeceğimiz her sağlıksız yiyecekten önce hatırlasak daha kolay olur ama unutmak gibi güzel bir özelliğimiz var
Yaa aynen ben de öyle iste canim, kahvaltida daha cok hoşuma gidiyor da kesilince misss gibi koktu amaaaa hic bir meyveee kavunun yerini tutamazzz. Daha yerli kavunlar yok, o zamana kadar hedefime ulasmaliyimYerli yersiz konuşup bi yerlerimi şişirme kız
İyi ki de yerli karpuz değildi,yoksa abartabilirdim.gerçi ben karpuzu normalde kahvaltıda yemeyi severdim ama dün akşam evde kesilince kokusuna dayanamadım
Arada sabahları bir dilim sorun olmaz sanki.ramazan olduğu için kilo vermek biraz daha zor ama bir düzen oturtulunca kilolar yine gidiyor.Gecen hafta tartı beni cok mutlu etmisken, karpuz yuzunden gerileyemem. Temmuza kadar yemesem nolur sankibelki arada bir dilim
bir çok yiyeceğin tadından çok kokusu beni deli ederYaa aynen ben de öyle iste canim, kahvaltida daha cok hoşuma gidiyor da kesilince misss gibi koktu amaaaa hic bir meyveee kavunun yerini tutamazzz. Daha yerli kavunlar yok, o zamana kadar hedefime ulasmaliyim
CanımmBiliyorum canımmedgic26 de seni de tüm gruptaki arkadaşları seviyorum.Birbirimizi görmeden yardımcı oluyoruz destek oluyoruz.Bence en güzeli bu
İnsallah ama tatilde kilo almadığım yıl hiç olmadi, bu sene burada takipte kalmak istiyorum. Yazın mezun olmasam da ekim-kasım gibi 50ye falan inip de mi olsam diye düşündüm. Tatilde 60a sınır koydum. En fazla 60la dönmek istiyorum (8-9 kilo alırım genelde 2-3 ay içinde, o derece pis boğazım aslındaArada sabahları bir dilim sorun olmaz sanki.ramazan olduğu için kilo vermek biraz daha zor ama bir düzen oturtulunca kilolar yine gidiyor.
bir çok yiyeceğin tadından çok kokusu beni deli ederkahve,salatalık, kavun,uzun zamandır yemediysem karpuz gibi.
Kavunun kokusunu alana kadar bu iradenle hedefine ulaşırsın canım.sonra tatil,okul derken sabitleyebilirsen bir daha da kilo sorunu yaşamazsın inşallah.
Ayrıca koku hassasiyeti bende de var canım. Bayılırım, sırf kokusundan yerim. Yaa o kavun yok mu o kavun, yok öyle bi koku ve tat yaa, cok şükür Allah'a böyle bir meyve olamaz.Arada sabahları bir dilim sorun olmaz sanki.ramazan olduğu için kilo vermek biraz daha zor ama bir düzen oturtulunca kilolar yine gidiyor.
bir çok yiyeceğin tadından çok kokusu beni deli ederkahve,salatalık, kavun,uzun zamandır yemediysem karpuz gibi.
Kavunun kokusunu alana kadar bu iradenle hedefine ulaşırsın canım.sonra tatil,okul derken sabitleyebilirsen bir daha da kilo sorunu yaşamazsın inşallah.
Ben de incire dayanamam.Aklıma düşmeye görsün.Mübarek şeker deposuAyrıca koku hassasiyeti bende de var canım. Bayılırım, sırf kokusundan yerim. Yaa o kavun yok mu o kavun, yok öyle bi koku ve tat yaa, cok şükür Allah'a böyle bir meyve olamaz.
Takipteyimcanım bu akssa dan itibare paylascam menülermi inş
harika bir uyarı ve motşvssyon yazıso olmus canım ellerine saglık bende artık silkelenip kemdime geliyoeum inş simdi super bi kajvaltı yapıcam oglen de cay kave
Allah iyilik versin canım iyiyim çok şükürIyiyim canim cok sukur sen nasılsın? ?? Bende seviyorum ❤❤
Dünden patlıcanım var eşime de lahana saracağım ama kıymalı az bulgurluAKsama menuleriniz de neler var ? Fikir olsun bakalim
Ye annem ye afiyet bal olsunListeye girmeden bi çekirdek citliyiim de geliim dedim
Karpuzumu da yedim, ohhh şimdi listeye girmeye hazırım
Oo çok esrarengiz ve heyecanlıEşim burayı biliyor ,ama nickimi ve hangi takımda olduğumu bilmiyor. Anlatıp rezil edeceğim seni dedim,kara vicdanlısın lokmamı sayan onu da yapar diyor
Cumadan sonra yaparsa ceza geleceğini biliyor keratanefsini köreltmeye çalışmış kanaatimce
Gönülbağı uyur ,ben uyumam
Ev hanımıyım kız bendoğumdan itübaren ev hanımı ve anne modunda takılıyorum,bu eylülde oğlum kreşe ben işe
aslında senin bi sorununda mesleğimle alakalı cevap vermiştimTahmin ettiysen buradan yazma mesajla tahmin et.Eşim ve pek sevgili görümcem bulacaklardı beni ya,azıcık yusuflama belasına böyle gizemli takılıyorum
Çok şükür canım.
Hoşgeldinnn tekrar.
Aferin oğluşuna, anası kılıklı paşaTünaydınn tatlım
fıstığım sahalara tam motivasyonla dönmüşsüm
zaten 3-4 gün şehir dışında olduğu için gözetimimden yırtıyor2-3 kilo aldı,ben onu 10 kilo almış gibi ezikledim Adam da yok cuma gece yarısına kadar bak böyle düşününce vicdan yaptım
Oğlum bile baba ekmek yeme diyor
karpuz candır ye canım yeYooo eskiye dönüyorum inşallah. Cok güzel eksiliyordum, karpuz yiyorum iki gündür ve iki gündür artidayim. Karpuz deyip gecmemek gerek, belki en fazla bir dilim.
Ben de hep tam tersi oldum.Yazın kilo verir kışın kilo alanlardanım.İnsallah ama tatilde kilo almadığım yıl hiç olmadi, bu sene burada takipte kalmak istiyorum. Yazın mezun olmasam da ekim-kasım gibi 50ye falan inip de mi olsam diye düşündüm. Tatilde 60a sınır koydum. En fazla 60la dönmek istiyorum (8-9 kilo alırım genelde 2-3 ay içinde, o derece pis boğazım aslında)
Evet evet karar degistirdim. Temmuzda izne ayrılıp eylulde kaldığım yerden devam edip asil hedefim olan 50-51le mezun olmak istiyorum.
Ücretsiz izinde emekli bond kızıyım Sultan’cımOo çok esrarengiz ve heyecanlı
Aferin oğluşuna, anası kılıklı paşa
Amannn bırak dağınık kalsınYine bi sayfa alıntılamışım
İnciri de severim ama kokmuyorBen de incire dayanamam.Aklıma düşmeye görsün.Mübarek şeker deposu
Evet kuzum mesele anne yemekleri zaten, yilda bir kez gitmeye basladim hamilelik vs derken iki yildir. yoksa ipini salmışlar gibi kızımı anneme bırakıp 7-8 saat bile gezmisligim vardi bebek doğmadan önce. Carsi, pazar gezmedigim zamanlar da her gun mutlaka 2-3 saat de yüzerim. Hareket bol ama bogaza bereket de çokBen de hep tam tersi oldum.Yazın kilo verir kışın kilo alanlardanım.
Tatilde sanırım hareketim arttığı ve yaz sıcağı iştahımı biraz frenlediği için genelde kilo verirdim.
Kilo vermeye başladı mı insan,sonu gelmiyor sankiben de 70 olayım yeter derken,65 mi olsam dedim sonra 63 ‘de yeter dedim
Tatilde anne evi,özlenen yemekler gezip tozma derken iyi kilo alınır genelde.
Ben aileni 1 hafta gördüğüm için çok da sorun olmuyordu aile yanı ziyaretleri.
Kaptanim ben bugün yuruyusumu yaptım iki saat, yemegimi de soz verdiğim gibi az yerimBen şimdilik çıkıyorum canlarım
Çarşı,pazar alış veriş beni bekler.Yemek sonrası gelirim.
Sağlıklı şeyler yiyin veee bi zahmet kıymetli mabadınızı da azıcık hareket ettirin olur mu
Canım acayip seni dövmek istiyorcanım acayip abur cubur istiykr kızlar(
Örnek öğrenciKaptanim ben bugün yuruyusumu yaptım iki saat, yemegimi de soz verdiğim gibi az yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?