Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esperenzaa bana ez azından günde minumum ne kadar spor yaparsam faydasını görürüm bunun hakkında bilgi verir misin canım ben spordan ziyade bölgesel hareketler yapmak istiyorum mesela günde 200 ip atlasam 20 dk bölgesel hareket yapsam faydasını görür müyüm

Yok canım yemedim dut kurusu gibi bişi yedim ceviz yedim
Süpersin canım
öyle sahur mu olur

fitcivciv tatlı yemedin di mi?
Huzurvermeyolunda canım merakla menünü bekliyorum
canım bu akssa dan itibare paylascam menülermi inş

harika bir uyarı ve motşvssyon yazıso olmus canım ellerine saglık bende artık silkelenip kemdime geliyoeum inş simdi super bi kajvaltı yapıcam oglen de cay kave

Teyzosa selam yola devam civcivim sahurda birseyler yeeeee !!! Lutfen bak halsiz kalırsın 16 saat az degil

O kadar cok istiyorum ki o yazıyı okumayi seni hamis hamis görmeyi allahim yar yardimcin olsun

canım bu akssa dan itibare paylascam menülermi inş

harika bir uyarı ve motşvssyon yazıso olmus canım ellerine saglık bende artık silkelenip kemdime geliyoeum inş simdi super bi kajvaltı yapıcam oglen de cay kave
Menu Paylaş don aramiza bak uzaktan bakinca olmuyor biliyorsun canim... hayfi bakalim bugun guzrl bir gun

Adam haklı konu kapanmistir dagalin

İyiyim kuzum.Çocuklar ve senin için sevindim balım.Hadi bakalım vira bismillah.
kahvaltıyı kazasız belasz atlattım simdi cocugu uyutunca kendime sekersiz mis gibi koka bi kahvesi yapıp bahceye cıkma hayali kurıyorum
Bende canım totalde 27 kilo vermeme rağmen hala çok kocamanım
Her gören ne kadar zayıflamışsın diyor ama ben kendimi zayıflamış bulmuyorum
yaaa sumeyye kuzum sen cok guzel kilo verdin bi 27 dahaverdiini dusun gececegin yollara degil gectigin yollara bak cok guzel mesafe katettin devamı gelicek

Bi 27 verecek gücüm var mı bilmiyorum doğrusu.Ağustos 24 e kadar 75 olmak hedefim 18 kilo var vermem gereken.
Bugün sahur yapmadım.İftarda acaba yeşillikli yoğurtlu kürü yapayım diyorum ama tutar mı beni bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…