Yemek yemek tam bir kısır döngü. Bundan ancak çok kararlı olursan kurtulabilirsin. Hepimiz kötü yeme alışkanlıklarımızdan dolayı kilo aldık. Bunları bırakmak zor ama yapmak zorundayız. Sabah simit yemişsin mesela susam baya kalorili yağlı bişey, reçel zaten tamamen şeker eminim çayı şekerli içsen daha az şeker alırsın, salam sosis ısıl işlem görmüş hayvanın en kötü ve pis yerlerinden yapılan bişey. Kahvaltıyı oturtursan devamının geleceğine inanıyorumMenü bildirimi S smygnc
Dünün menüsü,
Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
peynir
domates
aç bitir salam 1 paket
1 simit
zeytin
reçel (Cuma günü çok aç kaldığımdan kahvaltıda abanmış bulundum, bugün de kahvaltıyı abarttık, öff)
Öğlen:
1 kase çorba
1 avuç kan üzümü
Akşam:
yoğurt
1 tabak sebze yemeği
biraz pirinç pilavı, çok değil
Kahve: 2 bardak içildi, akşam 18e kadar kahve içmedi, evde yoktu, öyle bir başım döndü ki çıkıp alıp içtim kendime geldim. Kafein bağımlılığı da berbat bişey..
Ama şekeri bıraktım. Evde şeker bitti, almıyorum. Tarçın kabuklu içiyorum çayı, bu bayağı büyük bir gelişme ve benim için çok zor..
Su:
1 litre (ben meğersem az su içiyormuşum ya)
Spor:
30 dk tempolu yürüyüş: 75 puan
4 saat ev işi: 80 puan
Toplam 155 puanfattylamb94
Tam olarak debelenme sürecindeyim, iki yol var ya yine pes edicem ya da artık sağlıklı beslenip incelicem. Çünkü dün hadi iyiyim derkeen, geç vakitte koca bir tabak dondurma ile gün sonlandı...
Spor açısından eliptik bisiklet olayı yalan oldu dün. Bugun de olmaz ama 16 gibi ev işine başlayacam ve bir sürü iş var. En az yine 4 saat iş yapmam lazım, aşırı pertim çıkacak.
esperenzaa philosophergirl
Ölçülerimi de yazmak istiyorum, ara ara kontrol ederim, burdan tarihe not düşmüş olsun:
Göğüs: 89
Bel: 74
Bel altı (Tam göbek deliğinin üstü): 87
Basen: 99
Matruşka gibiyim yanisi
İyi tatiller canım.Haber verdiğin iyi oldu canım.Bu hafta senden çok iyi eksi gelecek demek ki.çok motivesin biraz aile saadeti ve hareketle çok çok iyi eksilerin gelecek bence.
Moti
Nasılsın canım
Teşekkür ederimÇooooook tebrik ederim, gözün aydın
Canım çok geçmiş oldun rabbim şifa versin tez zamandaEvet canım iki oğlum var büyük 7 yaşında minik 8 aylık ve hasta maalesef bugün biraz daha düzeldi çok şükür
Havalar Çok sıcak çocuk bile dışarı çıkmak istemiyor :)
hayır deyince kırılan üzülen olmuyor mu? Ben çok baskı altındayım bu konudaTeşekkür ederim canım benim
Akşamları çoooook acıkıyorum bende
Birde memleketteyim annemin yanında nelere hayır demek zorunda kalıyorum bir bilsen
Tamamdır canım, üzüldüm aslında o da ayrı bir motivasyondu ama olsun :) Umarım ben de takıma girebilirim ve yararlı olabilirimDeneme süresi minimum tam olarak iki hafta canım.deneme sürenin bittiği hafta listeye girmen için verdiğin kilo 0,9 yüzdelik diliminden aşağı olmamalı tatlım:)
Yaptığımız spor yarışmasını takıma motivasyon ve hareket sağlamak için yapıyoruz.
Şu an deneme süresinde olduğun ve yarışma listesinde olmadığın için vermiş olduğun kilo takım ortalamasını etkilemiyor canım.
Yemek yemek tam bir kısır döngü. Bundan ancak çok kararlı olursan kurtulabilirsin. Hepimiz kötü yeme alışkanlıklarımızdan dolayı kilo aldık. Bunları bırakmak zor ama yapmak zorundayız. Sabah simit yemişsin mesela susam baya kalorili yağlı bişey, reçel zaten tamamen şeker eminim çayı şekerli içsen daha az şeker alırsın, salam sosis ısıl işlem görmüş hayvanın en kötü ve pis yerlerinden yapılan bişey. Kahvaltıyı oturtursan devamının geleceğine inanıyorum
Evet canım iki oğlum var büyük 7 yaşında minik 8 aylık ve hasta maalesef bugün biraz daha düzeldi çok şükür
Havalar Çok sıcak çocuk bile dışarı çıkmak istemiyor :)
Biraz dinlenip temizliğe girişicem
Girişemedim de
Sinirlerim bozuldu galiba
Çok zorlanıyorum dostlar
Öyle ya da böyle sonuç değişmeyecek
Ve ben şeker ağzıma sürmücem
Ekmek de.... biterim yoksa....
Eşim işte, akşama düğüne gidicez
Bol bol oynamam lazım
Halim kalırsa dediğin gibi, yürüyüşe çıkarım
Akşam üzeri çıkardım ama düğün var
Benimde sabah uyandığımda içmem gereken haplar var, çözümü şöyle buldum mesela ben 05.50 gibi kalkıyorum normalde. Ama hapı içebilmek için alarm kuruyorum 04.30da kalkıp içip 1 saat daha uyuyorum. Sonra uyandığımda 1 yumurta yiyorum. Kahvaltının kalan kısmını işyerinde yapıyorum. Sen de bu şekilde bi düzen oturtabilirsinCanım çok sağolasın, sen ve diğer arkadaşların önerilerini gerçekten çok beğeniyorum, en büyük problemim kahvaltı mevzusu o kesin artık. Önerileri iyice kafamda tartıp bir çözüm bulacağım. Sabah uyandığımda demir hapı içmek zorundayım, dolayısıyla 2 saat sonra yiyebiliyorum saat oluyor 8.30-9.00 O sırada da çalışmaya başlamak zorundayım, dolayısıyla kahveyi çakıp işe başlıyorum, e öğlen arasında başlıyor eller titremeye... Yanımda götüreceğim sağlıklı bir şeyler düşünmeliyim.
Hepimiz öyleydik ki ben düzelme sürecindeyim düzenlemedim daha. Beyninde bitirirsen bi nebze kolaylaşıyoSağolasın canım, debeleniyorum... Cumanın korkunç yorgunluğu, dün ev işi.. Bugün bir sürü ev işi yine.. Sağlıklı besleneyim diyorum, ama tabi senelerin alışkanlıkları atılmıyormuş işte bir anda, yazmaya başladığımdan beri kendi sürecimin nasıl bir kısır döngü olduğunun iyice farkına vardım. 1 geri 2 ileri derken artıp duruyorum, biliyordum bunu aslında ama yazınca insan cidden idrak ediyor ve kabullenmek istemiyor. Resmen tüm gün aç kal, akşam geç tıkabasa ye. Ya da hafta içi dikkat et haftasonu eşinle birliktesin diye sofra saadeti vs aban ye.. Ooof off..
Kuruyemiş olur meselaCanım çok sağolasın, sen ve diğer arkadaşların önerilerini gerçekten çok beğeniyorum, en büyük problemim kahvaltı mevzusu o kesin artık. Önerileri iyice kafamda tartıp bir çözüm bulacağım. Sabah uyandığımda demir hapı içmek zorundayım, dolayısıyla 2 saat sonra yiyebiliyorum saat oluyor 8.30-9.00 O sırada da çalışmaya başlamak zorundayım, dolayısıyla kahveyi çakıp işe başlıyorum, e öğlen arasında başlıyor eller titremeye... Yanımda götüreceğim sağlıklı bir şeyler düşünmeliyim.
Bende yaşıyorum o baskıyıCanım çok geçmiş oldun rabbim şifa versin tez zamanda
hayır deyince kırılan üzülen olmuyor mu? Ben çok baskı altındayım bu konuda
Teşekkür ederim canım amin Allah razı olsunCanım çok geçmiş oldun rabbim şifa versin tez zamanda
hayır deyince kırılan üzülen olmuyor mu? Ben çok baskı altındayım bu konuda
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım, yarına hiiç bişeyciği kalmaz inşallah
Teşekkür ederimArkadaşım seni ve bir kaç arkadaşı özellikle izliyorum ben, cevap yazamasam da okuyorum arada teli elime aldığımda. Seni çok azimli görüyorum, başaracağına inanıyorum hem de kısa zamanda, sonra da sefasını süreceksin missler gibi.
Ben de aynen senin gibi şekeri ağzıma sürmicem, çayı şekersiz hiç içmedim hayatımda, tarçın kabuklu içmeye başladım, geri dönüşüm olmamalı.
Ekmek zaten baş düşmanım. Ekmek bulamasam simit yiyen biriyim, bi de bak ekmek yimedim diye kendimi kandırırım. Ama şu bir gerçek, beyaz ekmek cidden karnımı korkunç şişiriyor.. Kahverengi ekmek yediğimde şişkinlik olmuyor, çok denedim ve gördüm bunu. Keşke komple hiç yemesem ekmek.
Sen azmini sürdür ki bana da moral olsun nütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?