Aslında çok mantıklı ama bu öneri uyamaz ne yazık ki, eşim uykusunun bölünmesini hiç sevmez. Başka bir alternatif düşüneceğim. Çok sağolasın canım önerin için.Benimde sabah uyandığımda içmem gereken haplar var, çözümü şöyle buldum mesela ben 05.50 gibi kalkıyorum normalde. Ama hapı içebilmek için alarm kuruyorum 04.30da kalkıp içip 1 saat daha uyuyorum. Sonra uyandığımda 1 yumurta yiyorum. Kahvaltının kalan kısmını işyerinde yapıyorum. Sen de bu şekilde bi düzen oturtabilirsin
Uykusunu bölmezsin alarm sesine çok mu duyarlı ? Ben yanıma suyumu ve hapımı koyuyorum. Alarm 1 kere çalıyo hemen uyanıp içip tekrar uyuyorum. Sabah uyanmayı beklersem senin gibi kahvaltım aksıyo o da bütün yeme düzenini bozuyoAslında çok mantıklı ama bu öneri uyamaz ne yazık ki, eşim uykusunun bölünmesini hiç sevmez. Başka bir alternatif düşüneceğim. Çok sağolasın canım önerin için.
Teşekkür ederim
O zaman kesinlikle kararlıysan bitir beyninde ve birbirimizi kontrol edelim
Benim ikinci günüm
Senin bugünün gitti galiba
Yarından itibaren bak tatlı, şeker, pirinç pilavı, ekmek yok
Simit Mimit yok
1-2 hafta sabredip zinciri kırabiliriz anladın mı
Ben sanıyordum Kİ, ömür boyu kendilerini tutuyor insanlar yemek konusunda
Hayır
Belli süreden sora zaten canın çekmiyormuş
Anladın mı
Gel dön bu yanlıştan
Uykusunu bölmezsin alarm sesine çok mu duyarlı ? Ben yanıma suyumu ve hapımı koyuyorum. Alarm 1 kere çalıyo hemen uyanıp içip tekrar uyuyorum. Sabah uyanmayı beklersem senin gibi kahvaltım aksıyo o da bütün yeme düzenini bozuyo
Hayırlı olsun canım
Gece içebilirsin bana dr gece içmemi söyledi çünkü iştah açıcı bi hap olduğundan gece uykuda açılsada problem olmuyoÇok duyarlı ya alarm sesine, ve sabah uykusu açısından dakika hesabı yapar. Cidden imkansız o iş. Bir de şöyle de bir şey var, uyanıp tekrar uyuyup kalktığımda ben de hiç iyi olmuyorum. Başka bir alternatif bulmam lazım.
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım
Gece içebilirsin bana dr gece içmemi söyledi çünkü iştah açıcı bi hap olduğundan gece uykuda açılsada problem olmuyo
Bendeki ırsi kansızlık, uzuun süredir içiyorum demir hapı zaten daha çok o yüzden aldım gibi bu kiloları. Doktor artık gece içmemi, mide problemleri yaşayabileceği o yüzden sabahları içmek zorunda olduğu söyledi. 2-3 ay düzenli içip senenin geri kalanı rahat edeceksin dedi. Bir süredir de içmiyordum, buraya yazmaya başladıktan sonra düzenli içmeye başladım, 3 gün oldu ve iştah problemi oluyor ne yazık ki ya öf.
Ama bu iştahın önüne geçmem lazım bu sefer.
En güzeli hapı sabah uyanır uyanmaz içmek, yani 6.30da. sonra 8.30da adam gibi kahvaltı yapmak, artık yanımda götürücem güzel bir şeyler. Sonra öğlen düzgün ama şekersiz şeyler yemek. Akşam da hafif yemek, abur cubur yememek. Çok acıkırsam da basıcam sütü, yoğurdu nabayım. Bu işi böyle rayına oturtmalıyım.
Maşallahhh diyelim bizdeBugün kızım çok uslu maşallah diyim:))) birazdan pilates yapıcam
işte buuuuBen artık ev işine gömülmeceye gidiyorum arkadaşlar, kalın sağlıcakla, en azından iş yaparak puan toplayayım bugün de
Tabiki ikinci rakibe yapabilirsin lafı Mo olurEvet gitti bugün de.
O zaman anlaşalım mı birbirimizi kontrol etmek konusunda?
Yarın ilk günüm olsun, tatlı; şeker; pirinç pilavı; ekmek (hiçbiri) kesinlikle yok.
Başka olmaması gereken neler var sence? Ben de araştırırım ama bence en önemlilerini yazdın ya.
Bir de spor puanı açısında da seni de ikinci rakibem yapabilir miyim? Sende de eliptik var sanırım değil mi?
Puan toplama açısından birbirimiz gaza getirelim. Zaten her gün 15 dk eliptik yapsak bile süper olur, ya da haftada 3 gün 30 dakika.
Tabi eksta puanlamalarımız vs de olur.
Ama ben adım mevzusunu eliyorum, çünkü telefondaki uygulama (google fit) kesinlikle yanlış, oturduğun yerde telefon elinde sallandığında da adım yazıyor. O yüzden ben dakika hesabı yapmak zorundayım yürüyüşlerde.
Bir de, naçizane bir önerim var, ablamın çok işine yaramıştı. Ama tabi kalp vs sağlık sorunun olmamalı, nabzını kontrol etmelisin, eliptik bisiklette ekranda yazar nabız ordan falan. Spor yapmadan yarım saat önce yeşil çay içmek. Ciddi yağ yakımını hızlandırıyor, ablamdan gördüm bunu.
Ooo süperrrBen daha iyim bu aralar tartıda 56,1 gördüm çoook mutluyum, bence su kaybi...
Ay ne güzel keşke bende bu rakamları görsemBen daha iyim bu aralar tartıda 56,1 gördüm çoook mutluyum, bence su kaybi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?