Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi akşamlar sıcaktan hiçbir şey yiyesim gelmiyo sizin de öyle mi

İyi akşamlar. (Başlangıç saati 08.10 du)
Sabah; 1/2 haşlanmış yumurta, 4-5 tane kızarmış biber ve patates, domates, salatalık, zeytin, avucun orta içi kadar çörek, 1 kupa şekersiz çay( 3 saat kahvaltı sürdü. Ekstradan misafirleri vardı ailemin. Akraba muhabbeti olunca uzadı kahvaltı)
Ara öğün; 1 bardak çay, 1 avuçu biraz geçecek şekilde çekirdek. Bir kurabiyeyi 4 e bölüp bir parçasını yedim.

Öğlen( 14.30 gibiydi) ; 2 kaşık yeşil fasulye, 1 kase salata.( akrabalar pide yedi ama ben bir lokma bile almadım)

Ara öğün; suuuu sürekli birşeyler içildi soda, ayran, çay. Zaten çay ocaktan inmedi.

Akşam; yok

Dışarı çıktık misafirle 1 kupa buzlu nescafe. 2 küçük top dondurma.( ortalama 2 saat sürdü)

Ara öğün; yok

Su; 1-1,5 arası.

Spor; 6000 adım( akşam dondurma sonrası yürüyüş yaptım umarım faydası olmuştur); 90 puan
Annemin mutfagını temizledim onuda sayayım 30 dk 10 puan.
Toplam; 100 puan

Yatmadan 15 dk egzersiz yapacağım malum cezamdı.

Bu arada yine şansızlığım var maalesef yine bir cenazeye denk geldik yarın ve sonraki gün yoğun olacak sanırım. Çok mesaj yazamazsam kusura bakmayın.

esperenzaa fattylamb94

Sabah

Klasik kahbaltı

Öğlen
Yok

Ara

2 top dondurma
1 türk kahvesi

Akşam

7 kaşık et sote
1 dilim tam buğday

Tam pilatese başladm çocuk ağladı. Yeniden uyursa yapcam

Bebeğim bugün çok uslu idi şükür:) gün boyu hiç üzmedi. Yalnız hiç uyanmadığı bi saatte uyandı az önce açlık ağlamasıydı emzirdim hemen geri uyudu. Ben de 45 dk pilatesimi yaptm şimdi duş :) esperenzaa

Geldik acaip yorgun ve açım
Aaah ki ne ahhh
Şimdi puanlarımı hesaplıcam
Acaip uykum var
Yarın 15:00 e kadar süre var gerçi ama öğle arası ara vermessek falan . Akşama kalmasın
İşler yoğun oluyo

S smygnc fitcivciv esperenzaa fattylamb94
1 temmuz pazar menüm
Kahvaltımın fotosunu atıyorum
Akşam yemeği 2-3 kaşık et sote ve iki üç çatal mevsim salata (et yemekten kaçınmazdım ama düğünde yedim, o yüzden miktar az. Yani özellikle az yemedim. Diğer yemeklerden yiyemedim , et anca böyle oldu )
Sporlarım ise; 135 dak ev işi=45 puan
75 dakika egzersiz: 150 puan
Su:9 bardak
Yürüyüş: yavaş tempo 4 dakika
Toplam puan :199 puan

Sabah(11)
Omlet, az ayva reçeli

Ara bir dilim kek( )
Akşam
2 yk keşkek 2 yk nohut
Yoğurtlu semizotubi tabak
Ara tarçın elma limondan 2 su bardağı çay

Spor: kekten sonra 600 şimdi de 100 toplam 700 ip 140 puan
3000 adım 45 puan
Toplam 185 puan
esperenzaa cgdmk fattylamb94 medgic26 S smygnc

Günaydın arkadaşlarrrr
fitcivciv en son cumartesi aktifmişsin
Ben de mi uğursuzluk var
philosophergirl da da öyle oldu
Gerçi onun başına kötü bişey gelmişti
Sen neden yoksun
O kadar mesaj yazmıştım , motive olalım die
Her haftasonu mu böyle olursun, yoksa benim şansızlığım mı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…