Haklısın o zamanCanım spor vakit ayıramadım. Plan yapmayacağım. Birde haftaya sınavım var bir kaç soru çözme çabasına giriştim son günler
Canım yaaa :)))Hos geldinn :) Ay ya cok gecmis olsun onlara.
İddiali tabii canimm, ozunde gayeet iddiali birisisin belli. Baksa 1. De oldunn. O yuzden kimse seni yenemez
Bu saatlerde işte haftaiçiSabah kaçta kalkıyosun giustiziacığım
Merak etme arayı en az 6 saat tutuyorumSabah kaçta kalkıyosun giustiziacığım
Elbiseye bayıldım çok guzel ama sıfır basen olmak lazımEki Görüntüle 2167265 36 beden aldım ama olur mu kafamda deli sorular alt bedenim 36 da üst fazla benim üstüde bol duruyor ama bana bir akıl verin fabrika marka iade sorunu yok ama kafamda deli sorular
Erken kalkanlar 3 öğünle karatay yapabiliyolar. Belki yapmak istersin diye söyliyim dedimBu saatlerde işte haftaiçi
Karatay hanım tereyağlı sac kavurmasini tercih eder bence yada kuyruk yağlı koyun
Elbiseye bayıldım çok guzel ama sıfır basen olmak lazım
Menülerin eskisi gibi olursa ve fırsat buldukça hareket edersen sıkıntı olmaz canım.
Sınav için de kolay gelsin canım.Şimdiden başarılar
Geç de olsa afiyet olsun canım.Regl ağrısu sporuna engel olmuş galiba
Canım özen göstermeye başladım. Şimdi tekrardan 4 tane ilacım oldusaatli yemek zorundayım bir de yemekleri artık. En geç akşam 19.00 bitmiş olmalı yemek.
Sımav içinde teşekkür ederim. Düzgün çalışamadım çok istiyordum bakalım nasip, son günler bakyım bari
Hiç sorma planımı alt üst etti. Çok şükür dünden beri iyiyim. Bakalım kısmetse bugün parka gidip yürüyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?