Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esperenzaa cankaptan bu saatlerde sende buralardasın ne güzel.
Fıtığı olan bir arkadaşına önerini okudum az önce bende bu derdi çekmiş biri olarak öneride bulunmak istedim.
medgic26 arkadaşım boyunu ağırlığını bilmiyorum ama eğer boyuna oranla sağlıklı kilo aralığında isen bedenini deneyerek uygun sporu bulabilirsin. Ama kilon fazla ise bel ve sırt kaslarını esneten egzersizler ve yüzme tavsiye ederim.Youtube da Sağlıklı Hoca var. Oradaki egzersizlerden çok faydalanacağına inanıyorum.
Sevgiler

Nasılsın canım?Menünde neler var acaba
Bitmeyen misafirin var mıydı yine kuzum komşunun profiterolü var mıydı bi de bakayım
Yarından itübaren cezalar geliyor
Ayy tam yazacaktım
Aynen yarından itibaren ceza başlayacak diye bugün tatlı yedim tavuk göğsü
Sabah biz gittik sonra bize geldi yatılı onlarla başka yere gittik ordan tekrar bize
Yeni yattılar
Sabah bizdeker
Yarın annem de memlekete gidecek
Misafir üstüne misafir
Bugün dikkat edemedim ve tatlıyı yedim çünkü adetim çok yaklaştı ödem topladım şiştim yine tatlıyı da yiyince
Çarşamba perşembe saldırmak istemedim dedim Çarşamba cezalar ile artık dur Feyza derim inşallah
Bugün ondan dikkat etmedim daha doğrusu az ettim
Vişneli Browniye elim gitti geldi gitti geldi yemedim ama çok zor bir imtihandı kaptan
Ahh ahh

İnsan akşam geç saatte yemeyince çok rahat oluyor ya gerçekten inşallah annem 10 gün Yok o ara ben yapacağım malum
Diyet tarz yapmak istiyorum inşallah 10 gün sonra 50lere inmek istiyorum (((

İki gündür yoğundum menü kontrollerim aksamıştı.Kaçamaklar kaçmasın diye uykuyu kaçırdımBir de 3,5 yaşında oğlum var o bu saatlerde uyanır genelde.
medgic26 Boyu 1.70 kilo 100 civarında canım.tavsiyen için de çok teşekkürler canım.Verdiğin kilo ile senin fıtık sorunun büyük ölçüde rahatlamıştır umarım.Geçmiş olsun sana da:)

Allah yardımcın olsun canım
Babalar için kızlar çok kıymetli

En basiti kendime yatak örtüsü grubu eşyalar almıştım.Onları getirdim.Vay efendim neden babama sormadan almışım.Kıyamet kopardı hayırlı olsun bile demedi.Bunlarda beni yıpratıyor
Sen zaten streslisin..

Canım diyet fikrine önce zihnen hazır olman gerek.Karar verdikten sonra da komşu geldi,misafir vardı bahanelerinin ardına sığınmıyor insan.
Çok zor bir bölüm okuyorsun,hedef kilona ulaşman için en uygun dönemdesin aslında.
Yaşın çok çok genç ve metaboliman da çok hızlıdır doğal olarak.Bu yaşlarda kilo kontrolünü sağlayamadığın zaman inan yaş ilerledikten sonra çok zor oluyor kilo vermek. gençliğinin en güzel dönemlerini bedeninle barışık ideal kilonda olmanın rahatlığını da kaçırıyor insan.
Yarın yeni bir gün.Kararlı bir şekilde seni sağlıklı menülerle görmek istiyorum tatlım

Teşekkür ederim canım kilo verince çok rahatladım, şikayetlerim büyük ölçüde azaldı. Şimdi çocuklarımla oyun oynayabiliyorum hemde çocuk gibi eğlenerek daha önceleri üstünü bile giydiremediğimi bilirim. Kilonun vücumuza yaptıkları işte dilerim herkes sağlıklı biçimde versin kurtulsun.
Benim ortanca oğlum 3 yaşında öpüyorum senin yakışıklıyı yanaklarından.
Tüm takıma ve sana sevgiler

İnşallah canım:)
Bir de mesela ilerleyen zamanlarda hiç vakit bulamadığım zamanlar olacak
O yüzden kendimi bu duruma alıştırmam gerek
Yaz Tatili de buna en uygun zaman hatta son tatilim gibi neredeyse

Yarından itibaren inşallah düzelecek :)

Kafamda aşamalı inmek istediğim ve tarihleri falan belirleyeyim iyice inşallah
Burası beni çok güzel motive ediyor

Kızlar anca bitirdim mesajları hakkınızı helal edin tüm menülere yazamadım fikrimi :/

Bakalım verebilecek miyim ne kadar vereceğim(

Hayırlı sabahlar hanımlar kaptan.Menü yorumlarını okudum kabul ettim dahadikkatli olmaya calisacagim bu arada yaptigim.spordan kol ve bacak kaslarım acıyor ne zaman rahatlarım acaba
Bu hafta cok büyük ihtimal eksi gelirim bi nevi diyetw yeni başladım sayılır hoş aon zamanlarda oyle abartılı beslenmiyordum zaten bakalım tartilmak için cumayı bekliyorum

Sporun çok güzel !!!

Günaydınlar efendim!
Dün çok yorulmuştum, çünkü iyi uyuyamamıştım.
Kahvaltıda: 2 havuçlu yumurta, peynir
Ara: yarım elma
Öğlen: tonbalıklı yeşil mercimek salatası
Ara: yarım elma
Akşam: tarhana çorbası
Spor:
500 ip=100 p
13000 adım =195p
Toplam 295p
esperenzaa fattylamb94 @yolcukardelen cgdmk

Tamam kaptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…