Nasılsın canım?Menünde neler var acabaCanım Harika çok sevindim maşallah
Yaaa düğün müüüDüğün telaşım var canım.Ondan burada olamıyorum olduğumda da kimse olmuyor.
Açıkcası bilmiyorum etiketlemeye devam mı edeceğimizi.esperenzaa karar veriyor
Ayy tam yazacaktımNasılsın canım?Menünde neler var acaba
Bitmeyen misafirin var mıydı yine kuzumkomşunun profiterolü var mıydı bi de bakayım
Yarından itübaren cezalar geliyor
esperenzaa cankaptan bu saatlerde sende buralardasın ne güzel.
Fıtığı olan bir arkadaşına önerini okudum az önce bende bu derdi çekmiş biri olarak öneride bulunmak istedim.
medgic26 arkadaşım boyunu ağırlığını bilmiyorum ama eğer boyuna oranla sağlıklı kilo aralığında isen bedenini deneyerek uygun sporu bulabilirsin. Ama kilon fazla ise bel ve sırt kaslarını esneten egzersizler ve yüzme tavsiye ederim.Youtube da Sağlıklı Hoca var. Oradaki egzersizlerden çok faydalanacağına inanıyorum.
Sevgiler
esperenzaa cankaptan bu saatlerde sende buralardasın ne güzel.
Fıtığı olan bir arkadaşına önerini okudum az önce bende bu derdi çekmiş biri olarak öneride bulunmak istedim.
medgic26 arkadaşım boyunu ağırlığını bilmiyorum ama eğer boyuna oranla sağlıklı kilo aralığında isen bedenini deneyerek uygun sporu bulabilirsin. Ama kilon fazla ise bel ve sırt kaslarını esneten egzersizler ve yüzme tavsiye ederim.Youtube da Sağlıklı Hoca var. Oradaki egzersizlerden çok faydalanacağına inanıyorum.
Sevgiler
Allah yardımcın olsun canımBabam sanırım kızını paylaşmak istemiyor.Bizimkiyle beni bir yere göndermek istemiyor.Mobilya bakmaya habersiz gittim.Sanki 15 yaşındayım gibi davranıyor.Bir hafta boyunca her gece ağladım.Dün neredeyse atıyordum nişanı.Babam inat benim ki inat aralarında kaldım
Sen zaten streslisin..En basiti kendime yatak örtüsü grubu eşyalar almıştım.Onları getirdim.Vay efendim neden babama sormadan almışım.Kıyamet kopardı hayırlı olsun bile demedi.Bunlarda beni yıpratıyor
Canım diyet fikrine önce zihnen hazır olman gerek.Karar verdikten sonra da komşu geldi,misafir vardı bahanelerinin ardına sığınmıyor insan.Ayy tam yazacaktım
Aynen yarından itibaren ceza başlayacak diye bugün tatlı yedim tavuk göğsü
Sabah biz gittik sonra bize geldi yatılı onlarla başka yere gittik ordan tekrar bize
Yeni yattılar
Sabah bizdeker
Yarın annem de memlekete gidecek
Misafir üstüne misafir
Bugün dikkat edemedim ve tatlıyı yedim çünkü adetim çok yaklaştı ödem topladım şiştim yine tatlıyı da yiyince
Çarşamba perşembe saldırmak istemedim dedim Çarşamba cezalar ile artık dur Feyza derim inşallah
Bugün ondan dikkat etmedim daha doğrusu az ettim
Vişneli Browniye elim gitti geldi gitti geldi yemedim ama çok zor bir imtihandı kaptan
Ahh ahh
İnsan akşam geç saatte yemeyince çok rahat oluyor ya gerçekten inşallah annem 10 gün Yok o ara ben yapacağım malum
Diyet tarz yapmak istiyorum inşallah 10 gün sonra 50lere inmek istiyorum(((
Teşekkür ederim canım kilo verince çok rahatladım, şikayetlerim büyük ölçüde azaldı. Şimdi çocuklarımla oyun oynayabiliyorum hemde çocuk gibi eğlenerek daha önceleri üstünü bile giydiremediğimi bilirim. Kilonun vücumuza yaptıkları işte dilerim herkes sağlıklı biçimde versin kurtulsun.İki gündür yoğundum menü kontrollerim aksamıştı.Kaçamaklar kaçmasın diye uykuyu kaçırdımBir de 3,5 yaşında oğlum var o bu saatlerde uyanır genelde.
medgic26 Boyu 1.70 kilo 100 civarında canım.tavsiyen için de çok teşekkürler canım.Verdiğin kilo ile senin fıtık sorunun büyük ölçüde rahatlamıştır umarım.Geçmiş olsun sana da:)
İnşallah canım:)Canım diyet fikrine önce zihnen hazır olman gerek.Karar verdikten sonra da komşu geldi,misafir vardı bahanelerinin ardına sığınmıyor insan.
Çok zor bir bölüm okuyorsun,hedef kilona ulaşman için en uygun dönemdesin aslında.
Yaşın çok çok genç ve metaboliman da çok hızlıdır doğal olarak.Bu yaşlarda kilo kontrolünü sağlayamadığın zaman inan yaş ilerledikten sonra çok zor oluyor kilo vermek. gençliğinin en güzel dönemlerini bedeninle barışık ideal kilonda olmanın rahatlığını da kaçırıyor insan.
Yarın yeni bir gün.Kararlı bir şekilde seni sağlıklı menülerle görmek istiyorum tatlım
ben yürüdüm sadece, ip atlatamadan.Ben de yuruyuse cikicam
Sporun çok güzel !!!Sporlarım
15 dakika hızlı koşu bandı yürüyüşü=15*2,5=37,5 puan
5 dakika koşu=5*4=20 puan
15 dakika kondisyon bisikleti =15*3=45 puan
220 adet kondisyon aletleriyle hareket=
13.000 adım =13*15=195 puan
fattylamb94 ve esperenzaa 220 adetlik hareketlerin ne kadar puan olduğunu kararlaştırırmısınız?
Ona göre toplam puanımı hesaplayacağım.Geçen haftada sordum ama cevap alamadım
Beni ve esrayı etiketleyin canım.Bu cumanın en kötüsüne menü takibini kitleyeceğimcumadan itibaren onu etiketlersiniz
hep yoğunlaş canım sen:))
Tamam o zamanCanım kahve içmiştim bir de yorgunluktan sanırım
:)))
Tamam kaptan2dilim ekmek senin kilona göre fazla canım,bir de ekmeğin türü ne?kahve bitter demişsin ya bitter kaç kare?
Akşam da yediğin meyve direkt şekere dönüşüp kilo aldırır.Meyveyi akşam değil de gündüz yemeye çalış canım.
Form kraker gibi sunta yiyeceğine sağlıklı yiyeceklerle beslenmeye çalış canım.
canım kurallara uyup,menü ve sporlarına dikkat edersen tabi ki takımda listede olursun.
Geç de olsa afiyet olsun canım.Regl ağrısu sporuna engel olmuş galiba
Su az olmuş canım,şakşuka yemesen iyiydi.Kavun da yasaklı tabi ki. 15 dkcık ceza verdim
Uyumuştum evet :))))))))
Ay yaaa yine bildiBurda deyince ben esprisine kucukkuyuda demek istedin sanmıştım..pardon canım
Siz sivriceye mi gittiniz yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?