Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bacakların düz iniyorsa çok güzel durur tabi azcıkta olsa basen iyidir

ŞUAN ÜSTÜMDE KOTOMDAM PANTOLON VAR 36 BEDEN,HİÇ BASEN SORUNUM OLMADI HAYATIMDA, KİMONO VAR WAİKİDEN ÜSTÜNDE O DA 38 BEDEN BOL AMA KİMONO OLDUĞU İÇİN.. dAHA KARGOYA VERİLMEDİ VERİLSE DE MERAKIM BİTSE ŞU ELBİSEYLE BİRAZ DAR GELİRSE DİYETE DAHA DA SALDIRIRIM :d

Ben 34 bedenken bile basenim vardı ama çok güzel duruyomuş yıllar sonra farkediyorum hiç bir zaman dümdüz bacak yapısına sahip olmadım. Bu elbise kesin seni gaza getirir

Sizinle dün dinlediğim bor bilgiyi paylaşayım
Diyorki kalori hesabı yapmayın önemli olan kalorinin miktari degil hangi besinlerden aldigin kola icerekte yumurta yiyerekte kalori aliyoruz ama vücudumuza etkisi çok başka
Diyette kalori değilde glisemik indeksi baz almak daha doğru geliyor bana

Evet canım karatay zor oluyor evimde olmayinca. Haftaya cumaya kadar deneyeyim, iyi geleceğini umuyorum. Yoksa boyle kötü olacak.
Bugunden itibaren yediklerimi yazmaya başlıyorum.
Ben dünkü sporumu yazayım fattylamb94
1.5 saat tempolu yürüyüş 225 puan
Ptesi de 1.5 saat yavaş tempo yürüyüş 90 puan
Bir kac gun eksik kalan squatlarim vardi onlari da bugun ve yarin toparlayip yazarim

Ben 34 bedenken bile basenim vardı ama çok güzel duruyomuş yıllar sonra farkediyorum hiç bir zaman dümdüz bacak yapısına sahip olmadım. Bu elbise kesin seni gaza getirir

İADE ET KARGOYA GİT UĞRAŞ İSTEMİYORUM BUNU BİLE KAÇ GÜNDE BEĞENDİM ZATEN ÇARŞIDA PAZARDA BİŞİ BULAMADIM BENDE Mİ SORUN VAR BİLMİYORUM KARARSIZLIK DİZ BOYU ZATEN.. HAYIR BENCE MANKENİN ÜSTÜNDEKİ 36 BEDEN YAZIYOR AMA DEĞİLDİR BOYU VE KİLO ARASINDA -20 FARK VAR BENİM -2 38 GİYİYORUM SAÇMA DEĞİLMİ SEN ZEKİSİNDİR BİLİRSİN

Öyle değerlendirme kas oranınız vücut yapınız vs değişiyor. Beden tablosundan bakmadın mı alırken ? Sen bursada mı yaşıyordun ?

Öyle değerlendirme kas oranınız vücut yapınız vs değişiyor. Beden tablosundan bakmadın mı alırken ? Sen bursada mı yaşıyordun ?

MARMARADAYIM CANIM ŞEHİR SÖYLEMİYORUM BÖLGE SÖYLÜYORUM
BAKTIM CANIM MANKENLE KALÇA KISMI AYNI ÜST BOZUYOR :)

Kilo : 55 kg / Boy : 177 cm Göğüs : 86 cm / Bel : 64 cm / Kalça 91: cm

BENİM

Kilo : 58 kg / Boy : 160 cm Göğüs : 90 cm / Bel : 76 cm / Kalça 90: cm

Ay yaaa yine bildi
Ama iste orası tam da bizim oralar nasıl bilmem ki yarından itibaren her gün oraya denize gideriz. Oraya varmadan bi sapak var, oradan donunce küçük bi koy var, orada gireriz denize, kumluk ve tertemizdir. Eski iskele ya da deveboynu ismiyle gecer. Sude motel levhasindan dönünce bulabilirsiniz.
Hatta bu sitenin kurucusu kazen de oralarda

CANIM ÖLÇÜLERİMİ YAZDIM BAKSANA SENİNLE ÖLÇÜLERİMİZ NASIL
BEN YALNIZ TERZİ METRESİ İLE DEĞİL İŞYERİNDEN BİR METREYLE ÖLÇTÜM YANLIŞ OLMAZ HERHALDE DİMİ

Allah allah bursalı olan kimdi yav sanada olur sadece manken gibi bel oyuğun olmaz daha düz durursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…