Menülerin çok iyi olmaya başladı canım.Spor da geldi eminim bir hafta on güne çok iyi sıkılaşma ve eksilme gelecek:)Tesekkur ederimm, valla yerdim normalde ama bugun boyle oldu artik neyse :)
İyi geceler canım.Kizlar yatiyorum ben.
Herkeslere iyi geceler.
Soguk suyumu ice ice yatam bari :))
Bir Bursalı olarak benimde en en en sevdiğim meyve amaa şekerli işteSeftaliye bayiliyorum ya :)
Tesekkur ederim canimm
İşte bu padişahım çok yaşaa padişahım çok yaşaHayy aklınla bin yaşa
Bundan kelli yapılan sporlarda 20 adet hareket bir dakikalık puana eşit.itiraz edenin tiz kellesi vurula
Tek tek deneyip ortalama bir sayı verecek bir babayiğit yoksa böyleİşte bu padişahım çok yaşaa padişahım çok yaşa
Yok yok 20 çok ideal benceTek tek deneyip ortalama bir sayı verecek bir babayiğit yoksa böyle
HahahahahaHepbirlikte yaşayalım sonra buralardan gider gitmez kral öldü yaşasın yeni kral nidaları duyulur
2dilim ekmek senin kilona göre fazla canım,bir de ekmeğin türü ne?kahve bitter demişsin ya bitter kaç kare?Menümü yazayım
Sabah
biberli domatesli yumurta
iki dilim ekmek
Peynir zeytin domates salatalık maydonoz
Arada
Kahve bitter
Oglen
Biberli naneliyogurt ceviz 3tane form kraker
Aksam
Salata yogurt 1tabak yaz türlüsü ve iki uc dilim karpuz
canım kurallara uyup,menü ve sporlarına dikkat edersen tabi ki takımda listede olursun.esperenzaa bem duzenli bildirim yapar ve kilo verirsem acaba beni iki haftanın sonunda listeye alırmısın
Geç de olsa afiyet olsun canım.Regl ağrısu sporuna engel olmuş galibaGelelim menüye
1 yumurta haşlama
1 tatlı kaşığı kaymak( dün akşamki sütün üzerinden aşdığım kaymak) bunu yemek için 1 tl boyutunda ekmek parçası yedim.
1 kupa su.
1 kupa kayısılı form çayı
1 çay bardağı türk kahvesi
3 kaşık patlıcan salatası
1 dilim ekmek( tam bir dilim değil. Ev yapımı esmer elmek)
3 kayısı, 10-15 adet beyaz leblebi
1 adet tavuk parcası( avuç içinden biraz daha az yağsız tarafından)
1 kaşık patlıcan salatası
1 kaçık yoğurt
2500 küsür adım 37.5 puan
3 dk egzersiz( güya 15 dk yapacaktım ama olmadı vezalarım yarına kaldı) 6 puan
Toplam puan; 43.50 puan
Su; diğer içeceklerle 2 lt oldu
esperenzaa fattylamb94
Su az olmuş canım,şakşuka yemesen iyiydi.Kavun da yasaklı tabi ki. 15 dkcık ceza verdimesperenzaa @smygnc @fitcivciv fattylamb94
Dünkü menü ve spor
Sabah klasik kahvaltı
Akşam ; levrek, salata, çeşitli mezeler (şakşukadan iki çatal aldım)
Su 1 litre içebildim. bugün telafi edicem inşallah
İki dilim kavun yedim bu sefer
Karpuz da vardı yasak die yemedim tabi
Spor sadece 32 dakika yürüyüş 32 puan
Ben de dünün menülerini kontrol ediyordum.Kaçamaklar kaçmasın bi ucundan tutayım dedimGeçmiş yapmaya üşendimTüm gün dışardaydım ama ara ara girip okumaya çalıştım 14. Takımın ziyaretlerini gördüm bilendim kesin 1000ip atlamalıyım diye ama Komşum eve yeni geldiğimi de gördüğü halde daldı içeri. Bi şey de diyemedim bugün de yalan oldu siz nasılsınız bakalım?
Afiyet olsun canım.Senin arkadaşlarınla aranı açmamız gerek.Misafir geldiğinde yada sen misafirliğe gittiğindr mutlaka sağlıksız besleniyorsun.Tünaydın dün arkadaşlarım gelmişti yazamadım hala çok yorgunum çocukla çok zor oluyo koşturmak. Bir de hıysuzluğu tuttu ki sormayın... kendime sebze yemeği yapamadım. İktamlklardan yedim mecburen
Sabah-öğle
Klasik kahvaltı
Akşam
1 dilim kek
1poğaça
Türk kahvesi
İstanbuldayım canım.Hayırlısı
Bize degil listedekilere demi bu göz dağı:)
Hangi sehirdesin kres isi zor İnşaAllah düzgün bir yer denk gelir
o nasıl işmiş spirda yapıyorsan inmesi lazim
şok diyetlere ben de karşıyım canım.Metabolizmayı mahvettiği gibi,insanın iradesini de zatıflatıyor.Duraklama döneminde bir iki günlük detoks denenebilir belki ama şok diyetten uzak durmakta fayda var bence deBen de basta sok diyet yapmani hic onermem, ben 2 3 senemi yedi o sok diyetler, ne gerek var, kendine eziyetmis cidden.
Duraklama evresine gecenlere cidden boyle kisa sureli sok diyet oneriyorlar galiba. Mesele 2 hafta tartida ayni rakami gorunce belki de sok diyet yapmali cok kisa sureli.
Ama bu konuda pek bir bilgim yok. Belki de aksine rejimden cikip 1 2 gun ara vermeli. Bunu da oneriyorlar bazisi.
Gerci benim cevremden duydugum sok diyet olayiydi.
Acaba hangisi mantiklidir?
esperenzaa
bence de çok güzel elbise canım.Güle güle kullanırsın inşallah.Eki Görüntüle 2167265 36 beden aldım ama olur mu kafamda deli sorular alt bedenim 36 da üst fazla benim üstüde bol duruyor ama bana bir akıl verin fabrika marka iade sorunu yok ama kafamda deli sorular
bana en uygun olanı iki öğün beslenmekmiş onu bu sene keşfettimŞok diyete bende karşıyım hatta sık sık yemekte bana göre değil ama dedigin gibi sadece kisa sureli duraklama doneminde yapılabilir
Haftada bir kare bitter ve yanında bir hurmaya izin veririm canım.Fazlası cezaya girer benden söylemesiBende birsey sorayım kaptanaesperenzaa acaba iki kucuk kare bitter yiyebilirmiyim kahve icerken başka tatlı yemekten iyi gibi geliyor bana
3.5 aylık bebeği var ve gürül gürül emzirip bir de üstüne plates patlatıyor tabi ceza sporu da eklendi mi cayır catır yakıyor hanım kızımız
Rakip takım bel altı vurmaya başladıysa toplanıp ağız yüz kırmak farz olduOooffffff cevaba baak
Ağlayarakesperenzaa ' ya koşasım geldi.
Espeyenzaaa, drdotty bana neleyy diyo yaa
İki günkü menünde bitter ve karpuz var canım.Çok şeker demek gelen artı demek canımMenümü yazayım
Sabah
Yumurta salatasi(bol yesillikli)
Salatalık domates
Peynir zeytin
Öğlen
Sütlü kahve yaklasik 1,5ceviz içi 2adet bitter
Aksam
Yarım kase corba
Salata yoğurt
Yaz türlüsü
Sadece 1lokma karpuz
Sanki bugün daha iyi gibiKK54:)
Ayrica yarım saat bolgesel hareket bol ev işi
canım istersen bir hafta dene.Kendi evinin dışında karatay tarzı beslenmek zor oluyor.Sporla hareketle dengeleyebilirsin bence canımEsperenzam bugun dusundum de ben kalori hesabi yapsam memlekette daha iyi mi olur acaba? Böylelikle porsiyon kontrolu yaparak hepsinden tatmis olurum. Ne dersin? Sence faydasi olur mu?
canım sen yürüyüş,leslie ve fırsat bulursan yüzme haricinde spor yapma .Yok ben yapamam fitigim var ya zorlar brni canim
çok çok sevindim canım.Rahatlamanızı sz biraz tahmin edebiliyorum.En kısa zamanda da eski sağlığına kavuşur baban inşallah.arada fırsat buldukça yaz canımSonunda bugün ohhh diyebildik canım çok tehlikeli dönemi atlattık çok şükür çok daha iyi.ilk defa bugün kendime geldim diyebilirim
Maşallah hanım kızımıza Allah sevenlerine sevdiklerine bağışlasın.Bebişinide öpüyorummm
3.5 aylık bebeği var ve gürül gürül emzirip bir de üstüne plates patlatıyor tabi ceza sporu da eklendi mi cayır catır yakıyor hanım kızımız
Rakip takım bel altı vurmaya başladıysa toplanıp ağız yüz kırmak farz olduCuma tartı çıkışı toplanıyoruz genjler Beyzbol oynayacağız sopalarınızı kapıp gelin e mi
Kolay gelsin minik kuşum,su balesi yapan balerinimİyiyim tatlimm kiymatlimm her kosturmaca iste napalim saglik olsun aldim gitti tişört kuşum... sen nasilsinnn :) muckkk saka yaptım oyle deme sana birde laf sokarmiyim ben
Afiyet olsun canımBugün ki menüm
Sabah
1 h.yumurta
1 domates
1/2 salatalık
Peynir
5 zeytin
1/2 dlm k.ekmeği
1/2 dlm b.ekmek
İkindi
5 ıslama köfte
1 kase yoğurt
1 dlm ekmek
2 yk salata
4 lt su, 1 kupa çay,1 sade Türk kahvesi
esperenzaa , @medgic26 ve fattylamb94
Canım kahve içmiştim bir de yorgunluktan sanırımNaaptın
Nie uyuyamadın bakim
Beni ve esrayı etiketleyin canım.Bu cumanın en kötüsüne menü takibini kitleyeceğimİyi akşamlar ben de soracaktım
Seni etiketlemeye devam Mı ediyoruz
Pek gözükmüyorsun da
Boşa etiketlemeyelim :))
hep yoğunlaş canım sen:))Yoğunlaştığım zaman iyi spor yapıyorum.
Canım Harika çok sevindim maşallahHahaha emzirme+spor hem de68,9 a düşmüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?