Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmiş yapmaya üşendim Tüm gün dışardaydım ama ara ara girip okumaya çalıştım 14. Takımın ziyaretlerini gördüm bilendim kesin 1000ip atlamalıyım diye ama Komşum eve yeni geldiğimi de gördüğü halde daldı içeri. Bi şey de diyemedim bugün de yalan oldu siz nasılsınız bakalım?

2dilim ekmek senin kilona göre fazla canım,bir de ekmeğin türü ne?kahve bitter demişsin ya bitter kaç kare?
Akşam da yediğin meyve direkt şekere dönüşüp kilo aldırır.Meyveyi akşam değil de gündüz yemeye çalış canım.
Form kraker gibi sunta yiyeceğine sağlıklı yiyeceklerle beslenmeye çalış canım.
esperenzaa bem duzenli bildirim yapar ve kilo verirsem acaba beni iki haftanın sonunda listeye alırmısın
canım kurallara uyup,menü ve sporlarına dikkat edersen tabi ki takımda listede olursun.
Geç de olsa afiyet olsun canım.Regl ağrısu sporuna engel olmuş galiba
Su az olmuş canım,şakşuka yemesen iyiydi.Kavun da yasaklı tabi ki. 15 dkcık ceza verdim

Son düzenleme:
Ben de dünün menülerini kontrol ediyordum.Kaçamaklar kaçmasın bi ucundan tutayım dedim
Yarın toparlarsın canım.Takılma bu kadar

Afiyet olsun canım.Senin arkadaşlarınla aranı açmamız gerek.Misafir geldiğinde yada sen misafirliğe gittiğindr mutlaka sağlıksız besleniyorsun.
Arkadaşlarınla yemek içmek güzel de o kiloları arkadaşlar vermeyecek canım.
30 dakika spor cezan var.
Kızın da kesin annem diyeti bozdu diye huzursuzlanmıştırŞaka bir yana geçmiş olsun :)

Hayırlısı

Bize degil listedekilere demi bu göz dağı:)

Hangi sehirdesin kres isi zor İnşaAllah düzgün bir yer denk gelir

o nasıl işmiş spirda yapıyorsan inmesi lazim
İstanbuldayım canım.
şok diyetlere ben de karşıyım canım.Metabolizmayı mahvettiği gibi,insanın iradesini de zatıflatıyor.Duraklama döneminde bir iki günlük detoks denenebilir belki ama şok diyetten uzak durmakta fayda var bence de
Eki Görüntüle 2167265 36 beden aldım ama olur mu kafamda deli sorular alt bedenim 36 da üst fazla benim üstüde bol duruyor ama bana bir akıl verin fabrika marka iade sorunu yok ama kafamda deli sorular
bence de çok güzel elbise canım.Güle güle kullanırsın inşallah.
Bence sana olur canım
Şok diyete bende karşıyım hatta sık sık yemekte bana göre değil ama dedigin gibi sadece kisa sureli duraklama doneminde yapılabilir
bana en uygun olanı iki öğün beslenmekmiş onu bu sene keşfettim
Bende birsey sorayım kaptana esperenzaa acaba iki kucuk kare bitter yiyebilirmiyim kahve icerken başka tatlı yemekten iyi gibi geliyor bana
Haftada bir kare bitter ve yanında bir hurmaya izin veririm canım.Fazlası cezaya girer benden söylemesi

Eki Görüntüle 2167303

Tabi canım yakar tabi bizde öyle düşünüyoruz zaten diiiimi tubii @tgb1907
3.5 aylık bebeği var ve gürül gürül emzirip bir de üstüne plates patlatıyor tabi ceza sporu da eklendi mi cayır catır yakıyor hanım kızımız
Oooffffff cevaba baak

Ağlayarak esperenzaa ' ya koşasım geldi.
Espeyenzaaa, drdotty bana neleyy diyo yaa

Rakip takım bel altı vurmaya başladıysa toplanıp ağız yüz kırmak farz olduCuma tartı çıkışı toplanıyoruz genjlerBeyzbol oynayacağız sopalarınızı kapıp gelin e mi

İki günkü menünde bitter ve karpuz var canım.Çok şeker demek gelen artı demek canım
Esperenzam bugun dusundum de ben kalori hesabi yapsam memlekette daha iyi mi olur acaba? Böylelikle porsiyon kontrolu yaparak hepsinden tatmis olurum. Ne dersin? Sence faydasi olur mu?
canım istersen bir hafta dene.Kendi evinin dışında karatay tarzı beslenmek zor oluyor.Sporla hareketle dengeleyebilirsin bence canım
Yok ben yapamam fitigim var ya zorlar brni canim
canım sen yürüyüş,leslie ve fırsat bulursan yüzme haricinde spor yapma .
Sonunda bugün ohhh diyebildik canım çok tehlikeli dönemi atlattık çok şükür çok daha iyi.ilk defa bugün kendime geldim diyebilirim
çok çok sevindim canım.Rahatlamanızı sz biraz tahmin edebiliyorum.En kısa zamanda da eski sağlığına kavuşur baban inşallah.arada fırsat buldukça yaz canım

Son düzenleme:
Maşallah hanım kızımıza Allah sevenlerine sevdiklerine bağışlasın.Bebişinide öpüyorummm

Oynayalımmm biz hazırız

İyiyim tatlimm kiymatlimm her kosturmaca iste napalim saglik olsun aldim gitti tişört kuşum... sen nasilsinnn :) muckkk saka yaptım oyle deme sana birde laf sokarmiyim ben
Kolay gelsin minik kuşum,su balesi yapan balerinimBen iyiyim ama çevrem kötübakıcımıza ,temizliğe gelen kadıncağıza nazarlar değdi
Afiyet olsun canım

İyi akşamlar ben de soracaktım
Seni etiketlemeye devam Mı ediyoruz
Pek gözükmüyorsun da
Boşa etiketlemeyelim :))
Beni ve esrayı etiketleyin canım.Bu cumanın en kötüsüne menü takibini kitleyeceğim cumadan itibaren onu etiketlersiniz
Yoğunlaştığım zaman iyi spor yapıyorum.
hep yoğunlaş canım sen:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…