Benim de durdu ama pek dikkat edemiyorum tabi, haftaya cumaya hedefine iddiaya girelim mi
Bol bol salata ye tam buğday ekmeği varsa yoğurt ekmek ye. Acaba bizde ne var çok acıktım gözler döniyii baklavayı gördüm bi tekvar yoğurt salata olmadı öyle yaparım ,dün de çok açlık çektim öğlen cacık yedim
Eder ederbenim alt 36 ,üst 38 40 arası ama 54 55 e inersem bir beden fark eder dimi
5 kg 1 beden. Benimde tam tersi alt 40 üst 38benim alt 36 ,üst 38 40 arası ama 54 55 e inersem bir beden fark eder dimi
Bol bol salata ye tam buğday ekmeği varsa yoğurt ekmek ye. Acaba bizde ne var çok acıktım gözler döniyii baklavayı gördüm bi tek
Haftaya cumaya sen 57 de, ben de 55.9 diyeyimben bir tek pazar dikkat etmedim onun dışında açımben net 57 olmak istiyorum ama cuma 57,50 anca olurum
Eder eder5 kiloda 1 beden inceliyormussun, sporla desteklersen daha da incelirsin
He o da olurda beyaz ekmekse yime sakın. Baharatlı yoğurtla ekmek sevilmez mi yaapeynir ekmek zeytin yiyim o zaman çay falan yoğurt ekmek tarzım değil
Haftaya cumaya sen 57 de, ben de 55.9 diyeyim
Maşallah ne kadar erkencisin kalk yap sporunu akşamları çok iyi geliyo daha güzel uyursunspor yapamıyorum 9 oldumu patates çuvalı gibi atıyorum kendimi yatağa
He o da olurda beyaz ekmekse yime sakın. Baharatlı yoğurtla ekmek sevilmez mi yaa
Bizimde düğün var ama bu kiloyla koy tisört katılcam sanırımkapiş canımağustos geliyor düğün yaklaştı birde nisanda başlamasaymışım hiç yetişemicekmişim
Maşallah ne kadar erkencisin kalk yap sporunu akşamları çok iyi geliyo daha güzel uyursun
O zaman peynir zeytin tambuğday olsun öğle yemeğinyok canım ben sadece naneli cacık severim başkada baharat sevmem yoğurtta
Seninle hemen hemen ayni zamanlarda başladık sanırım. Ben de 31 martta.kapiş canımağustos geliyor düğün yaklaştı birde nisanda başlamasaymışım hiç yetişemicekmişim
Bizimde düğün var ama bu kiloyla koy tisört katılcam sanırım
Seninle hemen hemen ayni zamanlarda başladık sanırım. Ben de 31 martta.
Haftaya hedefine ulasamayan ceza verecek olur mu
Benimde oyle ya hep koşturmaca akşam eve gidince zor tutuyorum kendimi uyumamak için. Sabah 6 akşam 19.30 bitiyorum resmen ama başka türlüde gitmiyo kiloağzı açık uyuyorum valla canımiş yerim çok hareketli bir yandan yazıyorum bir yandan aşağı indim mutfağa çıktım hep öyleyim
Minyonlar evli olmuyo muymuşgeçen bir kadın geldi müşteri beni bekar sandı çok minyonsun dedi bir mutlu oldum, kadına dedim yemezsem minyonum yersem yarım dünya
Benimde oyle ya hep koşturmaca akşam eve gidince zor tutuyorum kendimi uyumamak için. Sabah 6 akşam 19.30 bitiyorum resmen ama başka türlüde gitmiyo kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?