Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınlar dünkü menüm

Sabah

Klasik kahvaltı

Öğlen

3 köfte kibrit kutusu peynir
1 dilim ekmek

Akşam

1 pors etsiz sebze
1 dilim ekmek

1,5 lt su

Spor yapamadım üşendm

sabah spor 30 dak
türk kahvesi
kahvaltı : 2 wasa 30 grm peynir yarım domates
ara:yarım bardak sütle nescafe
oglen: 3 wasa , yarım bardak kefir, 2 salatalık
ara:1 wasa
aksam:2 wasa limon ve yogurt soslu yesil salata domatesli
Wasa nedir

Bırakmana sevindim canım insan kendini bilir bu yaptığımız diyet değil beslenme tarzımızı en doğruya yakın yapmak. Ben en başından sabah 1 dilim ekmekten vazgeçmem dedim yeri geldi yarım dilim yedim ama yedim. Tatlı tamamen hayatımdan çıkartmam dedim ama minimum tüketmek için kendime alışkanlık kazanmak içi yaptım. En çok paketli gıdalar konusunda yol aldım ayda yada onbeş günde 1 yiyorum artık .Yani ben karatay yapamam patatessiz hayat olmaz bir kere

Benzer alışlanlıklarımız barmış. Bende paketli ürün çok tüketirdim şimdi %95 bıraktım. Diğer yüzdelik ise peynir, süt tarzı paketli ürün.

Bende ekmek olmadan yiyemediğim şeyler var o yüzden hakkımı onlara saklamak için öğünlerimi ekmeksiz yapmaya gayret ediyorum. Bazen nefsim körelsin diye bir ısırık alıyorum ekmekten: D

Bende haftaya transfer sonrası daha özenli be sağlıklı bir yemek düzenine geçeceğim.

Aon olarak dediğine çok katılıyorum. Diyet değil yaşam tarzı için hayatımıza, düzenimize en uygun şekilde beslenmeliyiz

Aslında paketli gıdalar alışkanlığım çok yoktu benim de ev yapımı kurabiye kek çok tüketirdim yapmıyorum artık. Probis çok severim ben
Kaç yumurta toplandı kaçı döllendi canım

Evet
Cezalardan da kurtulurum böylece
Ekmek 1-2 dilim
Ya da karpuz yerim
Fırında patatese de ceza gelmez
Karatayda komple yasak
Hayırlısı böyleymiş

Aslında paketli gıdalar alışkanlığım çok yoktu benim de ev yapımı kurabiye kek çok tüketirdim yapmıyorum artık. Probis çok severim ben
Kaç yumurta toplandı kaçı döllendi canım

Valla benimde çok sevdiğim tatlılar vardı ancak içeriğine bakıtığımda nasıl yedim diyorum. Ben içeriğindeki glukoz ve palm yağı nedeniyle tüketmiyorum.

Canım daha çnce dondurulmuş 2 embriyom vardı sadece transfer yapılacak

ben dünkü menümü akşam dışarda olduğum için yazamadım hemen şimdi yazıyorum
sabah: 2 haşlanmış yumurta 1 kk light beyaz peynir 4 yeşil zeytin 2 dilim tam bugday ekmeği söğüş salata
ara: 2 ceviz içi 1 adet küçük muz
öğlen 4 kaşık tavuk sote 1 kase light yogurt
ara: bir avuç leblebi 1 adet şeftali
akşam: 3 kaşık patlıcan yemeği 4 kaşık tavuk sote 1 kase yogurt söğüş salata
yatmadan light süt ile sekersiz nescafe

3.5 lt su, 45 dakika tempolu yürüyüş

esperenzaa

İyi hadi en başından uğraşmamışsın iki deneme yaptım dondurmaya hiç kalmadı benim 8 10 yumurtadan Biraz da polikistik etkileri var sürekli tatlı isteği , şerbetli tatlıda çok sevmem ama browniler sıcak çikolatalar kakaolu damla çikolatalı kekeler zaafım

Sporlarda fattylamb94 etiketlitoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…