- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Amin canım.Allah hepimizden razı olsun inşallah canım.
Amanınn amanınnn ne olmuş buradaMenu paylasimim cuma gunu icin:
Sabah:
karatay kahvaltim (haslama degil tereyagli yumurta)
1 dilim tam bugday ekmegi (çiya tohumlu)
Oglen:
Kahve
2 kare bitter cikolata
2 avuc kan uzumu
1 avuc ciğ fındık
Aksam:
3 yk manti
4 yk light dondurma
Yarim su bardagi kola zero
Su: 2lt
Spor: 30 dk egzersiz: 60 puan
esperenzaa
@fitcivciv
esperenzaa onceden yarim saat tempolu yuruyus cezam var.
Bu menuye de ne ceza gerekiyorsa tamamim :)
Cezalarimi yarin yapicam, bugun asiri ders calismam lazim
Dun kotuydum cidden, boyle manti fln yemek durumunda kaldim.
Ekmek tam bugday oldugu icin cezaya girer mi, bilemedim. Bugun de 1 dilim yedim cunku.
Tıpta en zor senenin 4. sene olduğunu duymuştum.Çok çok kolay gelsin canım.3 bitti :)
10 yıl kocamustafapaşa, odabaşı,şehremini civarında yaşadımİnşallah yokturİstanbul tıp(çapa)
oyyy zaten yeni tazecik müstakbel gelin olduğun için bu mod sana yakışır.Bol bol süzül .Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben yeni gelin modundayım.Büyük görümcemde akraba günü var herkes beni süzüyor.Çok sıkıcı
Diyetimi bozmadım 3 bardak çay içtim.Yanıma Eti Form almıştım onu yiyeceğim
Maşallah canımm.Çok iyi kilo verdin. Kilo vermek ve spor yapmak tedaviye çok yardımcı oluyor canım.Aynen canım. Bende geçen yıl tedavi sürecinde emin oldum kilo vermem gerektiğine. 89 kiloydum geçen yıl ocak ayında şimdi 13 kilo vermişim. İnşallah bunlar etkili olacak olumlu sonuç almamızda.
Aminnn canım hepimizinkini inşallahAllah aile saadetinizi bozmasın canım.
Bugün kocam sağ olsun 2 saat yürüttü beni.
3-4. Aydan itibaren yenidoğan emzikleri uyum sağlamıyor ya ondan olabilir.başka markaları da dene canım.İyiyiz şükür:) emzik reddi başladı yeni emzik alıcam sanırım:) diliyle itiyo. Uykudan önce veriyodm zaten zor uyuyo emzik olmayınca. Başka emzik deniycemesperenzaa
Lokumların boyutu çok küçük değildi, daha önceden foto atmıştı haticemm135 dakkaa
Abooo
Maşallah canımm.Çok iyi kilo verdin. Kilo vermek ve spor yapmak tedaviye çok yardımcı oluyor canım.
Dondurulmuş embriyo ile süreç biraz daha kolay.Benim de dondurulmuş embriyo ile transferim olmuştu.
İnşallah canım. Bu sefer tutarsa nasip olurda doğum sonrası kilo vermek için burada çaba harcarım bu sefer
İçtikten sonra hatırladımafiyet olsun canım.sarmalar biraz fazla mı olmuş ne? Pirinç bulgur yarı yarıya karıştırıldıysa 5-6 tane pirinçli sarma yemiş sayılırsınÇok mantıklı insan olduğum üçün harika mantıksal çıkarımşar yaparım da 15 dk spor cezası verdim bana göre çok mantıklı
Sporun da iyi canım.
zencefilli gazoz,portakal suyu,kavun
Çok şeker almışsın canım. 2 bardak portakal suyu kaç portakaldan elde ediliyor onu düşün tatlım.meyve diyette kontrollü yenilmesi gerekirken portakal suyu içerek bu sınırı kat kat aşmışsın tatlım.
30 dakika spor cezan var minnakım
Afiyet olsun tatlım
Yarım pide dediğin ramazan pidesinin yarısı mı? Şayet öyle ise akşam için çok karbonhşdrat almışsın.
Pidenin 1/8’i bir dilim ekmeğe eşit canım.
Akşam 4 dilim ekmek yemiş oluyorsun ki bu senin kilona göre çok çok fazla.
20 dakika spor cezası verdim canım
Evet canım yaSenden elektrik aldı,bi yeşil çay içebilirsiniz bence
inşallah canım.Eğer yapmazsan haftaya spor takibini sana vereceğim haberin olsun
canımm senin rakibin yeni geldi takımımızabol bol sohbet edin kaynaşın
ingilizce yada herhangi bir dil kullanılmadıkça çabuk köreliyor canım.
Aaa ben de Ümraniye’den ile şu anTıpta en zor senenin 4. sene olduğunu duymuştum.Çok çok kolay gelsin canım.
10 yıl kocamustafapaşa, odabaşı,şehremini civarında yaşadım
Konum at kaçamak yaptığın zaman gelip ümüğüne çökeyimGerçi şimdi şişli tarafındayım y
oyyy zaten yeni tazecik müstakbel gelin olduğun için bu mod sana yakışır.Bol bol süzül .
fattlylamb94 ü spor için canım
Tabi kiiiiSenin gibi güzide ve bir o kadar özel bir hatuna özel çok özel rakip verdim
Güzel güzel yarışın özel özel sohbet edin.
Sporun çok güzel canım.
Seni çok zorlamayacak diyet yöntemi ne ise onunla devam etmen tabi ki en iyisi.
Bu arada unutmadan aklımdayken 9 lokum için ,lokum başına 15 dakikadan spor cezası verdim.Totalde 135 dakika canım.Parça parça yapabilirsin tatlım
BeniMenüm
Sabah
2 yumurtadan yağsız omlet
1 kk peynir
6 zeytn
Öğle
1 pors etsiz sebze yemeği
2 kaşık yoğurt
Akşam
1 pors et döner
1 dilim ekmek
Su
2 lt
Spor: 45 dk leslie 135 puan
Yarım saat ev işi 30 puan
Toplam 165 p
esperenzaa başka kimi etiketliyoduk
fattylamb94
AhahahaaaSenden elektrik aldı,bi yeşil çay içebilirsiniz bence
inşallah canım.Eğer yapmazsan haftaya spor takibini sana vereceğim haberin olsun
canımm senin rakibin yeni geldi takımımızabol bol sohbet edin kaynaşın
ingilizce yada herhangi bir dil kullanılmadıkça çabuk köreliyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?