Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ahahaha iyi ki değil
Ya o az azaltsa verecek de işte ...

Ne zaman istersen elimden geleni yapmaya hazırım canim tip kazanmissin, lisedeki bilgilerin yine de fazladir senin, uzerine koyarız, hatirlamadiklarini hatirlatiriz
Her gün mutlaka ingilizce günlük tutmaya calis ama
Evet şu günlük işine başlamam lazım bir türlü başlayamadım

Spor takibini kitlemek ona cok iyi gelecek
Azimliyle feyzaya da menü takiplerini yaptir

Hatun beni gormek istemiyor ama sen torpillisin, seni görür, sen de mutlaka gormelisin GÜL cemalini bak bakalım hala lokumları duruyor mu
Ben az daha alışmalıyım
Biz kaçamak yapıyoruz ahey ahey neredesin Azyiyen_azimli

Ayyyy hadi inşallah canım az kamış inşallah olacak

Canım yanlış hatırlamıyorsam sadece bu haftalık idi diyetisyeni bu haftaya özel böyle yapmıştı kahvaltı işini

maşallah sportlarını gördükçe ben de kamaşıyorum ama sanırım onları ben yapsam 1 hafta yataktan kalkamam
Agir degil aslinda, yani bana göre terletmeyen spor agir ve sıkıcı değildir
Cardio yapinca yarım saat de yapsam asiri terliyorum, ertesi gün de arti goruyorum, ağır kacamak yapmadiysam cardioyu tercih etmiyorum, cardio yaptiysam kacamak yapmisimdir dermisim yok öyle bisey

aslında iyi değildim boynum tutulmuş bir de ateşim falan vardı birkaç gündür uykusuzdum onun etkisi de olabilir ama bugün iyiyim şükür :)
sen nasılsın?
evet vereyim tarifi de bulunsun burada

Desiklerin doğru canım.
Normalde kahvaltı yaparım düne mahsus bir şeydi. Suya gelince 2-2,5 lt içiyorum artık amamdün günü çoğunu uyuyarak geçireiğim için kalan zamanda bu kadar su içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…