Teşekkür ederimmmCanımmm lokumdan sebep gözüm dönmüş sanırım,başarını kutlamayı unutmuşum.
Çok çok haklısın.
Tebrik ederim datlum iki haftadır gerçekten çok iyi kilo verdin.
Azmin,sporun motivasyonun çok iyi.
Maşallahhh
Eşim memur canım.uzun biraz anlatması.Ah allahım ahhh
Allah kolaylık versin
Eşin ne iş yapıyor
Jandarma, subay vb
Tamam o zamanEşim memur canım.uzun biraz anlatması.
Mesajla yazarım bi ara.
Meslek olarak aynı meslekten hatta aynı ünv’den mezunuZ.Ben çok serbest meslek erbabıyım o devlet memuru
Tamam o zaman
Tamam ben de yattım
İyi geceler canım.
Artık uyuyayım sabah erkenden benim haylaz uyanır.
Ben de iki günlük senelik iZin aldım gidicem İstanbul’a
Ama aklım burda kalıcak
Haftasonunu da koy 4 gün bişey yapamıcaz
Günlerdir düşünüyorum
maşallah sportlarını gördükçe ben de kamaşıyorum ama sanırım onları ben yapsam 1 hafta yataktan kalkamamKöyde millet duymus, te ordan oraya yürünür mü diyorlar, mezarlık altindan girip yan köyden cikiyorum ve kendi köyümüze geliyorum, yetmiyor bi de bizim köyü turluyorum, epey büyüktür bizim köy de.
Ben buraya gelmeyi bekliyordum diyordum ya kuzum, Adıyaman'da yuruyemiyorum, evde de spor yapmak istemiyorum, terletiyor
Burda zumbayi, cardioyu hep bahcede yesilliklerin icinde yapiyorum, harika enerji de sağlıyor bana, kendimi müthiş hissediyorum.
Sali günü ckale merkeze gidicez, 3-4 gün orada kalip islerimizi halledicez, düğün yaklaşıyor, saçımı falan boyatayimisler biter bitmez hoopp koye gelirim hemen. Annemler aslında merkezde oturuyor da yazları koydeyiz, ve ben köyü sevdigim icin çoğunlukla koydeyiz yazın, burada denize gitmek, yüzmek cocuklarla daha rahat oluyor, bi de bag bahçe. Ay gece gece cenem düştü köy deyince cosuyorum bekliyorum seni de, gelmek isteyen herkesi tabi Cascade_ gelmesin ama burnumun dibine kadar gelip gorusmek istemiyor hatun saka tabi canım
Günaydınlar
Dünkü menüm;
Sabah yok
Ara yok
Öğlen 14.00-15.00 gibi
1 kase salata ( eşimin iskender yemeğinden bir kaç parça aldım bir de)
Ara öğün; 1 top sade dondurma.
Akşam;
3 incir, 3 ceviz ( ilaç alacağımdan ilk iki parçadan sonra iki ilaç arası da bir parça daha yedim toplam 3 oldu)
Ara yok
Spor; 2 saat yürüdüm ama hızlı tempo değildi.
Toplamda 8000 küsür adım etti 120 puan
Su; sıvılar hariç 1 lt ( geç kalktıktan sonra çok su içemedim)
Sabah tartıldım tam tamına 76.00inşallah bu hafta 75 i göreceğim.
esperenzaa fattylamb94
hahahah kız senin burcun akrep miBen de iki günlük senelik iZin aldım gidicem İstanbul’a
Ama aklım burda kalıcak
Haftasonunu da koy 4 gün bişey yapamıcaz
Günlerdir düşünüyorum
iyi gezmeler bol oksijen solumalarHayırlı sabahlar ben saat altida kalktım esimi oğlumu yolcu ettim kızlarla dışarı çıkacağız doğa gezintisi
Yükselenim akrephahahah kız senin burcun akrep mi
:))))))))))profil fotonu da beğenmedim ayrıca
Afiyet olsuuun :)Bir büyük porsiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?