• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Heeee:KK31::confused: şahsen ben kendim de seviyorum hele şimdi zayıflayınca daha çok hoşuma gidiyor:rolleyes:ama gece öyle yatamam asla terletir saten:KK70:işin bitince dizi çıkmış pijama modu @medgic26 :KK70:
şikayetçi derken☺️Acaba enişte bey oğlumuz ne giymeni istiyor:KK70:

☺️Talepleri var karşılamaya çalışıyorum:D
Güldürdün beni sabah sabah:D

İşte bunlar hep hormon:KK70:

saten gecelik kadar rahatsız edicisi yok zaten.yazın pişiriyor kışın donduruyor. İhtiyaç anında kullanıp sonra miss gibi penye pijamalarıma bürünürüm:KK70:
Maksat iş görülsün sonra yemişim seksapeliteyi:KK70:

Al benden de o kadar. Sevmem kaşındırıyor en fazla 10 dk ,oda maksimum süre, üzerimde kalır:D

Kolay gelsin canım:KK43: iki kişinin işini yapmak zorunda kalmak yoruyor haliyle.

Geçmiş olsun canım:KK43: ah eden ben olabülürüm::KK70:
Ruja iltifat aldın ayak yara bere içinde,motoru bozdun bi de:KK70:totoyu kaşısaydın ya guzum:KK66:

Olur olur o da olur datlum:KK36:Hatta olur olur bal gibi olur:KK75:

Valla ne oldu anlamadım yemek yedikçe kendimi 15 dk sonra wc de alıyorum. Ayağımın biri yara diğerinin de tam tananı su toplamış topallıyorum resmen.
Ya millet zayıflayanlara garez mi besliyor anlamadım sinir oldum bazılarına. Bol giyinmeye başladım resmen:D

16.07.2018

07.30
1 domates
1 salatalık
Trabzon tulum peyniri
2 tam ceviz
Dereotu ile yapılmış salata

12.30
Fırında tavuk
4 y.kaşığî buğday salatası
3 y.kaşığı yoğurt

19.30
7 8 y.kaşığı semizotu yemeği
1 kase yoğurt

Su 2.5 lt spor 80 dk tempolu yürüyüş 10 dk cardio 10 dk eliptik bisiklet 60 mekik 250 ip 7 dk kol egzersizi

17.07.2018

07.30
1 dilim süzme peynir
1 domates
1 salatalık
Dereotu
1 ceviz

12.30
3 y.kaşığı patlıcan musakka
1 dilim t.b ekmeği
4 y.kaşığı yoğurt
Yeşil salata
1 y.kaşığı mantar salatası

19.30
5 y.kaşığı zeytintağlı bamya
1 kase yoğurt

Su 3 lt spor 80 dk tempolu yürüyüş 10 dk cardio 10 dk eliptik 7 dk kol egzersizi
esperenzaa esperenzaa asilsoy asilsoy

Rakibem çok azimlisin maşallah canım ya. Hem menülerin çok güzel hem sporun harika☺️

Seninle birlikte mezun olan diğer kişilere de baktım ,kepleri gelmemiştı:)
Bir iki güne gelir diye tahmin ediyorum:)
Polyester ben de mümkün oldukça kulanmamaya çalışıyorum,pijama,iç çamaşırında pamuklu olmasına özen gösteriyorum:)
Soluk olsun canım beklerim ben☺️☺️ Giydiğimizden yediğimize hep sağlıksız işte:(

☺️Talepleri var karşılamaya çalışıyorum:KK70:
Güldürdün beni sabah sabah:KK70:
Arz talep diyorsun:KK70:gül annem Gül, gördüm gülmek çok yakışıyor☺️☺️☺️❤️
Al benden de o kadar. Sevmem kaşındırıyor en fazla 10 dk ,oda maksimum süre, üzerimde kalır:KK70:
10 dk yetiyordur ki zaten:confused:

Sabah
1 dilim ekmek
biber kavurması
peynir
şekersiz çay

öğlen
salata
az kıyma

ara
hurma

akşam
1 tane sigara böreği
domates
8 10 zeytin misafirlikteydim minumum zararlı yedim :-)

su 2 litre vardır 30 dakika yürüyüş=30 puan

esperenzaa esperenzaa @Nydmk fattylamb94 fattylamb94

Guzelmis canim, afiyet olsun :KK200:
Yesil cay ic !

Tamam canim, cok gecmis olsun ya tekrardan. Bol bol su ic, cok halsizlesirsen bu sicaklarda bu susuzlukla serum yemek zorunda kalirsin hastanede.

Çok sağol canım. Umarım hastanelik olmam :KK43:

Soluk olsun canım beklerim ben☺️☺️ Giydiğimizden yediğimize hep sağlıksız işte:KK43:
Arz talep diyorsun:KK70:gül annem Gül, gördüm gülmek çok yakışıyor☺️☺️☺️❤️
10 dk yetiyordur ki zaten:confused:

Aynen. 10 dk konusu muamma biraz:D

esperenzaa esperenzaa @fmad fattylamb94 fattylamb94
Sabah kahvaltıyı yetiştiremedim
Öğle yemeğine çıkamadık
(İşyerinden biri ayrılıyor die veda yaptık)
Pasta ve bir kurabiye yedim
Akşam: 2 karnıyarık yedim cacıkla ve kavun
SPOR
30 DAK YAVAŞ TEMPO YÜRÜYÜŞ 30 PUAN
19 DAK EGZERSİZ 38 PUAN
TOPLAM PUAN:
68
Geçen perşembeden bu zamana menülerin çok kötü canım.
Dondurma,lokum,incir,üzüm,kavun,pasta ve kurabiye hatırladıklarım bunlar.
Bu yediklerin 6 gün için fazla şeker fazla karbonhidrat demek.sonuç olarak böyle hem metabolizmanı bozarsın hem de kilo alırsın.
diyetisyenler bile haftada 1-2 küçük kare bittere izin veriyorlar.Senin 6 günde yediklerine bir ayda bile izin verilmiyor canım.
Ayrıca bu 6 günde hiçbir şey yemedin sayılır.bazı günler kahvaltın bile yoktu .günü aç sefil geçirdin.
Karnıyarık da kızartma ise kötü.
Karatayı zorlandığın için bıraktın ama bırakır bırakmaz bu kadar şekere yüklenmeseydin iyiydi hatice.Zorlanarak verdiği
Bugünden itibaren daha sağlıklı şekilde yemeni istiyorum canım.
Cezan 1 saat spor tatlım.
Ndymk Ndymk esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94 @fmad @cgdmk fitcivciv fitcivciv @smygnc @simla0
@yenibirnur @yolcukardelen asilsoy asilsoy ve adını sayamadığım diğer arkadaşlar !!!
Ben yarın annemlere gidicem
Akşama doğru yola çıkıcam gerçi
Ama şimdiden söyleyeyim
Bilginiz olsun
Bu kadar çok aktif olamam çünkü
Aile Saadet’i yaşıcam inşallah
Hasret gidermece
Günlük bildirim yapacağım
Sevgiler :KK200:
İyi yolculuklar canım;)
Bir de tuzlu kurabiye var bir tane çok lezzetli oluyor ben defalarca yaptım hatta sadece ben değil evdekiler de bayıldı
Bunu da internette görmüştüm bir kaç ay önce kaydettim tarifi şimdi sürekli yapıyorum
Malzemeler: 1 çay bardağı yulaf kepeği ya da 1 yulaf ezmesi
1/4 çay bardağı zeytinyağı, 1 çorba kaşığı yoğurt, 1 çimdik tuz, 1 çay kaşığı kabartma tozu,1 çay bardağı tam buğday unu
Üzerine 1 yumurta sarısı, çörek otu, susam

Ben yulaf kepeği yerine yulaf ezmesi kullanıyorum. Yulaf ezmesini rondoda çekiyorum. Üzerine tam buğday unu ve tüm malzemeleri ekleyip yoğuruyorum. Sonra tezgahın üzerinde açıp çay bardağı ile keserek yağlı kağıda koyuyorum. Üzerine yumurta sarısını sürüp çörek otu ve susamı da ekliyorum 180 derece fırında kızarana kadar pişiriyorum 1 tepsi kadar çıkıyor zaten malzemeden. Çayın yanında çok güzel oluyor malzemeler de genel olarak zararsız
Teşekkür ederim canım.kararında yenilirse sağlıklı bir tarife benziyor.

Ben dünkü menümü yazmadım sanırım hemen yazayım
Sabah: 1 dilim esmer ekmeğe sürülmüş peynir, 1 bardak su
Ara öğün; yok
Öğlen; yarım kase çorba.
Ara; 1 adet baklava, çay
Akşam; 2 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Ara; 3 adet taze incir

2 lt su
35 dk tempolu yürüyüş 87.5
Yürüyüş harici 3000 adım 45
5 dk egzersiz; 10
Toplam; 142,5 puan
Cezamı sonra yapacağım:p
esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94

Merhaba kızlar bugunkü menümü yazayım size...
sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık 2 dilim tam bugday ekmeği 5 zeytin ve 2kk peynir
ara: 2 ceviz içi 2 kayısı
öğlen: 1 kase çorba 1 dilim tam bugday ekmeği
ara: muzlu yoğurt
akşam: yiyemedim...

2.5 lt su spor yok.
esperenzaa esperenzaa @mutsuzdrn @medgic26
Afiyet olsun canım ama akşam birşeyler yiyebilseydin keşke.
Hayırdır canını sıkan birşey mi oldu? Yoksa öğlen yemeğini geç mi yedin?
Canın ekmek 1 olsa daha iyi olurmuş
Spor?
Ekmek kilosuna göre az bile sayulır:KK66: spor yapmasını da ben çok doğru bulmuyorum :KK66:
Bu kahve tarifini deneyebilir miyim esperenzaa esperenzaa yoksa bal olduğu için ben çok yanaşmayım mı:KK70:
Nerede tatlı orada Feyza:KK70:
O gün şeker içeren meyve vs yemedikteb sonra az
Yaşasın dondurmaaaa
:KK70::KK70::KK70:

Bugün ki menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta (küçük)
1 kk peynir

Öğlen
4 yk patlıcan salatası
6 yk kabak yoğurtlaması

Akşam
Tavuk haşlama (avuç içi)
1 yk k.fasülye

3 lt su , 1 sade Türk Kahvesi,1 kupa yeşil çay
10000 adım =150 puan

esperenzaa esperenzaa ve fattylamb94 fattylamb94
Afiyet olsun sümeyye’cim;) menün çok iyi.
Diğer sorduğun soru için
Müstakbel eşin beğendiğini ifade etmiş ya sen de beyaz tenlisin koyu renk gecelikler sende güzel durur.6’lı takım yerine ikili olanlardan tercih et.kırmızı,bordo,siyah hatta saks mavisi bile olabilir.
Balayı için kaldığınız gün sayısından fazla iç çamaşır,biraz kanaman olması ihtimalini de düşünerek günlük yada normal ped,kullandığın ilaçlar varsa onları,ağrı kesici,vs almayı da unutma.
Akşam serin olma ihtimali için bir hırka,rahat bir ayakkabı (spor ayakkabı)terlik,güneş kremi ,balayı çiftleri için kaldığınız otelin bir organşzyonu olabilir bir tane şık kıyafet tercih edebilirsin.Onun dışında yanına alacağın kuyafetlerin rahat olması daha önemli.

Back
X