• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi aksamlar kizlar.
Menum: fitcivciv fitcivciv
Sabah: karatay kahvaltim: yumurta yemedim
Oglen: ayran
Ara: cig kuruyemisler, toplamda 2 avuc
Aksam: hic bisey
Kahveler
Bitki cayim
Dogum gunu kutlamasi vardi, 1 ince dilim pasta ve 2 minik kurabiye yemek durumunda kaldim :KK43:

Su: 2 lt
Spor: 2.5 saat yavas tempo yuruyus: 150 puan fattylamb94 fattylamb94

15 dk egzersiz cezami hallettim kaptancigim esperenzaa esperenzaa
Anaaamm siz beni öldürecek misiniz:confused:
Bu nedir bu Eda’cım:KK67:
Akşam yemeğini yeseydin pastadan bir iki çatal alarak idare edebilirdin. Kendini aç bırakarak eziyet ediyorsun canım,sonra da kaçamak geliyor.
1 saat spor cezan var ama bu hafta çok yoğun olduğunu bildiğim için hafta sonu yapabilirsin tatlım.

pazar günü sonrasında biz de kendimize geleceğiz inanıyorum
Sınavlarınızı hayırlısı ile atlatın canım, stresiniz azalsın çok daha iyi olursunuz ki aslında sen ve lyeaph lyeaph ’nin menüleri iyi .
Tek sıkıntınız stres ve stres yaptıkça kortizol salgılanır bu da kilo olarak döner
Hayirli yolculuklar datlim :KK200:
Kadikoye gel birer bira icek, light bira icerik :KK50:
Afiyet olsun guzumm:KK50:
Sen anadolu yakasında mıydın canım?

Aaaa
Pastayla kurabiye aynı
:halay:
Yakarım ikinizi de:confused:
Ndymk Ndymk ‘nın menüsünü gördüğümde bu iki haylaz birlikte yemiş içmişler diye düşündüm:confused:
Daha ilk günden ne başağrısı kız
Bişey olmaz :rolleyes::KK70:
Allah iyiliğini versin senin e mi:rolleyes:
Oooo bugün pastalar pastalar
Ooooo hem de kurabiyeeee
Oooooooooo
dün cozutmuş kızlar.sen onlara uyma guzum.onlar kendini kurtarır olan sana olur:KK70:
Sus kız
Ortalığı vevereye verme
Hain domdom:KK45:
hahaha:KK70:gördüm menülerinizi.hay görmez olaydım:cool:

Pastayla birinci olunmaz kız
Bir değil iki diil :cool:
Seni sonuncu yapacam:KK69:
Şakaaaa o kadar da diil:cool:
Ben de ceza manyağı yapacamm:rolleyes:
Canım teşekkürler ama ekstra daha ilaç kullanamam sanırım. Sabah bir ilaç öğlen bir ve akşam 2 ilacım var. Ama bu rahatsızlık ya midem hassasiyet olduğu birşeyden böyle oldu ya da gliförün yan etkisi.
Canım probiyotik mi kullansan acaba?
Doktoruna ve diyetisyenine bir sor istersen. Ben yoğurdu bile raflor yada muadili probiyotik tozlarla mayalıyorum. Bağırsak floranı düzeltebilir.

Menü
Kahvaltı:
1,5 haşlanmış yumurta
5 Zeytin
1 kk peynir

Öğle:
2 köfte 2 patates dilimi (çok ince dilimlemiştim kızartma değil fırın)
3 yk yoğurt çorbası

Ara:
Kahve şekersiz ve soğuk üç parmak kalınlığında süt koydum bardağa
1 küçük dilim kavun

Akşam:
Yeşil mercimek salatası 4 yk sanırım
Marul salatası 3 yk
Semizotu salatası 2 yk
Kabak yoğurtlama 1 yk
Zeytin 5

Ara: activia kayısılı yoğurt Dondurmuştum dondurma niyetine yedim :KK70:

Ya sanırım bu kadar
@giustizia_ esperenzaa esperenzaa @smygnc medgic26 medgic26 fattylamb94 fattylamb94

Spor :
45 dk Leslie 3 mil 5 k : 45*5:225
25 dk Leslie: 25*3:75
120 sn plank:40
25 dk tempolu yürüyüş : 25*2,5:62,5
1000 adım: 15 puan

Toplam: 417,5
Afiyet olsun canımm:KK25:
Menüüün güzel,sporr güzel,sen çok güzel güzeel,güzelsinn:KK75::KK75:
@fmad kahvaltıda iki haşlanmış yumurta yedim
Sen de kahvaltı yaptıktan sora yazar mısın
Ya da fotosunu çek
Afiyet olsun canım. Sağlam dolu dolu kahvaltı yapmayınca kaçamak oluyor.

Sabah
1 dilim ekmek
biber kavurması
peynir
şekersiz çay

öğlen
salata
az kıyma

ara
hurma

akşam
1 tane sigara böreği
domates
8 10 zeytin misafirlikteydim minumum zararlı yedim :-)

su 2 litre vardır 30 dakika yürüyüş=30 puan

esperenzaa esperenzaa @Nydmk fattylamb94 fattylamb94
Afiyet olsun civcivim;)Az yemişsin sırf spor yapman için bir sigara böreğine 10 dk spor veriyorum.Maksat pislik olsun:confused:
Al benden de o kadar. Sevmem kaşındırıyor en fazla 10 dk ,oda maksimum süre, üzerimde kalır:KK70:
hahahaha:KK70:
Valla ne oldu anlamadım yemek yedikçe kendimi 15 dk sonra wc de alıyorum. Ayağımın biri yara diğerinin de tam tananı su toplamış topallıyorum resmen.
Ya millet zayıflayanlara garez mi besliyor anlamadım sinir oldum bazılarına. Bol giyinmeye başladım resmen:KK70:
benim de başıma çok geliyor bu ara.Oğlumu bazen oturduğumuz sitenin parkına götürdüğümde iltifatlar havada uçuşuyor .bu kısmı iyi hoş ama sonra mutlaka bi arıza çokıyor:KK70:İki gün önce önce parkta iltifatlardan sarhoş edildim beş dakika sonra futbol topu kafamda kuşlar yıldızlar uçuşturdu:KK70:kafaya sert darbe aldım:KK70:

Afiyet olsun civcivim:KK66:Az yemişsin sırf spor yapman için bir sigara böreğine 10 dk spor veriyorum.Maksat pislik olsun:confused:

benim de başıma çok geliyor bu ara.Oğlumu bazen oturduğumuz sitenin parkına götürdüğümde iltifatlar havada uçuşuyor .bu kısmı iyi hoş ama sonra mutlaka bi arıza çokıyor:KK70:İki gün önce önce parkta iltifatlardan sarhoş edildim beş dakika sonra futbol topu kafamda kuşlar yıldızlar uçuşturdu:KK70:kafaya sert darbe aldım:KK70:
Allahtan basket değilmiş :D

Basagrisi icin degil kiz, baska agrilar icin :KK70:
Kas gevşetici ağrı kesici alsın diyelim:KK70:
:KK70::KK70:
Velveleci misin kiz, sus :KK70::KK70:
Velveleci demeyelim ayıp oluyor:KK70:
Feyza’nın yorum yaptığı menülere çok daha dikkat ediyorum:KK70:Nerede bir tatlı var feyza hemen orada:KK70:
Ben dünkü menümü yazmadım sanırım hemen yazayım
Sabah: 1 dilim esmer ekmeğe sürülmüş peynir, 1 bardak su
Ara öğün; yok
Öğlen; yarım kase çorba.
Ara; 1 adet baklava, çay
Akşam; 2 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Ara; 3 adet taze incir

2 lt su
35 dk tempolu yürüyüş 87.5
Yürüyüş harici 3000 adım 45
5 dk egzersiz; 10
Toplam; 142,5 puan
Cezamı sonra yapacağım:p
esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94
Afiyet olsun canım ama cırcır :KK70:olmuşken taze incir yiyerek biraz hata yapmışsın.incir bağırsaklarını daha da hareketlendirir .
Baklavaya 15 dk verdim;) iyileş öyle yaparsın datlum.

Merhabalar herkese!!!
nasilsiniz?

bugun menu:

kahvalti biberli omlet, peynir domates
oglen: corba, kofte ve karnibahar kaynatilmis, salata,
aksam yemegi tonbalik salata dusunuyorum.
nasilsiniz neler yapiyorsunuz?
Afiyet olsun datlumm:KK36:Menüne bayıldım.
Ben nabayımmm teftişe çıktım :confused:
Allahtan basket değilmiş :KK70:
Basket topu olaydı ben bitmiştim:KK70:Huniyi kafaya değil başka bir yere monte ederek dolaşırdım artık.( tabi dolaşabilirsem:KK70:)

Canım probiyotik mi kullansan acaba?
Doktoruna ve diyetisyenine bir sor istersen. Ben yoğurdu bile raflor yada muadili probiyotik tozlarla mayalıyorum. Bağırsak floranı düzeltebilir.

Canım daha önce 2 deda mikrop kaptı midem dışarıda yediğüm için. Bu haftada dışarıda döner yedim ondan mı diye düşünüyorum. Diğer arkadaşlarda sorun yok ama ben böyle oldum. Genel olarak zaten hassas midem. Diyetisyeni bıraktım tedavi sürecine girdiğim için. Doktorumda mide hassasiyeti olduğundan tok karnına be yarım saat ara ile içmemi istedi yapıyorum ama bu üç gündür özellikle öğle yemeği sonrası böyle oluyor. Ben öğlenleri dışarıda yiyorum kullandıkları yağ beya başka şeyşe alakalı mı acaba. Kahve içtimmo biraz iyi geldi bakalım.

Tünaydın bu ara yine günlerim yoğun geçiyodu ancak girebildim bebeğimi uyuttum şimdi.

Dün

Sabah

Klasik kahvaltı

Öğlen
2 poğaça
Salata

Akşam

1 kase yoğurt
Meyve (kiraz)

Spor
Yok

Dün çok koşturmalı geçti bu ara menülerim çok kötü umarım cumaya yüzdeliği tutturuum spora bastırıcam

Afiyet olsun civcivim:KK66:Az yemişsin sırf spor yapman için bir sigara böreğine 10 dk spor veriyorum.Maksat pislik olsun:confused:

Amanın seninki kötü olmuş lafa tehlike. Gözü olanın gözü çıksın valla canım.
Öğle arası bi abla gördü göbek gitmiş rejim mi yapıyorsun vs konuşmaya başladı yok yediklerime dikkat ediyorum sadece dedim:D
Bu arada çokkk geçmiş olaun canım.

Kas gevşetici ağrı kesici alsın diyelim:KK70:

Velveleci demeyelim ayıp oluyor:KK70:
Feyza’nın yorum yaptığı menülere çok daha dikkat ediyorum:KK70:Nerede bir tatlı var feyza hemen orada:KK70:

Afiyet olsun canım ama cırcır :KK70:olmuşken taze incir yiyerek biraz hata yapmışsın.incir bağırsaklarını daha da hareketlendirir .
Baklavaya 15 dk verdim:KK66: iyileş öyle yaparsın datlum.

Valla mı kız o zaman yemeyeyim bir müddet.
Toplam 30 dk cezam oldu aklımda canım☺️
Bu arada incirleri kaynanam benim için toplamış getirmiş sağ olsun ziyan olmasın dedim :D götürdüm hepsini 2-3 günde

iş çıkışı yarım saat yürüyüş düşünüyordum canım seve seve yaparım (:

Canım daha önce 2 deda mikrop kaptı midem dışarıda yediğüm için. Bu haftada dışarıda döner yedim ondan mı diye düşünüyorum. Diğer arkadaşlarda sorun yok ama ben böyle oldum. Genel olarak zaten hassas midem. Diyetisyeni bıraktım tedavi sürecine girdiğim için. Doktorumda mide hassasiyeti olduğundan tok karnına be yarım saat ara ile içmemi istedi yapıyorum ama bu üç gündür özellikle öğle yemeği sonrası böyle oluyor. Ben öğlenleri dışarıda yiyorum kullandıkları yağ beya başka şeyşe alakalı mı acaba. Kahve içtimmo biraz iyi geldi bakalım.
Aynııı eşim:KK70:Bu kadar mı benzeşir iki insan.İşkolik ,mide bağırsak hassasiyeti:KK66:
Eşim de dışarda yediğinde,genelde mide bağırsak sorunu yaşar.aynı şeyleri ben yemiş olsam bana dokunmayan ona dokunur.
Eşime 1 çay kaşığı pişmemiş toz türk kahvesi içine 5-6 damla limon sıkıp içmek iyi gelir canım.

Valla mı kız o zaman yemeyeyim bir müddet.
Toplam 30 dk cezam oldu aklımda canım☺️
Bu arada incirleri kaynanam benim için toplamış getirmiş sağ olsun ziyan olmasın dedim :KK70: götürdüm hepsini 2-3 günde
İncir benim bildiğim kadarı ile iyi bağırsak çalıştırır :KK66: su ve tuz alımına dikkat et canım.

Back
X