Caniçem(bu ne ya
Sana da maşallah canım benimMasallah canim harikasin❤❤
Canım Canını sıkma sen elinden geleni yaptın zatenKaçış yok yazayım bari, dışarı ciktim, unuturum yoksa.
Geçen hafta 56.3
Bu hafta 56.7
Fark +400
Yüzde %-0.71
esperenzaa
Hakkınızı helal edin arkadaslarim
Bugun protein ağırlıklı diyete basladim, haftaya telafi edicem insallah, kusura bakmayın
Canım bir de yolculuk falan yaptınTünaydın ben de dışardayım sabitttt
61.7
AhahahBöldü kıskandın mı etiketleyince31 evet çalışıyorum ben de
Nasıl oldu buu dikkat etmiştin bi gün hariç galibaMerhaba kızlar
Kilo bildirimi yapıyorum:
Geçen hafta 56,1
Bu hafta 57,0
+900 gram,
esperenzaa cgdmk
Taşlayın lütfen !!!
Metabolizma kilo verdikce yavaslar bu yuzden...Insallah canim benim artik ben cok veremiyorum haftada 2 kilo giderdi simdi 1 kilo anca yavasladi bakalim hızlanır zamanla öpüyorum coook
Duzelt kuzum kopyalayip istersen
İnşallahhCanım bir de yolculuk falan yaptın
Bu hafta inecek ben inanıyorum sana
Böldü kıskandın mı etiketleyince31 evet çalışıyorum ben de
İnşallah oluruzSağol canım ama birinci olamazsak da üzülürüm. Takim maasallah süper gercekten
Güzel tabi daha noolsunListeye yazıp attım ama böyle de yaZayım
Geçen cuma 60.2
Bu cuma 59.1
Fark :1.1
Cascade_ esperenzaa @yolcukardelen
Aaa sağol bu hafta mıAnım BİM’e xiomi ninki geliyor geliyor takip et istersen :)
Bu kiloda bunlari gormek cok normal haftya cok daha iyisi olacak canim uzulme sakin harikasin caliskansin ve yapacaksin❤Kaçış yok yazayım bari, dışarı ciktim, unuturum yoksa.
Geçen hafta 56.3
Bu hafta 56.7
Fark +400
Yüzde %-0.71
esperenzaa
Bugun protein ağırlıklı diyete basladim, haftaya telafi edicem insallah, kusura bakmayın
Kesinlikle kalkar kalkmaz tartilmalarda vücut agir geliyor bu yuzden olabilir canimcanım biraz zaman geçseydi evde turlasaydın 14,00 e kadar süre vardı. ben bugün evde olduğumdan 9 gibi tartıldım. sabah kalkar kalkmaz şişliğinde etkisiyle yüksek çıkabiliyor
EstağfirullahKaçış yok yazayım bari, dışarı ciktim, unuturum yoksa.
Geçen hafta 56.3
Bu hafta 56.7
Fark +400
Yüzde %-0.71
esperenzaa
Ahahahaa allah kolaylık versinGizlar ben sunnet yatagi süsleme etkinligine gidiyorum o isler nasil olur hiccc bilmiyorum napalım dolanayim da gelin is yapti desinlerhaydi byeee ağşaaama görüşürük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?