Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bildirimletinize üstün körü bakabildim canlarımHarikasınız
Kilo veren vermek için gayret eden minnaklarım hepinizi öpüyorum.
Akşam 18:00 gibi müsait olup listeyi paylaşırım.

Cascade_ yol ödemin de vardır,moral bozmak yok,haftaya çok daha iyi gelirsin.
cgdmk canımmm hiç moralini bozma,stres yapma seni ve çabanı biliyorum.haftaya daha iyi olur gamzelim

lyeaph canımm tebrikler bu hafta listedesin artık.diyetisyen menülerine devam ederek ve buradan kopmayarak çok iyi kilolar vereceksin canım.
Yeni üyenin iki ay izin hakkı yok canım.şayet buradan ayrılmak istersen diskalifiye olursun tatlım unutma

fayfeyfiy canımmm bu hafta da çok iyi kilo verdin ,tebrikler minnakım.dünkü menünü de gördüm bu arada o konuya sonra geleceğim.seni listeye almak istiyorum ama dünkü menüler gibi olacaksa bir hafta daha bekleyelim mi? Ben beklemeni tavsiye etmem,bu tempoya girmişken temponu düşürmeyip harika kilolar verebilirsin.karar senin canım.
Azyiyen_azimli senin çıranı yakıcamŞimdi çok müsait değilim de
Ndymk canım bu hafta koşturmacan çoktu.spor olmadı,pasta kurabiye de seni az biraz yakmış olabilir.haftaya canım inşallah.
simla0 tatlım tebrikler çok iyi kilo vermişsin ve bu hafta listedesin sen de canım.biraz daha katılımını arttırmanı istiyorum.minik bebişin izin verdikçe yani
Listede olup kaçamak yapanı çok pis döverim
Akşam daha ayrıntılı yazarım öpüyorımmm hepinizi

canım biraz zaman geçseydi evde turlasaydın 14,00 e kadar süre vardı. ben bugün evde olduğumdan 9 gibi tartıldım. sabah kalkar kalkmaz şişliğinde etkisiyle yüksek çıkabiliyor

Canim ben de cikip okula gitmeliydim, bundan sonra evden gec cikamicam zaten en fazla 300 gr fark edio o da listeye girmeme yetmiyo ondan ugrasmadim

Kaptanım senin için de uygunsa gireyim
Çünkü girince daha ciddi olacak her şey daha motive eder beni diye düşünüyorum dediğin gibi
Ama yine de son karar senin :) deneyelim dersen deneyebiliriz de

Aaa sağol bu hafta mı
Tarihi tam hatırlamıyorum canım ama dün gece babamla yürüyüş yaparken biz marketleri hep kontrol ediyoruz da
Orda denk geldi hem de 100 tl ye yakın bir şey
Bu aletler için iyi fiyat gibi geldi bana bazıları aşırı uçuk...

Canim ben de cikip okula gitmeliydim, bundan sonra evden gec cikamicam zaten en fazla 300 gr fark edio o da listeye girmeme yetmiyo ondan ugrasmadim

Anladım canım , sağlık olsun haftaya istediğin eksiyi görürsün inşallahhh:) Üzme tatlı canını

İnsallah artik esperenzaa 'm

Tesekkurler canim kaptanim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…