Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar bugunku menümü yazayım sizlere
sabah: 2 haşlanmış yumurta 1kk beyaz peynir 5 zeytin 2 dilim tam bugday ekmeği domates salatalık
ara: muz 2 yk yogurt
öğlen: 1 tane haşlanmış hindi but 1 dilim tam bugday ekmeği 1 kase yogurt
ara: 4 dilim karpuz
akşam: 2 tane tavuk but salata 1 dilim tam bugday ekmeği yogurt

şimdilik 3lt su 4000 adım 60p
esperenzaa medgic26 M mutsuzdrn fattylamb94

Afiyet olsun canım
Bu hafta gerçekten iyi kilo verdin tebrik ederim

Menu bildireyim:
Bugun karatay maratay yapmadim

Sabah gec vakit: 1 karisik tost, sekersiz cay
Oglen: 1 tabak makarna salatasi, 1 tabak patates salatasi
Aksam: hindi fume, eski kasar, domates, 2 dilim ekmek
Aralarda hep yedim, kuruyemis cok yedim, onceden aldigim form biskuviler vardi onlari yedim, karatayin saatine uymadim.

Su: 1 litre yoktur
Spor: yok zaten
Bugun iyi degilim

esperenzaa fattylamb94 fitcivciv

Kotuyum yeaa. Nerdeyse 1 ay olucak, 26 haziranda basladiydim yazmaya, 1.7 kilo verebildim, bi ayda 4 kilo vermem lazimdi, modum dustu iyice bugun.
Neyse.
Yarin toplanirim ins.
Sen nasilsin kaptanlarin kralicesi
Canımmm hiç moralini bozma .Bu haftaya kadar aslında iyi kilo verdin.bu hafta iş yoğunluğu,uykusuzluk derken biraz hedefinden saptın ama bence yine de kötü değilsin.
Bir ayda 1,7 kilo az değil canım bir ayda neredeyse 7 paket margarin kadar kilo verdin tatlım. Haftaya yoğunluğun daha azalacağı için daha iyi olur kuzum.

Bu nedir buNaptın kuzum.
Tost,makarna,patates ,form bisküvi bunların hepsi karbonhidrat ve çok çok fazla olmuş.Bu yediklerin sana kilo olarak dönecek canım ya
Sabahki tartı sonucun ile moral bozukluğu yaşadın anlıyorım tatlım ama epey bir cozutmuşsun
1 saat spor cezan var diyeceğim de bu sıralar çok yoğunsun biliyorum.Belki ceza ile tekrar spora dönüş yaparsın canım. Yoksa ipin ucu fena kaçacak.

Canim benim 2 gün eksik olmuş.
13 temmuz 150 puanım var
15 temmuz Pazar 465 puanim var
Onları birleşik yazmisim bir sonraki gün ile, o yuzden farketmemissin
Haftalık toplam 2350 oluyor.
@fmad sen de bi kontrol et canım, seninkini de 500 fazla hesaplamis sanki

Kızlar yoldayım İzmire gidiyorum yarın geri döneceğim 10 saat git 10 saat gel.Yakın arkadaşımın düğünü var.Cozutmamak için yanıma Eti Form aldım.En son çare onu yiyeceğim

Afiyet olsun Sümeyye’cim Karnıyarık kızartma değildir diye tahmin ederek çok çok güzel menün diyorum.
Bu hafta çok iyiydin canım.Sen gerçekten diyetine ,sporına dikkat ettin mi güzel kilo veriyorsun. Böyle devam tatlım,gelinliğin içinde harika görüneceksin canım.

Kızlar yoldayım İzmire gidiyorum yarın geri döneceğim 10 saat git 10 saat gel.Yakın arkadaşımın düğünü var.Cozutmamak için yanıma Eti Form aldım.En son çare onu yiyeceğim
Dikkat et canım.Bu kadar motive olmuşken ve eksilmelerin çok iyiyken dikkat et canım.
İyi yolculuklar canım,arkadaşına da mutluluklar .

Ayyy inanmiyorum yaa kacirirsak ucundan kaciricaz, cok uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…