Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben saman yesem daha mutlu olurum bana çok kötü geliyo tadı
Gun gun 3gun sanirim suan ayyy bilmiyorum ki nolcak icimde daralti varrr
Kim o kenafir gözlüBu hafta nazar değdi puanlarım düşük![]()
Hastayken yap demedim kuzum![]()
Çaydanlığı da tezgahın en başına koy,halay başı olsun![]()
8.30da uyandım, buralarda bol oksijen olduğundan uyku yetiyorEvde maden varmış
Metabolizman hızlansın ,
yansın yağlar
bu hafta listede bi assolist var
günaydınmm uyuyan güzel mi desem yoksa erken öten horoz mu desem![]()
3 günle kurtarabilse iyi.Bu gelenler pek bi yüzsüzmüş ayol3 GÜN GELİR GEÇER HERKESİN BAŞINA GELİYOR ÖYLE DÜŞÜN CANIM ÇOĞU KİŞİ EŞİNİN TARAFINI SEVMEZ AMA AĞIRLAR![]()
Plastik tabak çatal bardak kullanaydın keşkesu bardağı falan kalmamış temiz çay bardaklarınla su içiyoziyileşeyimde parlatcam mutfağı
kadınsız ev pis ev![]()
İstanbulda da biz nemden boğuluyoruz.yağmur yağıyor arada iki damla,gök gürlüyor bakalım.8.30da uyandım, buralarda bol oksijen olduğundan uyku yetiyor![]()
HahahahaValla ben saman yesem daha mutlu olurum bana çok kötü geliyo tadı
Tabiiki rakibem
Sorduğun için çok teşekkürler canımKim o kenafir gözlüMaşallah canım sporun yine de iyi. Ama geçen hafta sanki daha çok gibiydi.
Bir de canım halan ameliyattan çıktı mı? Nasıl durumu iyi mi?
Ooof offf :))))Valla ben saman yesem daha mutlu olurum bana çok kötü geliyo tadı
2 ay degil yaaa basta öyleydi kabul etmedim 3 gun diyorlar suan icin bilmiyorum nolurAyy canım Allah yardımcın olsun ya
2 ay nedir cidden
Yok eltimler bana kalmaya geliyor 3 gun ve ben onlari hiiiic sevmiyorum uzayli mood yaniNooldu bi yerde mi kalıcan ve ne kadar süre ve de neden?