Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaçamak var mı dostum
Cokcok az
Canim sikkin bugun fazlaca..
Mutlu olurum diye azcik dondurma( 3 yk) ve 1 kare bitter yedim.
Ama tum gun yedigim de yarim tabak menemen ve 2 yk biberli lor kizartmasi. Baska hic bisey yiyesim gelmedi.

Dur duzgunce yazayim menuyu:
Tum gun:
Yarim tabak menemen
2 yk biberli lor kizartmasi

2 avuc kan uzumu
3 yk dondurma
1 kare bitter
Su: bilmiyorum ama 2ye ulasmistir
Spor: sabah 30 dk leslie yaptim ve cezami odemis oldum artik bitti.
Baska bir ceza gelirse de yaparim artik.

Canın neden sıkkın canım.Dün gece yorucu geçmişti onun devamı mı?
Tüm gün hiçbişey yememişsin ki? Bu nasıl menü yaw okuyamadığım sayfa çok ,menülerin hepsini okuyup cezanızı kescem
Unuttunuz mu tembel tenekeler sonuncu olduk
Ne demiş atalarımız tatlı tatlı yemenin acı acı çıkışı olurAcı acı çıkarcam hepsini

Bak anlatayim kuzum
Simdi bu gerizekalilar sali gununden beri bendeler biliyorsun okuz kaynim hani hakomun abisi evi otel gibi kullanıyor eskisehirde ise girdi eylule kadar gecici denyo neyse işten geliyor dus aliyor yemek yiyo yatiyor yine isten geliyo dus yemek giyiniuo gidiyor bi elinize saglik bi ben yatiyorum iyi geceler yada ben cikiyorum ark buluşcan felan yok... bizle hic oturmuyo yiyor yemek salona gidiyor.. len pez... otel mi burası... neyse karisi zaten arıza ogretmen nasil olmus onu da anlamadim da... malin onde gideni salak salak espirilier insan yattiyi yatağıni toplamazmi ya 2 cocugu var ona otur ona yapma dur sus otur demekten geberdim... yemek yap ev topla cay demle dagit aksam sofra kut kajavalti hazırla elini bi boka surmuyo 2 valizle geldi beyazlari atayim renklo atayim lan ne ara kirlendi onlar... boyle rahatlik yok yaaa vallahi burnumdan soluyorum... eee alsam ne yiycez??? Sabah oluyor eee kahvaltıda ne yiycez bok ye!!! Esime dedim sali son napiyorsan yap bendeki kotayi doldurdular... birdaha da asla gelemezler dedim bakalim sali nolcak bilmem... ya az disari cikalim diyorum aman napcaz dışarda dioo ot sen mal san ben oylemiyim deliriyorummmmmm

Neyin var canim hayir ola??

Sen nasıl bir işkencenin içine düşmüşsün canım.2 çocukla iki ay kalmayı mı planlıyordu haspam.Evi otel gibi kullansalar konaklama sonunda ücret ödemeleri gerekir bu asalaklar bildiğin yıkılmışlar senin üzerine.
Kayınvalidende neden kalmıyorlar ki?
Yatağı toplama ,bırak ahır gibi takılsınlar kaldıkları odada.
1 yaşında bebeği olan kadına da böyle zulüm yapılmaz ki?
Temizinden bi cinnet ortalığı tertemiz eder ama eşinin hatrına şimdilik sus canım. Salı geçsin hala çörekleniyorlarsa bırak evde al oğlunu çık dışarı akşama kadar da gelme.ne pok yerlerse yesinler.

Ya bebegim diyorum ki sali aksami arkadasimin kizinin dogum gunu var diyorki biz sali gunu dr gidicez bakalim doktor ne diycek ona gore gidersin... diyorum hakanla istanbula gidecegiz iste dr gidelimde ona gore gidersiniz ne oluyooo lan noluyooo???sana göre mi ben plan yapicam??? Sen mi bana gore yapacaksin??? Evi birakmam kuzum eşeliyorlar heryeri karıştıriyorlar... kp ve kv ile elti kavgali kp evden kovdu bunu ondan gitmiyorlar koye... he asalak kaynanamda cocugun teki ondaydi onu da gonderdi basima izmite bebek görmeye gitti... ne kadar onemli bir durum demi... hakoya dedim normal mi senin ailen allah askina dedim haklisin ne diyim diyo valla kendi bilir kuzum... bu rahatlik degil gevseklik.. postu serdiler ama ben o postu sali gunu g...t sokarim yani az kaldi bir cinnet halleder herseyi

Eşinin ailesi gerçekten değişikmiş. Nasıl bir rahatlıkları varmış anlaşılır gibi değil.Bu zamana kadar iyi dayanmışsın valla.salı gününe az kaldı ,bakalım öyle yada böyle gönderirsin de bu yüzsüzlükle yine gelirler gibi.Eşin için de zor durum ama durumu onun idare edip bir şekilde halletmesi gerek.
Allah sabır ve kolaylık versin canım.

Valla soyledim kuzum top onda artik... ben yemin ederimki ugrasamiyorum... neşem gitti yaa hako 10 karis surat ben oyle huzur kalmadi yani... biktirdilar... allah yardimcim olsun ne diyim ki

Ben muzu donduruyorum 1 tatlı kaşığı yoğurt karıştırıyorum kakao da atıyorum öyle

Canım bu neeee
Kendine dikkat et bak böyle yaparsan da kilo veremeyebilirsin
Düzenli ye ve ye inşallaj
Kız kuş bile daha çok yer

Bir de her vakit ne zaman gideceksiniz diye sor
Anlarlarsa medgic26

Menü
Kahvaltı
1 yumurta az peynir az tereyağ(sahanda yumurta)
Zeytin
1kayısı 1 ceviz
1 dilim ekmek küçük

Ara:2 kayısı yarım ceviz

Akşam(5) :
4 ızgara köfte
Elma patates fırın(3küçük dilim)
Çoban salata biraz
Domates çeyrek
Balık çorbası

Daha da bir şey yemedim su çay vs
Su 2 l yaklaşmıştır ya da olmuştur ama bilemiyorum

Spor:5000 adım:75 puan

esperenzaa @giustizia_ fattylamb94

Valla soyledim kuzum top onda artik... ben yemin ederimki ugrasamiyorum... neşem gitti yaa hako 10 karis surat ben oyle huzur kalmadi yani... biktirdilar... allah yardimcim olsun ne diyim ki
Bu durumda neşe,huzur mu kalır Allah yardımcın olsun canım.İşin kötü yanı ,eşinle ilişkini zedeleyecekler.

Afiyet olsun Feyza’mm menün çok güzel ama sporlarını aradı gözlerim Biliyorum hasta ziyaretleri dolatısıyla böyle oldu.yarına telafi edersin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…