Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşallah canım

Cuma 109.6
Bugun:110.4
Ben artik tartiya cikmak falan istemiyorum dun sabah 109.0 olan bir insan bugun nasil boyle cikar bilmiyorum kacamak falan yapmiyorum yuruyus yapiyorum artik sinirlerim bozuluyor benim. Cumadan cumaya tartilmak istiyorum kaptanim onun disinda kaldircam tartiyi ve cikmiycam.

Cumaya kadar kaldır canım tartıyı.Stres yapma menülerin ortada.
Bir de tartında bir arıza olabilir mi? Diyetisyendeki tartı ile karşılaştırabilme ihtimalin var mı?
Yada evde 5 litrelik su varsa onu bir tart bakalım

Moralim bozuk olarak bildirim yapıyorum.
Geçen cuma; 74.8
Bu cuma; 75.3
Fark: -500 gr
Yüzdesi; - 0.67

Taşlayın beni

cuma: 75.3
Bugün; 75.8

Sonucun galiba negatif ama cumaya kadarr ilaçlarımı kullanacağım ondan sonra diyete daha disiplinli devam edeceğim

Afiyet olmuştur teee cuma yediklerin. ama Lahmacunun birine 10 dakika ceza verdim
cuma nasıl bir cozutmadır bu aman yarabbimçok iyi spor yaptığın için 15 dakika spor cezan var minnakım
ay yok ben küçültmek bile istiyorum da işte çocuk falan olunca sıkıntı olabiliyormuş ama kafaya koymuştum hani kilolarımı verince beğenmezsem yaptırabilirim gözümü karartıp
senden alıp bana verseler ya
Ben yaptırmayı düşünüyorum memişlerimi

Bu 5 lt suyu tartmayi ben farklı ölçen iki tartida denedim, aynı olcuyor. Bence onda baska bi detay var.

Geliyor cezalar daha yeni kurtulduydum
Tamamdir kaptanim :)

Patates, limonata, çikolata, muz, çilek ve mısır baya ceza getirecek gibi esperenza görmesin kız dua et 1 hafta sporların cezaya gider valla
İnsaflı davrandım300 gram eksi ile gelmiş
Esperenzaamm, cok uzuldum cidden ben bu duruma.
Bundan sonrasinda elimden gelenin en iyisini yapmaya calisicam, rehavete kapilip da kacamak falan asla...
Haftaya cuma insaallah toparlariz ve bi daha boyle bisey olmaz insaallah
rehavete kapılıp kaçamak yapmam dedi ve dondurmayı gömdü
Dün artik cigdem cildirdi
Düğün yemeklerinden ne görürse yedi
Buna karşılık kaptan sessiz kalır mi
çıldırtmayın uleynn beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…