Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınlar.

Dün

Sabah
Haşlanmış yumurta
2 dilim salam
1 dilim ekmek

Öğle
4 kaşık kıymalı patates yemeği

Akşam
1 porsiyon sebze yemeği
1 porsiyon meyve
1 tane de nescafe içtim
Afşyet olmuş ,menün iyi ama Su miktarın yine yok canım.sporun da bu sıralar yok gibi:)
sabah
klasik kahvaltım

öğlen
3 4 kaşık kavurma
1,5 dilim karpuz

hurma

akşam
2 parça tavuk
patates buğulama

ara
dibek kahve

esperenzaa @Ndymk

su 1,5 litre yada fazlası
çok şeker almışsın cibciv.1,5 dilim karpuzdan sonra hurma olmasa iyi olurdu.spor yap fit ama hımbıl civcivim

hahah ben hayır demem kaptanım

Afiyet olsunnn canımm sporun da menün de çok çok güzel.Menün
Benim yüzümde çok çöküyor çözüm odur heralde
sporla birlikte zatıflayınca yüzde çökme daha az oluyor canım.en azından bende öyle oldu.eskiden kilo verdiğimde yüzüm daha kötü oluyordu şimdi sanki daha az çöktü gibi geliyor.
Abowwww kitap yazmissin hatuncummm nasil bir bilgi birikimi böyle masallah işte tam bu emeginin onemini gösteriyor allah senden razı olsun kuzum hakkin ödenmez
Takımda eskilerden başladım bu hafta adaşının analizi var,haftaya cuma da senin analizini yapacağım tatlım.O geldiğin ilk günkü ürkek,duygusal tavırlarını hiç unutamıyorum:) ilk mesajından itibaren seni çok sevmiştim sonra illallah ettirdinŞaka tabi ki,seviyorum seni çidom.

Tabi ki merakla bekliyor olacagim ama son zamanlarım cok kötü
Önemli olan çaban canım.Eminim karşılığını alacaksın
Jillianı bir ara ben de yapmaya kalkmıştım tabi o zamanlar kondüsyonum yetmemişti.30 dakikanın sonunda terden ıslanmayan bir hücrem kalmamıştı. bacak ve kolları gerçekten çok iui sıkılaşturıyor.1 haftada bile cm olarak iyi incelme geliyor.
Yapabiliyormuşsun canım,bence bu defa ara vermeden devam et tatlım
Afiyet olsun minik kelebeğim
Senin cezalar bitmez bebişim15 dakika daha ceza verdim.

Geri dönmene gerçekten çok sevindim canım.spor alışkanlığını kazanmak biraz zor olsa da alıştın mı yapmadan duramıyor insan.6 gün spor yapmak sana hem bol enerji hem de daha sıkı ve ince bir beden olarak dönecek canım.
Listede olduğun dönemlerde menülerin ve sporun hep iyiydi canım.biraz ara verip tam gaz geri dönmek sana da takıma da iyi gelecektir canım.

Afiyet olsun canım.Menün de sporun da çok iyi.cumaya kadar kaldır o nalet olasıca tartıyı moral bozmadan strese kapılmadan devam canım.
Stres sende mide bağırsak sorunu yaratıyor tatlım unutma.ayrıca hep diyorum zaman bir şekilde geçiyor.stres yapmadan sakin ve sağlıklı bir şekilde biraz uzun vadede kilo versen ne olur sanki?
Sen menume yorum yazmayinca buruk hissediyorum kaptanim esperenzaa
canımm benim hafta sonu biraz meşguliyetim vardı.şimdi geriden geriden yorum yapıyorum

cANIM cumartesi günü paylaşsana bunu ben pazar günleri 2 3 haftadır ayarlayamıyorum kendimi bir de zayıfladım bir rahatlık geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…