- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Afşyet olmuş ,menün iyi ama Su miktarın yine yok canım.sporun da bu sıralar yok gibi:)Günaydınlar.
Dün
Sabah
Haşlanmış yumurta
2 dilim salam
1 dilim ekmek
Öğle
4 kaşık kıymalı patates yemeği
Akşam
1 porsiyon sebze yemeği
1 porsiyon meyve
1 tane de nescafe içtim
çok şeker almışsın cibciv.1,5 dilim karpuzdan sonra hurma olmasa iyi olurdu.spor yap fit ama hımbıl civcivimsabah
klasik kahvaltım
öğlen
3 4 kaşık kavurma
1,5 dilim karpuz
hurma
akşam
2 parça tavuk
patates buğulama
ara
dibek kahve
esperenzaa @Ndymk
su 1,5 litre yada fazlası
hahah ben hayır demem kaptanımAfiyet olmuştur teee cuma yediklerin. ama Lahmacunun birine 10 dakika ceza verdim
cuma nasıl bir cozutmadır bu aman yarabbimçok iyi spor yaptığın için 15 dakika spor cezan var minnakım
senden alıp bana verseler ya
Ben yaptırmayı düşünüyorum memişlerimi
Afiyet olsunnn canımm sporun da menün de çok çok güzel.Menün27.07.18 menüm
07.30
2 dilim peynir (süzme ve mihalıç peyniri)
Söğüş salata
Dereotu
Domates kurusu
12.30
5 - 6 y.kaşığı kuru fasulye
Cacık
Yeşil salata
19.30
6 - 7 y.kaşığı zeytinyağlı bamya yemeği
1 kase yoğurt
Su 3lt. Spor 80 dk tempolu yürüşüş 20 dk cardio 15 dk eliptik 7 dk kol egzersizi 60 mekik 150 ipesperenzaa @asilsoy
sporla birlikte zatıflayınca yüzde çökme daha az oluyor canım.en azından bende öyle oldu.eskiden kilo verdiğimde yüzüm daha kötü oluyordu şimdi sanki daha az çöktü gibi geliyor.Benim yüzümde çok çöküyor çözüm odur heralde
Takımda eskilerden başladımAbowwww kitap yazmissin hatuncummm nasil bir bilgi birikimi böyle masallah işte tam bu emeginin onemini gösteriyor allah senden razı olsun kuzum hakkin ödenmez
Önemli olan çaban canım.Eminim karşılığını alacaksınTabi ki merakla bekliyor olacagim ama son zamanlarım cok kötü
Jillianı bir ara ben de yapmaya kalkmıştım tabi o zamanlar kondüsyonum yetmemişti.30 dakikanın sonunda terden ıslanmayan bir hücrem kalmamıştı.Evet jilliani gecen.sene.30gün hic ara vermedwn yaptım yine başlamıştım maalesef araya sehirler arası yolculuk felan girdi neyse bugün tekrar 1 den başladım
Kilo icin biraz dezavantaj yani verme açısından ödem yapiyor sanırım ama görüntü çok fark ediyor ozellikle kol ve ic bacaklar kimse benim kilomu dogru tahmin edemez sayesinde az gösteriyorum
Afiyet olsun minik kelebeğimDunki menum:
Sabah
Karatay kahvalti
Oglen
Kahve kuruyemis
Aksam
Z.yagli taze fasulye 3 yk
Salata
2 yk bulgur pilavi
1 yk patlican ezmesi
2 kofte, 1 parca tavuk: izgara
Kacamakimsi: 2 catal pastadan aldim, 1 kucuk borek yedim.
Spor: 30 dk leslie
25 dk cezam kaldi
Su: 2 lt
fitcivciv
esperenzaa
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/7259997Ben baslayabilirim belki
Terletiyor mu?
Terleten spor seviyorum ben, sanki daha bir mutlu ediyor beni
İnşallah cumaya daha fazla olur canımİki günde süper canim
İnşallah kaptanım baya tutmaya çalışıyorum kendimiTebrikler canım.
Cumaya kadar daha da iner
Ne güzellll
Sağol canım buzlukta dimiBen muzu donduruyorum 1 tatlı kaşığı yoğurt karıştırıyorum kakao da atıyorum öyle
Geri dönmene gerçekten çok sevindim canım.spor alışkanlığını kazanmak biraz zor olsa da alıştın mı yapmadan duramıyor insan.6 gün spor yapmak sana hem bol enerji hem de daha sıkı ve ince bir beden olarak dönecek canım.Hosbuldum kiii o zaman. Şimdi yeni arkadaslara kendimi ufacık tanitayim. Ben eski uyelerdenim. Santiyeye gittiğim için izne ayrilmistim ama kalbim burdaydi. Şimdi dönünce anne yemekleriyle tekrar kilo aldım. Eski kiloma dönünce tekrar listeye katilacagim. Menü paylasimlarimda eksiklik olabilir ama elimden geldiğince katılım göstereceğim.
Hedefim doğum günümde (Aralık) yeni yaşıma zayıf girmek. Bugünü de bitmiş sayarsak önümde 135 günüm kaldı. Spora yazıldım. Haftanın 6 günü gidiyorum.
Yarışmaya Ankara'dan katılıyorum. Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum ve susuyorum. Çok konustum
Afiyet olsun canım.Menün de sporun da çok iyi.cumaya kadar kaldır o nalet olasıca tartıyıSelam kızlar ben geldim menulerimi yazayim insallah pazariniz cok guzel geçmiştir❤
Sabah: 5yk menemen 2 kk peynir domates salatalik 2 zeytin 2.dilim tam bugday ekmegi
Ara: kiraz sapi cayi 2 ceviz
Oglen: firinda hindi 3yk yogurt 2 salatalik 1.5 dilim ekmek
Ara:10 gram leblebi yy sut ile kahve
Aksam: 4 kofte kiyma da yagsiz koftelerdenyagsiz tavada 3yk yogurt bolca yagsiz salata 4 kozlenmis biber 1.5 dilim ekmek
3lt su 50dakika tempolu yuruyus 125p
esperenzaa @medgic26 fattylamb94
canımm benim hafta sonu biraz meşguliyetim vardı.şimdi geriden geriden yorum yapıyorum
Normalde size taze taze yeni motivasyon yazısı yazmak isterdim ama ne yazık ki vaktim olmadı. Zaten aramızda çok yeni arkadaş var. Eski bir yazımı paylaşacağım. Umarım hepinize iyi gelir. Öpüldünüz :)
Günün motivasyonu:
Yemek istediğiniz o lezzetli tatlının tadını 48 saat içinde unutacaksınız.
Ama vücudunuzda kilo olarak taşımaya devam edeceksiniz.
Değer mi?
Hayır, aç değilsiniz. Canınız sadece tadı güzel diye sağlıksız, yağlı, şekerli yiyecekler çekiyorsa önce karnınızı doyurun. Karnınız tok olmasına rağmen hala o yiyecekleri canınız çekiyorsa, bu psikolojik açlıktır. Su için. Başka şeylere yönelin. Tırnaklarınıza oje sürün, ev temizleyin, dişlerinizi fırçalayın, spor yapın, yeşil çay için, dışarı çıkın... Kendinizi oyalayın. Can sıkıntısı açıkmalarınız geçecektir.
Eğer kaçamak yaptıysanız kendinizi affedin. Devam edin. Asla "Her şey mahvoldu, yarın yeniden başlıyorum" demek yok.
Bu vücudu istiyor musunuz?
Öyleyse bunun için uğraşmanız gerekiyor.
Çabalamadan istediğinizi elde edemezsiniz.
Başaracaksınız.
- Aynadaki görüntünüze gururla bakabilmek için,
- Size kilolu diyenleri kıskançlıkla çatlatmak için,
- Eski sevgilinizin pişmanlıkla kafasını duvarlara vurması için,
- O özel gecede incecik abiyenizle kuğu gibi görünmek için,
- Kendiniz için,
Gerçekten o hamburgeri yemek istiyor musun?
Ya da o kolayı içecek misin?
Ya da o kızartmayı? O çikolatayı? O pastayı?
Çünkü tüm o kaloriler bir yana, onlar sadece yağlardan ibaret yalanlar.
Ağzında saniyeler süren lezzet hissi uyandıran, doyurmayan, vücuduna zarar veren, zararlı bağımlılıklar onlar.
Senin iraden hepsinden kuvvetli.
Hayır, onlarla kendini mutlu kılamazsın.
Psikolojik atıştırmaları beyninde çözmen gerekiyor.
Aç olmadığını, onların seni rahatlatamayacağını sen de biliyorsun.
Aksine onları tükettikçe kendini çirkin ve şişman hissedeceksin.
Mutlu, sağlıklı ve güzelsin.
Kendini onlarla doldurmana gerek yok.
Unutma, hiçbir yiyecek üzerinde güzel duran kıyafet kadar keyif veremez.
Bir balerin kadar iradeli ve disiplin sahibi ol, onlar kadar zarif ol.
Aç kalma. Doyur kendini, GERÇEK yiyeceklerle.
Su iç.
Uykunu al.
Daha fazla hareket et, daha az atıştır.
İnsanların sendeki değişimi fark ettiği anı hayal et.
Başaracaksın.
Mutfakta ne yersen,
SOKAKTA ONU GİYERSİN.
3 güncük var cumaya
Ve bir gram gitmemiş
Kesicem karnımı
Kaçamaksız geçtihaftasonu nasıl geçti canım kaçamaklı kaçamaksız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?