Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar hala 4 günümüz var
Eğer şimdi yemezsek attığımız bu adım hedefe on adım gibi olacak
Dayanın
Direnin

Neler yedin say bakalım?
Civcivim keşke imkanım olsa da seni gelip bi temiz dövüp ağzını burnunu kırsam
Çok spor yapmışsın canım
haftasonu nasıl geçti canım kaçamaklı kaçamaksız
Yaptığın kaçamaklara ortak mı aruyorsun canimö
esperenzaa ortalama 120 mesajın daha var
Tünelin ucunu gördüm sonunda

Geçen regl de asla bu kadar şişme iştim
Hatta lafını bile etmedim
Ama şimdi
Su içmeyerek hata ediyorsun.vücuttan ödem,yağ su ile atılıyor.
Karbonhidratı,şekeri azaltın dedikçe ,3 çatal da olsa irmik helvası yiyorsun canım, 1 gram karbonhidrat vücutta 3 gram su tutuyor.tuz alımı da fazla olursa vğcutta tutulan su arttıkça artar.ödem olur,kilo olur canım.
Bir de içtiğiniz su miktarı yeterli mi anlayabilmek için idrar rengine bakmak gerek.çok koyu idrar su miktarının azlığını gösterir ki bu aynı zamanda böbrek sağlığı için de kötüdür.

Çünkü sen tatlı tabağı suratsın

BENDE KAÇAMAK YOK BUGÜN
Sen son dönemlerde hafta sonu mıçıyor hafta içi toparlıyorsun.
Yaz menünü ona göre ceza vercem.
cezaları yapmıyorsun,spor yapmıyorsun bu hafta verdiğim cezalaru tamamlamazsan,artı sabit gelirsen seni artık mezun edicem
Menü yazmazsan 1,5 saat spor cezan var.ev işi dahil değil.
Çünkü sen tatlı tabağı suratsın
Hahahaha
Eskiden supla gibiydi suratım

Oyy yirim supla suratını

canım benimde 8. Günüm normal idrar testi yaptım boştu.
Bu gece evime dönüyorum ilaçlarımı yine alıp cuma günü testimi vereceğim ama kaşık ağrılarım adet ağrılarım başladı umudumu kaybettim.

KAHVALTI
PATATES KIZARTMASI 1 PATATESTEN
SUCUK ÜSTÜNE DE

AKŞAM
1 TABAK MAKARNA 5 6 KAŞIK DİYELİM
DOMATES
1 KASE YOĞURT

ARA
3 4 KARE BİTTER

OLMUCAM OLMUCAM MEZUN OLMUCAM :)

İlk günler testte çıkamayabiliyormuş ya olumlu düşün lütfen

Evet tatlım takıma dönmek şimdiden iyi geldi vallaha :) Bugün arkadaşımla buluşacağım ama iptal etse de spora gitsem diye istiyorum resmen. Orda deli gibi terledikçe o kadar mutlu oluyorum ki. Nasıl güzel sağlıklı kilo veriyorum diye seviniyorum. Güzel kıyafetler, iltifatlar beni bekler :)

cANIM cumartesi günü paylaşsana bunu ben pazar günleri 2 3 haftadır ayarlayamıyorum kendimi bir de zayıfladım bir rahatlık geldi

Cumartesi de paylaşmaya çalışırım canım. Rahatlık en kötüsü. Her kaçamak yapacağın zaman öncesinde kendine bir hareket yapma zorunluluğu versen. Mesela 1 dilim tatlı yiyeceğin zaman yemeden önce 20 tane mekik çek. Zaten onu çektikten sonra yiyebileceğini sanmıyorum.

Vaktim olmadığı için eskilerden eklemek zorunda kaldım ama inşallah ilerde güncelleri gelecek tatlım :)

Canım senin kilon şu an kaç ve hedefin kaç bu arada

Sağol canım desteğin için
Teşekkürler
Daha iyi asılıcam inşallah

Canım senin kilon şu an kaç ve hedefin kaç bu arada

Canım ben burda 76,8 ile izne ayrıldım ama biraz kilo aldım. Listeye girene kadar söylemeyim. Resmen o kadar emek verip aldığım için utanıyorum. Hedefim 55. Ama rakamlara değil aynadaki görüntüme bakmak istiyorum. 55 için çaba sarfedeceğim. Bu sefer hedef günü bile belirledim. Geçenki gibi değilim. Bu sefer anlamadığım bir hırs var. Eskiden mutsuz olduğum an kaçamak yapardım. Şimdi hiç öyle değilim. Yine bu aralar azıcık canım sıkkın ama hiç kaçamak yapayım derdim yok. Önümde çikolata şelalesi aksa umrumda olmaz. Akşam olsa da spora gitsem diye can atıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…