İlk günler testte çıkamayabiliyormuş ya olumlu düşün lütfen
ŞU İLETİYİ OKUMAMIŞ OLMAYI DİLERDİM
Kadın doğum uzmanı olan bir komşumuz 15 günden önce bakmayın demişti. Sen de 1 hafta daha bekle bence acele etme. Bebişin belkide şuan seninleinşallah canım öyledir. Ben ilaçları kullanmaya devam edeceğim hayırlısı
kısmet canım. Moralim çok bozuldu amaesperenzaa nin dediği teselli etti beni. Cumaya kadar umudum az da olsa olacak 
Kadın doğum uzmanı olan bir komşumuz 15 günden önce bakmayın demişti. Sen de 1 hafta daha bekle bence acele etme. Bebişin belkide şuan seninle
İnşallah hayırlısıyla bebeğin tutunurCanım doğrumun söylediği tahlil günü 3 ağustos cuma günü 12. Günü yani. Bakalım o zaman varsa çıkar. Nedense bu sefer hissetmiştim hamile olduğumu düşündüm ama bugün sonuç üzdü beni. İnşallah kanda sürpriz yaşarım
canım benimde 8. Günüm normal idrar testi yaptım boştu.
Bu gece evime dönüyorum ilaçlarımı yine alıp cuma günü testimi vereceğim ama kaşık ağrılarım adet ağrılarım başladı umudumu kaybettim.
Herşeyin hayırlısı canım. Elden geleni yaptık gerisi takdirCanim benim umudunu kaybetme, olumlu dusunmeye calis.
Cunku 8. gun cidden erken bence. Fatty'nin dedigi gibi 15i bekle hatta.
Allah hayirlisini versin. İnsaallah guzel haber alalim senden..
KAHVALTI
PATATES KIZARTMASI 1 PATATESTEN
SUCUK ÜSTÜNE DE
AKŞAM
1 TABAK MAKARNA 5 6 KAŞIK DİYELİM
DOMATES
1 KASE YOĞURT
ARA
3 4 KARE BİTTER
OLMUCAM OLMUCAM MEZUN OLMUCAM :)
Aynen oyle canim benim, sen sana duseni yaptin Allahin izniyle. Omru simdi baslayacaksa gelicek hayirlisiyla. Daha degilse de o gune kadar bekliceksiniz, yapacak bir sey yok, Allahin takdiri sonucta..Herşeyin hayırlısı canım. Elden geleni yaptık gerisi takdir
Ben de çok şaşırdım ama bişey diyemedim
Valla
Fitcivciv hanım, naaapıyosunuz??????
Süper canımBu arada bir bilgi paylasmak istiyorum.
Aslinda erken daha ama bi dahaki ay tekrar guncellerim bakalim.
Benim yaklasik 2 senedir ara kanamalarim oluyor tam yumurtlama gunlerimde. Nedeni belli degil. Bi dahaki ay sogan kuru yapip gidicem doktora tekrardan.
Ama bu ay olmadi hala, tam yumurtlama gunlerindeyim simdi.
Eksisozlukte de okumustum, kizin biri karatay yapiyormus ve ara kanamalari bitmis. Hatta karataydan cikinca geri gelmis ara kanama.
Bakalim bende nasil ilerlicek durum.
İnşallah canım benim olumlu düşün ben inanıyorum olacak biraz erken davranmış olabilirsinCanım doğrumun söylediği tahlil günü 3 ağustos cuma günü 12. Günü yani. Bakalım o zaman varsa çıkar. Nedense bu sefer hissetmiştim hamile olduğumu düşündüm ama bugün sonuç üzdü beni. İnşallah kanda sürpriz yaşarım
insallah canım. Nasipse varsa muhakkak güzel sonuç alırım cuma günüİnşallah canım benim olumlu düşün ben inanıyorum olacak biraz erken davranmış olabilirsin
Heycanla bekliyorum güzel haberlerini sana hep dua ediceminsallah canım. Nasipse varsa muhakkak güzel sonuç alırım cuma günü
AllH razı olsun canım. Bende olumlu olacağını düşündükçe içim heyecanla doluyorHeycanla bekliyorum güzel haberlerini sana hep dua edicem
Canım inşallah olurCanım ben burda 76,8 ile izne ayrıldım ama biraz kilo aldım. Listeye girene kadar söylemeyim. Resmen o kadar emek verip aldığım için utanıyorum. Hedefim 55. Ama rakamlara değil aynadaki görüntüme bakmak istiyorum. 55 için çaba sarfedeceğim. Bu sefer hedef günü bile belirledim. Geçenki gibi değilim. Bu sefer anlamadığım bir hırs var. Eskiden mutsuz olduğum an kaçamak yapardım. Şimdi hiç öyle değilim. Yine bu aralar azıcık canım sıkkın ama hiç kaçamak yapayım derdim yok. Önümde çikolata şelalesi aksa umrumda olmaz. Akşam olsa da spora gitsem diye can atıyorum.
Süper canım
Allah şifa versin
Gerçekten işe yarıyor
Ben de hamileliğe yardımcı gibi bişey okumuştum
Ben de seninle başlasam mı karataya
Ama o kadar zorlanıyorum ki
Tamam tatlı yemem
Ekmek de yemem
Paketli gıda da yemem ama meyve serbest olsa
Yapamıyorum
Denedim
Keşke yapabilseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?