Kilo açısından dez avantaj derken yine veriyorsun ama hızlı değil
Brnimle baslamak isteyen varsa birbirimizi kontrol edebiliriz ozellikle kol ve bacaklarından şikayetçi olanlara davetim
Ben bu yazıyı yeni okudum bugun balık yaninda içtim erik suyunu ama yarın icmemAfiyet olsun canım.Sporun çok iyi canım ama menün bugün biraz fazla olmuş.
Karbonhidrat çok almışsın tatlım.1,5 dilim ekmek,çorba,dolma,bitter de olsa çikolata,üzüm,erik suyu ki meyvenin esas faydalı kısmı çöpe gidip şekerini almak da yanlış biraz.ev yapımı olması iyi ama meyve suyu masum değil canım.
Yarın daha iyi olur canım.
Bir de içtiğin su miktarını
evine döndün mü canım?
Test yaptın galiba canımhayırlısı olsun diyeceğim ama bir ımutla idrar testi ise yaptığın inşallah test bozuktur diyorum 
Ben transferden sonra 8. Gün yspmıştım hiçbir şey yoktu,9. Günde silik çizgi vardı.
Hakkında en iyisi ,en sağlıklısı neyse o olsun canımm
Sana tavsiyem cuma akşamı başla derim çalışıyordun demiBen de jilliana baslama karari aldim canim ama ya bugun ya yarin. Aslinda bugun olsun isterim baslayisim, ama asiri yorgunum. Bakalim bakalim.
Haberin olsun.
Cascade_ ve diger arkadaslar, hadi katilin bize :) 
Azmin ve isteğin o kadar belli ki canım.bu doğum gününde yep yeni bedenine kavuşacaksın eminim.Canım ben burda 76,8 ile izne ayrıldım ama biraz kilo aldım. Listeye girene kadar söylemeyim. Resmen o kadar emek verip aldığım için utanıyorum. Hedefim 55. Ama rakamlara değil aynadaki görüntüme bakmak istiyorum. 55 için çaba sarfedeceğim. Bu sefer hedef günü bile belirledim. Geçenki gibi değilim. Bu sefer anlamadığım bir hırs var. Eskiden mutsuz olduğum an kaçamak yapardım. Şimdi hiç öyle değilim. Yine bu aralar azıcık canım sıkkın ama hiç kaçamak yapayım derdim yok. Önümde çikolata şelalesi aksa umrumda olmaz. Akşam olsa da spora gitsem diye can atıyorum.
Canım dediğim gibi bana da doktorum 12. gün kan testi yaptırmamı söylemişti,meraktan dayanamadığımdaninşallah canım öyledir. Ben ilaçları kullanmaya devam edeceğim hayırlısı
kısmet canım. Moralim çok bozuldu amaesperenzaa nin dediği teselli etti beni. Cumaya kadar umudum az da olsa olacak 
İdrarda belirti daha geç çıkıyor ya canım ondan olabilir.bu cuma seni izne ayırmayı çok ama çok istiyorum.tüm kalbimle dua ediyorum tatlım:)Canım doğrumun söylediği tahlil günü 3 ağustos cuma günü 12. Günü yani. Bakalım o zaman varsa çıkar. Nedense bu sefer hissetmiştim hamile olduğumu düşündüm ama bugün sonuç üzdü beni. İnşallah kanda sürpriz yaşarım
Civciv hanım cumaya toparlamazsa onu mezun edeceğim
Valla
Fitcivciv hanım, naaapıyosunuz??????
İnşallah sağlıklı beslenme şeklin ara kanamalarına da iyi gelir canım.Bu arada bir bilgi paylasmak istiyorum.
Aslinda erken daha ama bi dahaki ay tekrar guncellerim bakalim.
Benim yaklasik 2 senedir ara kanamalarim oluyor tam yumurtlama gunlerimde. Nedeni belli degil. Bi dahaki ay sogan kuru yapip gidicem doktora tekrardan.
Ama bu ay olmadi hala, tam yumurtlama gunlerindeyim simdi.
Eksisozlukte de okumustum, kizin biri karatay yapiyormus ve ara kanamalari bitmis. Hatta karataydan cikinca geri gelmis ara kanama.
Bakalim bende nasil ilerlicek durum.
yuh civciv diyebilirsinBen de çok şaşırdım ama bişey diyemedim
Makarna, patates kızartması, bitter
Jilliana bence Cuma günü başla canım.birkaç gün iyi epey bir kas ağrısı oluyor haberin olsun datlum:)Ben de jilliana baslama karari aldim canim ama ya bugun ya yarin. Aslinda bugun olsun isterim baslayisim, ama asiri yorgunum. Bakalim bakalim.
Haberin olsun.
Cascade_ ve diger arkadaslar, hadi katilin bize :) 
Afiyet olsun canımm menün çok güzelSelam kızlar menumu yazayim.
Sabah: iki yumurta ile peynirli omlet domates salatalik ekmek.
Ara: 1 avuc leblebi
Öğlen: 2dilim ekmekarasina peynirli domatesli tost
Ara: 3ceviz
Aksam: uskumru salata ekmek
3lt su 50 dk yuruyus 125p
esperenzaa medgic26 
Cuma akşamı başlamasını benden önce etmişsin:) çok pis kas ağrısı yapıyor,2-3 güne ancak alışır kaslar.Ben bu yazıyı yeni okudum bugun balık yaninda içtim erik suyunu ama yarın icmem
Bide bende son numaraya iki defa test yaptım çıkmamıştı sonra kanda çıktı
Sana tavsiyem cuma akşamı başla derim çalışıyordun demi
Sen nerelerdesin lokma tatlım kocişin mi evde yoksaNapiyorsunuz ahali
Datlumm ,dünya gözelim nasılsınMenüm
06.00
1 haşlanmış yumurta
07.30
1 şeftali
2 y.kaşığı yoğurt
1 y.kaşığı chia
12.30
3 y.kaşığı tarhana çorbası
5 - 6 adet küçük top top köfte (fırında)
1 y.kaşığı yoğurtlu közlenmiş patlıcan salatası
Domates salatası
19.30
6 - 7 y.kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
1 kase yoğurt
Su 1.75 şuan 2 ye tamamlamaya çalışıyorum. Spor 30 dk cardio 15 dk eliptik 20 dk pilates
esperenzaa asilsoy 
Tavukları pişirmişem,kocişi de şehir dışına göndermişemSen nerelerdesin lokma tatlım kocişin mi evde yoksa
Azmin ve isteğin o kadar belli ki canım.bu doğum gününde yep yeni bedenine kavuşacaksın eminim.
Canım dediğim gibi bana da doktorum 12. gün kan testi yaptırmamı söylemişti,meraktan dayanamadığımdan
8. Gün idrar testi yapmıştım tek çizgiydi.
İnşallah senin de benimki gibi olur.
İdrarda belirti daha geç çıkıyor ya canım ondan olabilir.bu cuma seni izne ayırmayı çok ama çok istiyorum.tüm kalbimle dua ediyorum tatlım:)
İyiyim şekerparem sen nasılsın ?Datlumm ,dünya gözelim nasılsın
Sporuna,menüne bayıldım
Anamm bu haftasonu mu gidiyosunuz ya ne güzel bol bol özlem giderin, eğlenin, gezin, bütün bir yılın yorgunluğunu atın. Zira senin çok ihtiyacın var bütün sene nereye yaysam diye düşündüğün için çok yoruldunTavukları pişirmişem,kocişi de şehir dışına göndermişem
Bu hafta sonu tatil başlıyorvuslat büyük 
OlsunCivciv hanım cumaya toparlamazsa onu mezun edeceğimYesin bi artı gelsin de onu çok pis yiyeceğim. 
İnşallah sağlıklı beslenme şeklin ara kanamalarına da iyi gelir canım.
yuh civciv diyebilirsinboşal da semerini ye civciv de diyebilirsin ( ben öyle diyorum da) 
Ben bu yazıyı yeni okudum bugun balık yaninda içtim erik suyunu ama yarın icmem
Bide bende son numaraya iki defa test yaptım çıkmamıştı sonra kanda çıktı
Sana tavsiyem cuma akşamı başla derim çalışıyordun demi
Tamamdir cuma baslayayim esperenzaamm :)Jilliana bence Cuma günü başla canım.birkaç gün iyi epey bir kas ağrısı oluyor haberin olsun datlum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?