Basiniz sagolsun canim.cok uzuldum.Allah sabirlar versin.Kızlar halam vefat etti
Dua edin inşallah
Kusura bakmayın bugün gece girebilirsen uğrayacağım
Dün de hastanedeydik hep o yüzden o saatte yazdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basiniz sagolsun canim.cok uzuldum.Allah sabirlar versin.Kızlar halam vefat etti
Dua edin inşallah
Regl mi olucan
Bişey mi dokundu
Kızlar halam vefat etti
Dua edin inşallah
Aaa uzuldum yaaa. Başınız sağolsun canım. Allah sevenlerine sabir ve sağlıklı ömür versin insallah.Kızlar halam vefat etti
Dua edin inşallah
Allah rahmet eylesin başınız sağolsunKızlar halam vefat etti
Dua edin inşallah
Aah canımKızlar halam vefat etti
Dua edin inşallah
Evetİnsallah csnim,
Eskisi kadar yemiyorum meyve,1 kg meyveyi yeme kapasitesi oluu insanda
Bir kez ben de yapmistim hurma diyetini kusa sureli ,ve 1.5 kg vermistim.cogu odemde olsa ise yaramisti.duraklamalar icin iyi bir alternatif bence.
Ah yaa geçmiş olsundun bir kaç tane aci çiğ köfte yedim. Dunden beri midem bagirsaklarim oluyor sislik ve ağrıdan
Maalesef canım. Mide problemim var.Ah yaa geçmiş olsun
Acı dokunuyo demekki
Feyzacım başınız sağolsun inanamıyorum ne kadar ani oldu. Allah sevenlerine sabır versinKızlar halam vefat etti
Dua edin inşallah
Sporun çok güzel canım.MaşallahHayırlı sabahlar hanımlar
Dünkü spor
Jillian 112
Ev isi 80
Egzersiz 30 daha çok bölgesel çalışıyorum
Toplam222
fattylamb94
Binbir emek ve sporla verdiğim gramlardan,tadı beş dakika sonra damağımda kalmayacak yiyecekler için vazgeçemedim:) kar zarar hesabı yaptım sayılırBen bu mesaja ba-yil-dimmmmozellikle dondurma bolumune
![]()
Hafta içi menülerin genelde güzel canım.afiyet olsun.sabit olman sanırım pazar gününün etkisi.sABAH
1 DİLİM EKMEK
şekersiz çay
1 2 dilim peynir
1 hurma
öğlen
1 tabak yeşil fasulye
salata
ayran
ara
1 armut
akşam
fırında alabalık
yarım dilim ekmek normalde akşam ekmek yemezdim dışarda suyu çok güzel geldi balığın
ara
kahve
esperenzaa
Ndymk @fattylamb94 su 2 litre vardır
ama bu hafta sabitim kaftanım neden olabilir var mı bir önerin
Hahaha çok iyi tanımışsın beniSen öğrenirsin canım hiç şaşırmadım![]()
canım vücudun iyice dinlensin,kafan biraz rahatlasın inşallah kendiliğinden olurOcak ayından beri bebek işi için hastanenin önünden bile geçmedim raporumu bile almadım düşün o kadar hastane görmek istemiyorumben çabuk sıkılıyorum sanırım
şu an boşlukta gibiyim bebek isteyip istemediğimi bile bilmiyorum
bravo benim Esra’ma.azminin karşılığı gelecek kuzum.Yüzmede varsa değerlendir canım ben salona gitmiyorum yürüyüşe dışarı çıkıyorum diğerlerinide evde yapıyorum
Dün gayet güzel geçti diyet açısından arkadaşımın dünden kalma taze fasulyesi varmış onu yedim onlar makarna yerkensen nelere karşı koydun
![]()
oyyy sezer’cikin sağol amca ben tokum diyerek yutkunma sahnesi geldi gözümğn önüneOhh çok sevindim. Anlatsam ağlarsınız ama sayıyorum. Rus salatası, acılı ezme, patates kızartması veeee trileçe. Eve bir geldim bizimkiler yiyor. Hey maşallah dedim. Daha dolapta birşey daha var dediler. Bir getirdiler trileçe. Kardeşlerim iddiaya girmiş. Kız kardeşim gelince dayanamaz yer demiş erkek kardeşim hayatta yemez demiş. Bana baktılar sordular. Hayatta yemem dedim. Aldım 1 lt suyumu oturdum masaya. Biraz kedinin ciğere baktığı gibi bakmış olabilirim ama yemedim. Sabah nasıl mutlu uyandım anlatamam :)![]()
Kızz senin menü de tam irade ölçmelik menüymüş.maşallah benim azimli güzellerimeAyy trileçeye ölünür ya en en en sevdiklerimdenbiz de makarna salatası, el açması börek, haşhaşlı çörek, haydari, ezme ve ıslak kek vardı
içlerinden ıslak kek dışında hepsini çok severim. Ama direndim. Bizden olacak galiba. Bak dün yediler ama hiç birinin tadı bile kalmadı
Canım menülerini gün sonunda topluva yazarsan daha doğru yorum yapabiliriz.Saol canim
Az once ikinci kahvaltimi da yaptim
Umarim yanlis yapmiyorumdur![]()
oyyy canım ya.Keşke arada biraz kuruyemiş atıştırsaydın.Açlıktan ölüyorum. Ara öğün yemesin ve günüm koşuşturma ile geçecek. Aksama düğün var. Dun ku ayran yüzünden karnım sis ne yapacağım off
Diyet moduna yeni girdiğin için ,biraz zaman geçince daha kolaySurekli bir seyler yemek isteyip,yemekten korkmak sinir bozuucu.dunden bu yana frenledim kendimi,ama simdi meyve yedim mesela,kafamda deli sorular.sekerfazla kalori vs vs.saglikla istedigimiz kilolara gelelim ve oyle yasayalim insallah bundan sonra.![]()
geçmiş olsun canım.sen mideni yormayacak şeyler yemelisin canım.dun bir kaç tane aci çiğ köfte yedim. Dunden beri midem bagirsaklarim oluyor sislik ve ağrıdan
Yorucu canım.Tatile gidiş,dönüş ve tatil yorucu yaw