• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar halam vefat etti
Dua edin inşallah
Kusura bakmayın bugün gece girebilirsen uğrayacağım
Dün de hastanedeydik hep o yüzden o saatte yazdım
Aah canım :( allah rahmet eylesin
Ateş düştüğü yeri yakıyo
Çok üzücü

İnsallah csnim,
Eskisi kadar yemiyorum meyve,1 kg meyveyi yeme kapasitesi oluu insanda:63:
Bir kez ben de yapmistim hurma diyetini kusa sureli ,ve 1.5 kg vermistim.cogu odemde olsa ise yaramisti.duraklamalar icin iyi bir alternatif bence.
Evet ❤️

dun bir kaç tane aci çiğ köfte yedim. Dunden beri midem bagirsaklarim oluyor sislik ve ağrıdan
Ah yaa geçmiş olsun
Acı dokunuyo demekki

647613C5-2F5D-427B-AF45-830990216AFB.webp

Tatil hazırlıkları ile uğraşıyorum , o nedenle uğrayamadım bugün.
Evde hummalı bir şekilde çamaşır yıkanıp ,ütüleniyor.

fayfeyfiy fayfeyfiy canımm başınız sağolsun.Allah halana rahmet,sizlere de sabır versin.

Ben bu mesaja ba-yil-dimmmm:halay::KK9:ozellikle dondurma bolumune:-):KK75::KK36:
Binbir emek ve sporla verdiğim gramlardan,tadı beş dakika sonra damağımda kalmayacak yiyecekler için vazgeçemedim:) kar zarar hesabı yaptım sayılır:KK70:
sABAH
1 DİLİM EKMEK
şekersiz çay
1 2 dilim peynir
1 hurma

öğlen
1 tabak yeşil fasulye
salata
ayran

ara
1 armut

akşam
fırında alabalık
yarım dilim ekmek normalde akşam ekmek yemezdim dışarda suyu çok güzel geldi balığın

ara
kahve

esperenzaa esperenzaa Ndymk Ndymk @fattylamb94 su 2 litre vardır

ama bu hafta sabitim kaftanım neden olabilir var mı bir önerin
Hafta içi menülerin genelde güzel canım.afiyet olsun.sabit olman sanırım pazar gününün etkisi.

Sen öğrenirsin canım hiç şaşırmadım :KK70:
Hahaha çok iyi tanımışsın beni:KK70:
Ocak ayından beri bebek işi için hastanenin önünden bile geçmedim raporumu bile almadım düşün o kadar hastane görmek istemiyorum :KK43: ben çabuk sıkılıyorum sanırım
şu an boşlukta gibiyim bebek isteyip istemediğimi bile bilmiyorum
canım vücudun iyice dinlensin,kafan biraz rahatlasın inşallah kendiliğinden olur;)
Yüzmede varsa değerlendir canım ben salona gitmiyorum yürüyüşe dışarı çıkıyorum diğerlerinide evde yapıyorum

Dün gayet güzel geçti diyet açısından arkadaşımın dünden kalma taze fasulyesi varmış onu yedim onlar makarna yerken :dondurma: sen nelere karşı koydun :KK76:
bravo benim Esra’ma.azminin karşılığı gelecek kuzum.
Ohh çok sevindim. Anlatsam ağlarsınız ama sayıyorum. Rus salatası, acılı ezme, patates kızartması veeee trileçe. Eve bir geldim bizimkiler yiyor. Hey maşallah dedim. Daha dolapta birşey daha var dediler. Bir getirdiler trileçe. Kardeşlerim iddiaya girmiş. Kız kardeşim gelince dayanamaz yer demiş erkek kardeşim hayatta yemez demiş. Bana baktılar sordular. Hayatta yemem dedim. Aldım 1 lt suyumu oturdum masaya. Biraz kedinin ciğere baktığı gibi bakmış olabilirim ama yemedim. Sabah nasıl mutlu uyandım anlatamam :) :halay:
oyyy sezer’cikin sağol amca ben tokum diyerek yutkunma sahnesi geldi gözümğn önüne:KK70:maşallah canım iradene.
Rus salatası ve acılı ezmeyi severim ama en son rus salatası ne zaman yedim hatırlamıyırum:KK73:trileçe sevmeyen nadir insanlardanım sanırım:confused:
Ayy trileçeye ölünür ya en en en sevdiklerimden :ruh: biz de makarna salatası, el açması börek, haşhaşlı çörek, haydari, ezme ve ıslak kek vardı :KK47: içlerinden ıslak kek dışında hepsini çok severim. Ama direndim. Bizden olacak galiba. Bak dün yediler ama hiç birinin tadı bile kalmadı
Kızz senin menü de tam irade ölçmelik menüymüş.maşallah benim azimli güzellerime:nazar:

Saol canim :KK200::KK25:
Az once ikinci kahvaltimi da yaptim:-)
Umarim yanlis yapmiyorumdur:KK64:
Canım menülerini gün sonunda topluva yazarsan daha doğru yorum yapabiliriz.
Açlıktan ölüyorum. Ara öğün yemesin ve günüm koşuşturma ile geçecek. Aksama düğün var. Dun ku ayran yüzünden karnım sis ne yapacağım off
oyyy canım ya.Keşke arada biraz kuruyemiş atıştırsaydın.

Surekli bir seyler yemek isteyip,yemekten korkmak sinir bozuucu.dunden bu yana frenledim kendimi,ama simdi meyve yedim mesela,kafamda deli sorular.sekerfazla kalori vs vs.saglikla istedigimiz kilolara gelelim ve oyle yasayalim insallah bundan sonra.:21:
Diyet moduna yeni girdiğin için ,biraz zaman geçince daha kolay
dun bir kaç tane aci çiğ köfte yedim. Dunden beri midem bagirsaklarim oluyor sislik ve ağrıdan
geçmiş olsun canım.sen mideni yormayacak şeyler yemelisin canım.

Back
X