• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tesekkur ederim
Bugunde ayni
Jollian.temizlik egzersiz 222puan
Jillian alışana kadar zor ama alışımca ve karşılığını alınca çok iyi geliyor.Alışmışken temponu düşürme tatlım.
2 ağustos menüm

Sabah: 06.30

Mantarlı omlet
1 kk beyaz peynir
4 dilim Domates
1 kucuk salatalık
1 kucuk sut
3 yesil zeytin

Oglen: 12.25

1 kepce yarmali yogurt çorbası
1 tane dolma biber (bulgurlu)
1 ayran

Aksam: 17.40

Ton balığı
Roka salatası

3.25 lt su.

40 dk yürüyüş bandı = 100 puan
20 dk bisiklet =60 puan
35 sn plank : 11 puan
30 dk bölgesel egzersiz= 60 puan

Toplam: 231 puan

esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94
canımmm menün de sporun da çok güzel.maşallah sana motivasyon kraliçem:KK200:

Selam kızlar sizlere hemen menulerimi yazayim
Sabah peynir ekmek domates zeytin salatalik
Ara: 2 ceviz
Oglen: taze fasulye salata yogurt bir dilim ekmek
Ara: yy sut ile kahve
Aksam: uskumru 2 dilim ekmek salata
50 dk yuruyus 3lt su 125p
esperenzaa esperenzaa medgic26 medgic26 fattylamb94 fattylamb94
Afiyet olsun canımm;)
:KK9::KK9::KK9:
Çok güzel eksiler gelecek inşallah.

Kızlar selam
Menü:
Kahvaltı 9.40
1 haşlanmış yumurta
1 yk Menemen
1 tb ekmek(çok küçüktü)

Ara: 2 kayısı

Öğle(4-5)
1 pide yarısı kıymalı yarısı peynirli(kır pidesi)
Ayran
(Cenaze evinde olduğumuz için)

O ara yemekleri hep bana tattırdılar mutfaktaydım ve evde de yemek yaptım onun tadı derken 1 yk ya yakın pilav oldu maalesef :KK43:
1 yk da fasulye

Akşam 9 gibi:KK43: amcam geldi de köyden
1 kepçe yahni
1 kepçe kabak yoğurtlu
Çoban salata

Wc çıkamadım ve şiştim anlamadım
Karnım kocaman
İnşallah yarın tartı eksi olur oysa salı ne güzel baya bir eksiydi bir kg yakın ama yarın yarım kilo bile muallakta şu an çok üzgünüm

Gelen giden oluyor giremiyorum

Spor:
7200 adım:107
2 saat ev işi :40
Hep iş vardı da temizlik yaptık gelenler olduuu için

147 puan

esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94 cgdmk cgdmk
Canım benim, menün içerisinde bulunduğun duruma göre iyi aslında.afiyet olsun.Yarın eksi gelmesen de canın sağolsun kuzum.senin çabanı görmeme rağmen böyle ani gelişen bi kayıpla neden artı yada sabit geldin diye sormam canım.
Tekrar Allah rahmet etsin,ve geride kalanlara uzun ve sağlıklı ömürler versin canım.

medgic26 medgic26
S smygnc
Artık bu böyle olmuyor kızlar.Ne kadar çok koşturmacanız olursa olsun 24 saatlik dilimde 5-10 dakika takıma ayıramamayı kabul etmiyorum.
İkinizi de severim ama artık ikinizden de kabul ettiğiniz takım kurallarına uymanızı rica ediyorum.!
Size verdiğim değerin karşılığını görmek hakkım diye düşünüyorum.

Allah senden de razı olaun canım.
İyi misin ,demeye dilim varmıyor ama nasılsın kuzum:KK66:
geç olması hiç olmamasından iyidir. Ayrıca neye göre geç? Demek ki senin tam anlamıyla karar verip uygulama zamanın bugünkermiş;₺
Zaman bi şekilde geçip gidiyor. İpin ucundan bi yerden tutmaya başladıysan hiçbir şey için geç değil bence.bir kaç ay sonra iyi ki diyeti ve sporu ihmal etmedim deyip kendinle gururlanacaksın canım.

Afiyet olsun canım.Güne epey erken başlıyorsun bu çok güzel.Menün aslında çok güzel sadece akşamli nohutlu pilav olmasa daha iyiydi.Pirinç yerine bulgura alışmaya çalış canım.su miktarı evet çok olmuş:KK66:
Sporun da çok iyi canım.:KK9:

Tatil hazırlıkları bitecek inşallah yarına:KK73:Ütüler yapıldı,epey de alışveriş yaptım:confused:yarın gece eşim de gelirse onun eşyalarından eksik kalan varsa onu kontrol eder valizi kapatırım:KK31:
Sen nasılsın canım?
Canimmm guzel yorumlatin icin cok tesekkur ederim:KK200:
Aslinda ben yillardir diyetteyim,hic birakmadim diyebilirim.sorun son yillardaki iradesizligim.surekli kg al ver ve sonuc arti 10 -12 kg.buna kizuyorum.baharda baslamis olsaydim bu seruvene su an koruma da bile olabilirdim diye kiziyorum.
Ama soylediklerin oyle guzel motive ediyorki,aynen devam edip saglikla bu fazka kg leri verecegim(giz)insallah canim:KK49::KK49::KK25:
Evet gune erken basliyirum.saat 6 da ayaktayim:KK76:ilk kahvaltidan sonra sporla devam ediyorum.
Pilavi ac oldugum icin degil canim cektigi icin yedim desem:skandal:
Su yarim lt daha ictim:olamaz::temizlik:
Ve tesekkurler:spor:nem cok bunaltiyor.aslinda biraz daha egzersiz yapasim vardi bugun:sus::KK25:

esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94 @Ndymk

Kahvaltı
Bir salatalık
Bir avuç ceviz
Hurma

Öğle
Bir kase kekikli ve cevizli yoğurt

Akşam
5 kaşık bulgur pilavı
Türlü
Bir kase yoğurt
Hurma

Az önce limonlu ve kırmızı biberli bir kase yoğurt yedim

18:30 dan sora bişey yemedim bu yoğurt dışında

Su:1.720
Spor :11.776 adım
172 puan

Kalan 25 puan cezamı tartı gününden sora ödeyeceğim
Afiyet olsun,Haticem;) çok hafif bir gün geçirmişsin.Afiyet olsun.Akşam yemeğini erken kapatmış olman da güzel.
Bulgur miktarın da iyi ama bulgur birazcık ödem yapabilir.inşallah yapmaz tabi.

Kızlar selam
Menü:
Kahvaltı 9.40
1 haşlanmış yumurta
1 yk Menemen
1 tb ekmek(çok küçüktü)

Ara: 2 kayısı

Öğle(4-5)
1 pide yarısı kıymalı yarısı peynirli(kır pidesi)
Ayran
(Cenaze evinde olduğumuz için)

O ara yemekleri hep bana tattırdılar mutfaktaydım ve evde de yemek yaptım onun tadı derken 1 yk ya yakın pilav oldu maalesef :KK43:
1 yk da fasulye

Akşam 9 gibi:KK43: amcam geldi de köyden
1 kepçe yahni
1 kepçe kabak yoğurtlu
Çoban salata

Wc çıkamadım ve şiştim anlamadım
Karnım kocaman
İnşallah yarın tartı eksi olur oysa salı ne güzel baya bir eksiydi bir kg yakın ama yarın yarım kilo bile muallakta şu an çok üzgünüm

Gelen giden oluyor giremiyorum

Spor:
7200 adım:107
2 saat ev işi :40
Hep iş vardı da temizlik yaptık gelenler olduuu için

147 puan

esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94 cgdmk cgdmk
Canim 3-4 tane kuru erik ve ilik su,ister beklet tuket ,ister erikleri ye suyu ic.faydasini girursun.sifa olsun.

geç olması hiç olmamasından iyidir. Ayrıca neye göre geç? Demek ki senin tam anlamıyla karar verip uygulama zamanın bugünkermiş;₺
Zaman bi şekilde geçip gidiyor. İpin ucundan bi yerden tutmaya başladıysan hiçbir şey için geç değil bence.bir kaç ay sonra iyi ki diyeti ve sporu ihmal etmedim deyip kendinle gururlanacaksın canım.

Afiyet olsun canım.Güne epey erken başlıyorsun bu çok güzel.Menün aslında çok güzel sadece akşamli nohutlu pilav olmasa daha iyiydi.Pirinç yerine bulgura alışmaya çalış canım.su miktarı evet çok olmuş:KK66:

Tatil hazırlıkları bitecek inşallah yarına:KK73:Ütüler yapıldı,epey de alışveriş yaptım:confused:yarın gece eşim de gelirse onun eşyalarından eksik kalan varsa onu kontrol eder valizi kapatırım:KK31:
Sen nasılsın canım?
Hazırlıklar insanı biraz yorsada orda bol bol dinlenirsin esperenzam. Bi giderken bir de gelirken yoruyor tatil. Ben iyiyim kına gecesi vardı oynadım kurtlarımı döktüm geldim :halay:

Sınavıma 2 gun kaldığı icin pek aktif değilim donecegim buralara menu yazip kapatiyorum.genel olarak ama hepinizi seviyorum ve öpüyorum yarin hepinizin bol bol eksisi olsun insallah ❤❤

Canimmm guzel yorumlatin icin cok tesekkur ederim:KK200:
Aslinda ben yillardir diyetteyim,hic birakmadim diyebilirim.sorun son yillardaki iradesizligim.surekli kg al ver ve sonuc arti 10 -12 kg.buna kizuyorum.baharda baslamis olsaydim bu seruvene su an koruma da bile olabilirdim diye kiziyorum.
Ama soylediklerin oyle guzel motive ediyorki,aynen devam edip saglikla bu fazka kg leri verecegim(giz)insallah canim:KK49::KK49::KK25:
Evet gune erken basliyirum.saat 6 da ayaktayim:KK76:ilk kahvaltidan sonra sporla devam ediyorum.
Pilavi ac oldugum icin degil canim cektigi icin yedim desem:skandal:
Su yarim lt daha ictim:olamaz::temizlik:
Ve tesekkurler:spor:nem cok bunaltiyor.aslinda biraz daha egzersiz yapasim vardi bugun:sus::KK25:
Kiz 50 kilo hedef mi masallah azmine hayranim.. Ben hicbir zaman o kilolari goremeyecegim sanirim her zaman bir gobek mevcut.olacak bende heheh

Bugun menum :KK72:
6.30
Bir dilim cihali t.b ekmek
Ceyrek domates
Uc catal peynir
İki fincan cay
10.15
Bir yumurtadan omlet
Bir koz kapya biber
Bir dilim t.b. ekmek
Cay
14.00
4/3 seftali
Bir avuc uzum
14.30
Sade turk kahvesi
18.00
Uc yemek kasigi firinda sebzeli tavuk
3 y.k.nohutlu pilav
İki kasik koz biber yogurtlamasi

@esperenzaa
Su:3.5 lt ictim.bugun cok su ictim:KK57::KK9:

Spor: 60 dk leslie 1 mil+3 mil: 180 puan

@ fattylamb94

Suyun harika menun de cok guzel ama keske pilav olmasaymis afiyetlet olsuuunn

Canım menülerini gün sonunda topluva yazarsan daha doğru yorum yapabiliriz.

oyyy canım ya.Keşke arada biraz kuruyemiş atıştırsaydın.

İşe bugün başladım a temkinli gelmedim. çekmecemde boştu.
suyla geçiştirdim.

Diyet moduna yeni girdiğin için ,biraz zaman geçince daha kolay

geçmiş olsun canım.sen mideni yormayacak şeyler yemelisin canım.

ya çiğ köfteci az acılı yerine acılı getirmiş benimde canım çok çektiği için aldım zaten tamamını yıyemedim midem hala şiş ve ağrıyor. bir daha ders oldu nefsime hakım olacağım inşallah

Sen nasılsın canım?
Canım anlayamadım ya böyle bi idrak edemedim
Yani değişik
Ve gün çok yoğun geçti
Yine halamın evindeydik falan
Sanırım artık oraya gidemeyince daha iyi anlayacağım :(
Mekanı cennet olsun inşallah
Allah size ve evlatlarınıza ve anne babalarınıza hayırlı uzun ömürler versin

Yine de iyi canım, sıkma canini. Arada oyle olur. Wc ye cikabilirsen iyi olur tabi
Sorma canım
Salı çarş tartı 57.7 idi dedim cumaya düşerim
Ama wc falan derken bu sabah 58,3 çıktım kıyafette vardı yaklaşık 200 gr dır yarın bildiririm ama bilmiyorum bakalım

gelelim menüye.

sabah:
1 adet haşlanmış yumurta
ara öğün
yok
öğlen:
2 kaşık makrube ( pirinç bilavı ancak içinde toplasam 1 kaşığı öyleydi, geri kalan tavuk eti, havuç, kuş üzümü vs)
1 kase cacık
ara öğün:
çeyrek armut, yarım erik
akşam:
avuç içi kadar( parmaklar hariç ) kırmızı et, 1/2 kase salata, 2 kaşık meyhane pilavi.
ara öğün:
yok
su:
1,5 lt geçti ama tam 2 olmadı sanırım:)

spor:
35 dk oyun havası, misket havası ile düğünde oynadım
sonra ara verip 10 dk da mezdeke oynadım:KK70:
toplam 45 dk oyun havası; 90 puan

4000 küsür adım*15= 60 puan

toplam: 150 puan

esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94

Canım benim, menün içerisinde bulunduğun duruma göre iyi aslında.afiyet olsun.Yarın eksi gelmesen de canın sağolsun kuzum.senin çabanı görmeme rağmen böyle ani gelişen bi kayıpla neden artı yada sabit geldin diye sormam canım.
Tekrar Allah rahmet etsin,ve geride kalanlara uzun ve sağlıklı ömürler versin canım.
Allah razı olsun canım
Aslında pideden sonra bir şey yemeyecektim ama akşam amcam gelince uzaktan sofrada bir şey yememek ayıp oluyor
Saat geç oldu

Tartı da az önce yazdım ama salı çarş 57,7 idi
Tuvalet problemim var bugün iki kayısı çayı içtim(problem değil de her gün çıkmıyorum ben maalesef)
Yarına etki gösterirse inşallah eksi gelir
Ama bu sabah da kıyafetli 58,3 tüm
Bugün de geç yiyince bilemedim inşallah eksi gelir ama gelmeye de bilir değişik bir gündü

Back
X