Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooofff offffÖyle deme kız zaten hepimiz zor kilo veriyoruz. Hatamız meyveleri masum görmek. Ben de geçen hafta karpuz yemiştim mesela. Full şeker. O yüzden neden artı geldiğimi hiç sorgulamadım
Yoko nasıl konuşma canım cezamı versin diye sakin please
TebriklerGecen hafta68.5
Bu hafta 67.7
Fark0.8
Yüzde %1.16
Oyle konusma kiz ne demek Allah cezami versin falan
Halledicez sakin ol
Sen de bendensin :))Bu arada adimsayar aldim tchibodan, 25 lira falandi cok uygun.
Artik kullanicam haberiniz olsun :)
Derin Dondurucuya koysan olmazmi ki canim.porsiyonluk koyarsin.hem de ziyan olmaz.gerci ben hic denemedim ama ziyan olmaz ve sen bu kadar uzulmezsin.Ooofff offff
Evde de o kadar meyve var ki ziyan olucak
Hadi meyveyi geç
Bir tencere dolma yapmış eşim bulgurlu
Zaten Her akşam evde olmuyo
Her gün yese de bitmez
O kadar günah olucak ki
Emeklere yazık
E şimdi yemesem zarar ziyan
Ekmek değil ki çöpe atayım
Misafir falan da gelmiyo
Kimsemiz yok
Zaten dedim haftaya hurma diyeti yapıcam pazardan kendine göre al dedim
Ama dolmayı görsen için parçalanır
Çan’ımın çektiğinden değil
İçim acıyo
Ya yok sağol eşim kızarDerin Dondurucuya koysan olmazmi ki canim.porsiyonluk koyarsin.hem de ziyan olmaz.gerci ben hic denemedim ama ziyan olmaz ve sen bu kadar uzulmezsin.
Kitabi okumadan yaptigin anlasiliyordu zaten canım çünkü arada bir kac yanlis cumlene denk gelmistim haticeye soylerken. Kitabini Kl muhakkak eger karatayla ilerleyeceksen. Alana kadar ben de yardimci olurum. 2 kitabini da okudum, 2014ten beri yapmaya calisiyorum çoğunlukla.Kesinlikle haklisin ya. Ben internet sitesinde gunde 3 diye okudum. Gidip kitabi mi alsam napsam. Ama kesin bisey kuruyemis olayi beni mahvetti bu hafta.
Evet evet, az önce yanlis bilgi derken bunu kastetmistim aklıma gelmediBulgur pilavını da görmüştüm geçenlerdeNdymk canım bulgur pilavı günde 2 kaşık değil .çok sık olmamak kaydı ile birkaç haftada bir 4-5 kaşık diye biliyorum ben yanlış mıyım . Bulgur karatayda serbest ama kilo verirken çok sık olmamak kaydı ile yeniliyor diye biliyorum.
Kediler köpekler çok sever bulguru onlara verebilirsin aslındaOoofff offff
Evde de o kadar meyve var ki ziyan olucak
Hadi meyveyi geç
Bir tencere dolma yapmış eşim bulgurlu
Zaten Her akşam evde olmuyo
Her gün yese de bitmez
O kadar günah olucak ki
Emeklere yazık
E şimdi yemesem zarar ziyan
Ekmek değil ki çöpe atayım
Misafir falan da gelmiyo
Kimsemiz yok
Zaten dedim haftaya hurma diyeti yapıcam pazardan kendine göre al dedim
Ama dolmayı görsen için parçalanır
Çan’ımın çektiğinden değil
İçim acıyo
Yok ya temizlik yaparken incindiCanım yaa spor yaparken mi oldu
Yapacağın zaman haber verirsen eşlik ederim sanaCanım sadece sonbahar detoksuna bakabildim. Gayet güzel görünüyor. Ben detoks deyince sıvı detoksları gibi menüler oluyor ya öyle sanmıştım ama inceleyince bende mi yapsam diye düşünmedim değil. Bende durma dönemine girersem aklımda olsun.