• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Diyetine,sporuna takım kurallarına ısrala uymayanlar gerçekten yoruldum .
Bu böyle devam edemez.ya kurallara uyun,ya transfer olun yada ben bırakayım .çok ciddiyim.
Buraya özel hayatımdan çalarak vakit ayırıyorsam manevi anlamda tatmin için karşılığını beklemem çok normal diye düşünüyorum.

Neyse işlerim var zaten.bir ara uğrar listeyi paylaşırım.

Kaptanimm, eylul demistin, eylule kadar lutfen birakma.
Sen birakirsan hic hevesim kalmaz. Bak asiri sagliksiz beslenen bi insan olana bana ozellikle sen kahvalti aliskanligi kazandirdin, el titremem gecti, hayvani kahve icmem bitti..
Ben mezun olucam sen gidene kadar, baska kaptan istemiyorum basimda :KK200::KK200::KK200:

Gruba zarar veriyoruz
Verecek olanın da motivasyonu düşüyor belki
Ben kendi adıma çok çok özür dilerim hem kilo veremediğim hem son zamanlarda çok aktif olamadığım için
Daha dikkatli olacağım inşallah

Sen birakirsan hic hevesim kalmaz. Bak asiri sagliksiz beslenen bi insan olana bana ozellikle sen kahvalti aliskanligi kazandirdin, el titremem gecti, hayvani kahve icmem bitti..
Ben mezun olucam sen gidene kadar, baska kaptan istemiyorum basimda :KK200::KK200::KK200:
esperenzaa esperenzaa evet seni seviyoruz :(

Kızlar eğer ki dikkat edemeyeceksek de zaten esperenzaa esperenzaa da haklı
Vaktinden ayırıyor tek tek hepimizle uğraşıyor
Bu işe bir çeki düzen verme zamanı geldi
Hatta geçiyor

Gruba zarar veriyoruz
Verecek olanın da motivasyonu düşüyor belki
Ben kendi adıma çok çok özür dilerim hem kilo veremediğim hem son zamanlarda çok aktif olamadığım için
Daha dikkatli olacağım inşallah

Ben de ozur dilerim, ozellikle spor acisindan saglam zictigim icin bu hafta.
Bugunden itibaren telafiye basliyorum.
Menumde 30 dk leslie goreceksiniz, 30 dk da yuruyus goreceksiniz bugun.

esperenzaa esperenzaa 25 dk cezam vardi ama dunden onceki gun 1 saat tempolu yuruyus 1 saate yakin da normal yuruyus yapmistim, telefon kayboldugundan yazamamistim. Hic cezam yok yani, bitti, temizim :)

Esperenzaden başkasını hayal bile edemiyorum kaptan olarak

Ben de ozur dilerim, ozellikle spor acisindan saglam zictigim icin bu hafta.
Bugunden itibaren telafiye basliyorum.
Menumde 30 dk leslie goreceksiniz, 30 dk da yuruyus goreceksiniz bugun.
Biz bugün cenaze defin işleri Mevlüt vs hallettik
Gelen giden çok oluyor
Bugün spor yapamayacağım sanırım canım ama inşallah ilk fırsatta başlayacağım yeniden esperenzaa esperenzaa

Biz bugün cenaze defin işleri Mevlüt vs hallettik
Gelen giden çok oluyor
Bugün spor yapamayacağım sanırım canım ama inşallah ilk fırsatta başlayacağım yeniden esperenzaa esperenzaa

Tamam canim ama uyumadan once gec vakitte vakit bulabilirsen 15 leslie yap yine de ya da herhangi bir egzersiz.
Ya da yuruyus firsati bulursan 15 20 dk hizli hizli yuru, market alisverisi icin falan diye cikarsin evden

Tamam canim ama uyumadan once gec vakitte vakit bulabilirsen 15 leslie yap yine de ya da herhangi bir egzersiz.
Ya da yuruyus firsati bulursan 15 20 dk hizli hizli yuru, market alisverisi icin falan diye cikarsin evden
Yürüyorum yürüyorum bakmadım ama dakikaya hatta aşırı tempolu idi ama
İşte dakika YÖK

Evde de ter attım sürekli koştur koştur ama süre YÖK tabi

Kızlar aksam yazamayacağım şimdiden menünü yazayum5.
Sabah 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin.
Ara yok
Öğlen 3 kaşık patlıcan yemeği, 2 kaşık pilav.
Ara 2 incir, 1 kayısılı cay
Aksam için eve gidiyorum evde yemek yok esim bir şeyler hazırlıyor,ne hazırlarsa onu yiyeceğim.

2000 kusur adim yürüdüm sadece devamını yazamayacağım. 30 puan.
Su şuana kadar 1 lt oldu
esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94

Kızlar nasip olursa pazar günü yazarım en geç pazartesi. Hoşçakalın...

Back
X