Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cuma:65.8
Bugün:66.2
Fark0.4
Cumaya göre artış var ama çok dikkat ederek eksiye geçersin canım.menülere bakamadım, artışın sebebini bilmiyorum
Eline gözüne sağlık canımm:)) liste hep aynı kişilerden oluşuyor.

Cumartesi( kahvaltı sonrası Cenaze nedeniyle köydeydim ne bulduysam onu yedim)
Sabah
1 yumurta
Salatalik domates
2 bardak cay
Öğlen
Yok
Aksam
1 bazlama, 4 bardak cay.
Ara öğünler yemesin malum. Birde üstüne rahatsızlandım regl oldum cenaze dönüşü.

Su 2,5 lt yi aştı.
Spor= 5000 adim 75 puan.

Pazar günü
Biraz patates kızartması ve biber yedim.
Domates salatalik, cay
Ara yok
Öğlen dönüş yolundaydım
Hazır küçük sandiviç yedim sade kaşarlı yaninda su.
Aksam
Eve geç geldim o yüzden bir şey yemesin.

Su 2 lt geçti çok sayamadım ama sürekli su üç tüm yolda.
Spor 2900 adim 30 puan.

esperenzaa fattylamb94

esperenzaa yavrum itiraf ediyorum cumartesi-pazar günü menü ve sporumu paylaşmadım. Cumartesi spordan geldikten sonra pertim çıkmış. Ters düştüm. Pazar da malum tek izin günüm. Keyif yaptım azıcık. Ama kaçamak yapmadım. Bunu gururla söyleyebilirim

Bu arada Cuma ve bugünki farkımı da yazayım
Cuma:83,2
Bugün: 82,7
Fark: 500 gram

Ya 2 kilo kalmış Normalde. Ama mezun olmaya niyetim yok simdilik. İnşallah 60ları göreceğim canım. Sağol bilgi için bu arada
Sen bu hızla 59 bile olursun maşallah güzel gidiyo
Bakalım canım neden olmasın. Bu ay sonuna kadar 71 i görmeyi düşünüyorum.
Şuan regl oldum 3. Günündeyim ruh halim kotu biraz ama 2 gün sonra turp gibi olacağım inşallah.
Biraz sporla desteklersen bu ay sonunda görürsün diye düşünüyorum

Canım kiloyu sana bana vermeyecekler.İnan kendini düşünmeyeni ben artık hiç umursamıyorum.Takım olma bilinci ile hareket eden eder,etmeyenin de yolu açık olsun ne diyeyim artık.
Bu hafta herkes biraz daha azimli toparlanacağımıza inanıyorum. Belkide bayram geliyor rehavetine kapılmış olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…