• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar:KK54:

Günaydın kızlar :kahve:
Günaydınnn
O kadar yoğunum ki anlatamam hafta sonu cemiyetler alışveriş dünde hesap kitap cinnet geçiriyordum sen nasılsın :-)
Canım ya
Üzüldüm
Allah kolaylık versin ❤️
Olur arada
Arkadaşlar spor yapmıyorum eve gidince işi bitirip yatmak istiyorum diyorum ya hep,çünkü ip atlardım başlarda işi yapardım bu kadar sporsuz değildim, iş yeri doktorumuz geldi tansiyonum çok düşükmüş 7 / 4 sanırım bundan kaynaklı halsizliğim çünkü hissediyordum var bişi
Aaah ahh
:( geçmiş olsun
O da mı yemesin :))
Dunku menum
Cascade_ Cascade_
esperenzaa esperenzaa

Kahvalti: yok ne yazik ki yumurtam bitti.
Sut ictiydim sanirsam 1 bardak

Oglen: 1 tabak biberli tavuk yemegi, 1 kase salata

Aksam: firinda z.yagli kabak, 1yk'dan az patates, biber, sogan. Ve 2 kase salataligi asiri bol cacik.

1 yesilcay
2 kahve
1 soda
Su: 2 lt

SPOR:

7573 Adim: 113.6
45 dk Leslie 5k: 180
30 dk ev isi: 10
20 dk eliptik: 80
8 dk 15 sn plank: 165
Toplam: 548,6 puan fattylamb94 fattylamb94

:KK25:

cgdmk cgdmk
fayfeyfiy fayfeyfiy
Cascade_ Cascade_
Spora bak
Benim gibi kocaman yazmış kankişim
Süperrrrr
Başarıcazzzz Allah’ın izniyle ❤️❤️
Bir önceki hafta da kötüydük sonuncu olduk,geçen hafta da sıfır çekince benim de moralim çok bozuldu.
İnşallah hepiniz hedeflerinize ulaşırsınız canım.Maşallah hepinize.

Cascade_ Cascade_ kolay gelsin hurma diyeti zor gelmiyor mu canım ?
Zor evet ama aşırı değil
Kaçamak konusunda haklısın canım.Aklımızda olmayan birşeyi burada gördükçe canımız çekip nefsimize yenilebiliyoruz.Benim için uygun aslında.
Takımdaki diğer arkadaşlar da kabul ederse olur canım.
Benim hayatta canım çekmez çocuk gibi :))
İntemette de var Kİ :)))
Günaydın kızlar.Nasılsınız?
İyiyiz şükür senn

:)))) Tesekkur ederimm.
Bu hafta vaktim var sansima, elimden geldigince kasarim
Haftaya zor ama en azindan 30 dk yapmak zorunda kalirim vucut alisacagindan :KK66:
30 dk cardio yapsan 3 saat yürüyüşe bedel zaten. Şunu alışkanlık haline getirsek çok iyi olcak. Yarım saat her türlü kendimize vakit ayırabiliriz

Neden kaynaklı olabilir ki bu kadar düşük tansiyon canım
Şekerim yokmuş 90 çıktı normal değer dedi doktor
Bende de düşük tansiyon var ama aşırı düşük değil. Sürekli düşük olduğu zaman zaten vücut onu normal tansiyon olarak algılarmış. Demek ki sende dalgalanma var

Günaydınnn

Canım ya
Üzüldüm
Allah kolaylık versin ❤️
Olur arada

Aaah ahh
:KK43: geçmiş olsun

O da mı yemesin :))

Spora bak
Benim gibi kocaman yazmış kankişim
Süperrrrr
Başarıcazzzz Allah’ın izniyle ❤️❤️

Zor evet ama aşırı değil

Benim hayatta canım çekmez çocuk gibi :))
İntemette de var Kİ :)))

İyiyiz şükür senn

Evet kankilettam senin gibin buyuk yazdim :KK70:
İnsan guzel spor yapinca buyuk buyuk yazasi geliyomus :KK70:

Caninin cekmemesi super. Benim de hiic cekmiyodu da son sira biraz iyi degilim, ne bileyim ozelden yazdim dedi ya feyza sanki daha iyi oldu oyle. Cok da onemli degil aslinda gerci :)

Bende de düşük tansiyon var ama aşırı düşük değil. Sürekli düşük olduğu zaman zaten vücut onu normal tansiyon olarak algılarmış. Demek ki sende dalgalanma var

Ramazan da çok baş dönmesi yaşadım 10 gün kadardır da uğuldama var sanki kulaklarımda herhalde sürekli düşüyor :D Didim de otel arayışındayım

30 dk cardio yapsan 3 saat yürüyüşe bedel zaten. Şunu alışkanlık haline getirsek çok iyi olcak. Yarım saat her türlü kendimize vakit ayırabiliriz

Cardio bana imkansiz geliyor ya, 10 dk dayanabildim, cok guclu olmak lazim.
Belki sigaradan kurtulunca ve spirulinaya baslayinca enerjim tavan yaparsa ve de o zamana kadar leslie ile guclenirsem ona gecis yaparim.

Ama cardioyu 10 dk yaptim ya gecen gun, arkasindan yaptigim eliptik ve leslie bildigin cerez gelmisti, dun ise azicik zorladi.

Eger gucun yetiyorsa cardioyu yap direkt, bu kadar faydali bi video gormedim yani daha once.

Ayrica cok haklisin, nelere nelere vakit harciyoruz gun icinde yaa bosu bosuna.
Yarim saat spor ile muthis enerjik ve guclu olabiliriz. Aliskanligimiz bu olmali kesinlikle.

Son düzenleme:
Dunku menum
Cascade_ Cascade_
esperenzaa esperenzaa

Kahvalti: yok ne yazik ki yumurtam bitti.
Sut ictiydim sanirsam 1 bardak

Oglen: 1 tabak biberli tavuk yemegi, 1 kase salata

Aksam: firinda z.yagli kabak, 1yk'dan az patates, biber, sogan. Ve 2 kase salataligi asiri bol cacik.

1 yesilcay
2 kahve
1 soda
Su: 2 lt

SPOR:

7573 Adim: 113.6
45 dk Leslie 5k: 180
30 dk ev isi: 10
20 dk eliptik: 80
8 dk 15 sn plank: 165
Toplam: 548,6 puan fattylamb94 fattylamb94

:KK25:

cgdmk cgdmk
fayfeyfiy fayfeyfiy
Cascade_ Cascade_
Ooo efsaneeee
Kaptırdım birinciliği bu hafta :D :D

Tatil dolayısıyla menülere doğru düzgün bakamıyorum:KK43: kusura bakmayın .
Bir gönüllü benim için kaçamakları bana toplu yazarsa çok memnun olurum yaw:confused:

fattylamb94 fattylamb94 yada fayfeyfiy fayfeyfiy ikinizden birinde o potansiyeli görüyorum minnaklarım:KK37:
Canımm bugünden itibaren yazabilirim istersen ben

Bence cok iyi olabilir.
Dun feyza kacamagi ozelden sana yazdigini yazmisti
Ne yidi bilmiyok :KK70: cok da iyi oldu :KK70:
Ya evet birbirimizde görüp isteme durumu olabiliyor ye dün öyle yaptım
Bence öyle yapmamız iyi olabilir
Ama eğer buradan yaZalım derseniz ben bakıp sana bildirebilirsiniz kaptanım ama özelden kimse de görmemiş olur :) esperenzaa esperenzaa

:KK70:
Tesekkurlerr :)
Hadi insaallah
Ama cars pers az yaparim heralde sanirsam belli olmaz :) ya da yaparim da full yurume yaparim odem modem olmasin diye
İncelmis hissediom cidden 2 gunde :KK66:
Oo ben iki gün zorlayım:D ama yok bu hafta güçsüz halsizim.. artık canım hayırlısı :D

Evet kankilettam senin gibin buyuk yazdim :KK70:
İnsan guzel spor yapinca buyuk buyuk yazasi geliyomus :KK70:

Caninin cekmemesi super. Benim de hiic cekmiyodu da son sira biraz iyi degilim, ne bileyim ozelden yazdim dedi ya feyza sanki daha iyi oldu oyle. Cok da onemli degil aslinda gerci :)
Ahahahaa
Gerçekten insanlar üzerinde çok etkim oluyo
Naapsam yapıolar
Seviniyorum ama :))))
Ben de akşam spor salonuna gidicem

Cardio bana imkansiz geliyor ya, 10 dk dayanabildim, cok guclu olmak lazim.
Belki sigaradan kurtulunca ve spirulinaya baslayinca enerjim tavan yaparsa ve de o zamana kadar leslie ile guclenirsem ona gecis yaparim.

Ama cardioyu 10 dk yaptim ya gecen gun, arkasindan yaptigim eliptik ve leslie bildigin cerez gelmisti, dun ise azicik zorladi.

Eger gucun yetiyorsa cardioyu yap direkt, bu kadar faydali bi video gormedim yani daha once.

Ayrica cok haklisin, nelere nelere vakit harciyoruz gun icinde yaa bosu bosuna.
Yarim saat spor ile muthis enerjik ve guclu olabiliriz. Aliskanligimiz bu olmali kesinlikle.
Ben de senin gibiyim o kadar kötü oluyorum ki en fazla 10 dakika dayanıyorum. Ama mutlaka yapa yapa vücut alışır. 1 ay sonra 15 dk 2 ay sonra 20 olur. 10. Dakikada kalp krizi geçiriyorum sandım :D

Back
X