Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Simdik bi turk kahvesi yapcam
Sonra size foto atcam

Bana fal bakin hele

Baska icen, icicek olan varsa da atsin foto, kahve keyfi yapmis oluruz beraber, fal da bakarik :)
(Ben hic bilemem ama atarim )

5 güncük yapıcam dostum şükür
Bence haftasonu yap
Koşturuyorsun haftaiçi olmaz
Ben de amir izinde die rahat yazıyorum
Yoksa elime TEli alamam

Aynen, cuma gunu alicam hurmalari.
Zaten regl de olmam gerekiyo o siralar daha iyi gider kilo.
İnsaaaallaahhh tabiiii
O yedigimiz hurmalar bi tarafimizi tirmalar olmasin da

Gerçekten suyla şekersiz sütsüz kahve berbat oluyormuş ama mecbur içmek zorunda kalıoruz hem metabolızmayı hızlandırıor hemde tok tutuyor diye duydum :)

Canim sana nacizane bir tavsiye vereyim
Nescafelerden uzak dur
Kesinlikle cok ciddi odem yapiyorlar her turlusu. Ve sagliga da cok zararli.
En guzeli gunde 1 2 fincan turk kahvesi icmek. Zayiflamaya da her seye de cok daha yararli. Ama nescafe tarzi kahveler tam bataklik.

valla canım.Maşallah diyorum içenlere. Ben diğer sıvılar hariç 1.5 lt içiyorum en az. Bazen 2 oluyor ama genelde 1.5 da kalıyorum. Bakalım bugün deneyeyim.bi

İcine limon ya da salatalik kesip koysaniz? Cascade_

Su icemeyenlere bunu oneriyolar genelde.
asilsoy sen yesilcay seviyosun, mesela azzicik bekletip alsan sudan, yesilcayin aromasi gecer suya, belki daha cok hosuna gider.

Evet nescafe gold kullanıorum bugunluk çekirdek olanından sadece kahve çekirdeği üstüne su döküp iciorum türk kahvesinden farkı yok ikisinin tadıda iğrenç acı içeriğinde sadece kahve çekirdeği var ekstra bısı yok kaloriside suyla yapılınca sıfır dıer kahvelerden zaten tuketmıorumkı normalde kahveyi sevmem ve ıcmezdım :)
Ama bilgi içinde teşekkürler :)

@alina esperenzaa
Dünkümenum
Sabah
yumurta 1,5dltb ekmek peynir zeytin domates salatalık biber
Arada
Malesef
Küçük Dondo kahve yaklasik 3adet ceviz
Oglen
1kupa çorba
Aksam
salata yoğurtlu kabak
Gayet güzel canım bence,doo kahve ne
Sporum
Jillian
100 ip
30dk egzersiz
Toplam 222
@fmad @Alina_ @fattylamb94
Spor da çok iyi

Ben miktar ve kalori olarak düşündüm canım.karbon bence tabakla pilav,dilimlere pasta börek olmadıkça fazla olmuyor yaa.
Sağol canım,yalın ayak yapinca ayak, topuk ve bacak ağrısı oldu.bugun terlikle

Rica ederim canim :)
Nescafe gold cekirdek demissin ama ben nescafenin direkt kahve cekirdegi sattigini bilmiyordum.
Eger iri taneli, çözünebilir kahveden bahsediyorsan o da birebir ayni sey.
Kahve suya girince erimemeli, filtre kahve ya da turk kahvesi mesela erimiyor, aynen kaliyor sadece aromasi karisiyor suya, cay gibi yani :) O eriyen kahveler hep kimyasal,ve insani sisiriylr.
Ben bi ara sirf kahveden 7 kilo almistim, sonra verdiydim ama genc idim o zamanlar

Kahve icmeyi hic sevmiyorsan aslinda icebiliyorsan yesilcay ic. Bence kahveden daha yararli. Ben de kahve icemezdim, seneler icinde bagimli oldum, buraya basladigimda gunde 5 6 bardak iciyordum. Simdi 2 ile sinirlamaya calisiyorum. Onun yerine yesilcay (caykurun sallama cayi, limonlu, tadi guzel cidden) icmeye calisiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…