Öyleyse daha içmem zaten sevmıorum aram yok hiç bı kahve çeşidiyleRica ederim canim :)
Nescafe gold cekirdek demissin ama ben nescafenin direkt kahve cekirdegi sattigini bilmiyordum.
Eger iri taneli, çözünebilir kahveden bahsediyorsan o da birebir ayni sey.
Kahve suya girince erimemeli, filtre kahve ya da turk kahvesi mesela erimiyor, aynen kaliyor sadece aromasi karisiyor suya, cay gibi yani :) O eriyen kahveler hep kimyasal,ve insani sisiriylr.
Ben bi ara sirf kahveden 7 kilo almistim, sonra verdiydim ama genc idim o zamanlar
Kahve icmeyi hic sevmiyorsan aslinda icebiliyorsan yesilcay ic. Bence kahveden daha yararli. Ben de kahve icemezdim, seneler icinde bagimli oldum, buraya basladigimda gunde 5 6 bardak iciyordum. Simdi 2 ile sinirlamaya calisiyorum. Onun yerine yesilcay (caykurun sallama cayi, limonlu, tadi guzel cidden) icmeye calisiyorum.
Hosbuşduk teşekkürler :)
Öyleyse daha içmem zaten sevmıorum aram yok hiç bı kahve çeşidiyle
Yeşil cay iciorum 1 Bardak 2ye çıkarırım ozaman kahve yerine bundan sonra :)
Tamam canım teşekkürler uyarın için çok iyi oldu :)Aynen canim hic zorlama, yesilcay kat kat yararli :)
Tamam canım teşekkürler uyarın için çok iyi oldu :)
Bak sabah öğlene kadar iki kere oturuşta ikişer tane iç
Aklında tut dörtledim die
Sora öğlen iki iç
Sora .... o tarz olabilir
Bayramda guzeellce bi dinlenirsin.
Her seye reset atarsin.
Ondan sonra biir guccle saldirirsin tekrardan, ama cook cook daha guclu, deneyimli olarak !!!
ALTMIŞ BEEEŞŞŞS!!!!
( Tamam once 68e fitim :) )
İcine limon ya da salatalik kesip koysaniz? @giustizia_
Su icemeyenlere bunu oneriyolar genelde.
asilsoy sen yesilcay seviyosun, mesela azzicik bekletip alsan sudan, yesilcayin aromasi gecer suya, belki daha cok hosuna gider.
Aynen canımKiloe veremememiz ve vucut yapimiz da benziyo onla, o da ince kemikli :)
Ben evdeyim kizlar
Sabahladigimdan mal gibiyim
Daha da yapacak is var
Spor yapmak istiyorum vucudum hareket istiyor resssmen
Ama korkunc yorgunum
Aksam 10 gibi isik biterse ve gucumu toplarsam yapicam bi leslie ins
@fmad
@giustizia_
Plank mukemmel bisey ama benim dirseklerim yara oldu.
Sizde var mi oyle bir durum?
Rakibinden ses soluk cikmayinca kendi basarmaya calisiyor, kiyamamAhahahah ay kapışmalı çok heyecanlııı
Kessinlikle oylevalla canım dun sabah 73leri gördüm. Çok az kaldı 68 i görmeme sonra 65 sonra 63 neden olamsin değil mi. Olacak inşallah
Hımm bak bunu deneyeyim mantıklı geldi. Ben yeşil çayı bekliyorum ilisin öyle içiyorum. Güzel fikir
Aynen canım
50lerdeyim guya ama 60lardayim gibi, hiç belli olmuyor, kemikler ince olunca yaglar fazla oluyor
Canım halı üzerinde veya sert bir yerde mi yapıyorsun ? O zaman tahriş olur. Yoga matı alsan onun üzerinde yapsan sıkıntı olmaz sanki. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama Decathlon'da falan 8-10 tlye bulabilirsin. Nette falan da vardır. En kötü plank yaptığın yere çarşaf gibi birşey serebilirsin.
Bu aradaTrabzonlu3461 Nill41 Hoşgeldiniz hanımlar. İnşallah hep birlikte sağlıkla kilolarımızı veririz. Ben de bu takımdaydım bir süre izne ayrılmam gerekmişti. Şimdi tekrar dönüyorum ama listede en son izne ayrıldığım kiloya düşmeye çalışıyorum. Birbirimize güzel bir şekilde destek oluruz inşallah.
Bendede göbek cok az belde ince kıloma göre çok ince kalıyor ama benim sıkıntım da basen kalca bacaklar belden assagısı kısaca ordan vermek içinde bisiklet ve egzersiz mutlaka rutin yapıorum aksatmadan :)Kesinlikle ayni durumdayiz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?