Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

HADİİİ
FALİMA BAKAN VAR Mİ ?

Falaaddine de yollayam

Eklentiler

• IMG_20180808_161902435.webp
    14 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20180808_161918918.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20180808_162001723.webp
    13 KB · Görüntüleme: 32
Öyleyse daha içmem zaten sevmıorum aram yok hiç bı kahve çeşidiyle
Yeşil cay iciorum 1 Bardak 2ye çıkarırım ozaman kahve yerine bundan sonra :)

Evet akşam yemegımıde yapdım suan yıyorum :) assagıya fotoda koydum tarifinide yazıorum denemek isteyenler yapabilir
Haşlanmış tavuk gögüsü ufak parça tuzsuz ve yagsız
Bol kıvırcık
1 adet salatalık
Çeyrek soğan
1 dış sarımsak
2 kaşık yoğurt
Pul biber ve karabıber
İsteyen içine ekstra sevdiği şeyleri katabilir :)
Kaloriside oldukça düşük 90 ,100 kalori arası

Eklentiler

• 20180808_164052-1.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 31
Birazdan egzersiz yapıcam 10 15 dkka kadar akşam 8 gibi de kondisyon bısıkleti 1 saat gercekden çok yorucu oluyor ayakta sürünce yürüyüşten daha fazla terletıyor ama ayakda kullanılırsa :)
Bugün 1.8lt su ıcdım 2.5e tamamlıyıcam inşallah yatana kadar :)

Asiri aciktim resmen ya.
Sabah kalkamadigimdan lapayi oglen yemistim domates ve biberle. Kesinlikle tek basina yenmiyor.
Simdi baya salata yapicam yoksa yiyemem.
Marul domates biber limon sirke karabiber pulbiber. İsitiyorum da, sogukken iyice beterdi.

Esime de kiymali yumurtali ispanak yapiyorum, cok yiyesim var amaa nooo

Bak sabah öğlene kadar iki kere oturuşta ikişer tane iç
Aklında tut dörtledim die
Sora öğlen iki iç
Sora .... o tarz olabilir

su saate kadar 1 litre içtim . Eve gidince yarim daha içerim. Dışarı çıkacağım sonra orda da içerim. BKalim 2 olur İnşallah

Bayramda guzeellce bi dinlenirsin.
Her seye reset atarsin.
Ondan sonra biir guccle saldirirsin tekrardan, ama cook cook daha guclu, deneyimli olarak !!!

ALTMIŞ BEEEŞŞŞS!!!!
( Tamam once 68e fitim :) )

valla canım dun sabah 73leri gördüm. Çok az kaldı 68 i görmeme sonra 65 sonra 63 neden olamsin değil mi. Olacak inşallah

İcine limon ya da salatalik kesip koysaniz? @giustizia_

Su icemeyenlere bunu oneriyolar genelde.
asilsoy sen yesilcay seviyosun, mesela azzicik bekletip alsan sudan, yesilcayin aromasi gecer suya, belki daha cok hosuna gider.

Hımm bak bunu deneyeyim mantıklı geldi. Ben yeşil çayı bekliyorum ilisin öyle içiyorum. Güzel fikir

Canım halı üzerinde veya sert bir yerde mi yapıyorsun ? O zaman tahriş olur. Yoga matı alsan onun üzerinde yapsan sıkıntı olmaz sanki. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama Decathlon'da falan 8-10 tlye bulabilirsin. Nette falan da vardır. En kötü plank yaptığın yere çarşaf gibi birşey serebilirsin.

Bu arada Trabzonlu3461 Nill41 Hoşgeldiniz hanımlar. İnşallah hep birlikte sağlıkla kilolarımızı veririz. Ben de bu takımdaydım bir süre izne ayrılmam gerekmişti. Şimdi tekrar dönüyorum ama listede en son izne ayrıldığım kiloya düşmeye çalışıyorum. Birbirimize güzel bir şekilde destek oluruz inşallah.

İlk halida yaptim, sonra havlu serdim ama olmadi
Dedigin gibi mat almak en iyisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…