Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

asilsoy ven de senin gibi su sevmem
İki günde anca 1 bardak ama diyet için mecburen içiyorum
Böğak
valla canım.Maşallah diyorum içenlere. Ben diğer sıvılar hariç 1.5 lt içiyorum en az. Bazen 2 oluyor ama genelde 1.5 da kalıyorum. Bakalım bugün deneyeyim.bi

Aynen canim, gecis donemindesin, en kisa surede sıkı bir diyete gireceksin hayirlisiyla.
ALTMIŞ BEŞ!!!!

inşallah. Bekliyorum o istek ve azim yeniden gelsin. Şuan ruhen biraz yorgunum hic bir faaliyet gösteremiyorum sönük bir balon gibiyim. İnşallah bayramda dinlenir kendime gelirim

valla canım.Maşallah diyorum içenlere. Ben diğer sıvılar hariç 1.5 lt içiyorum en az. Bazen 2 oluyor ama genelde 1.5 da kalıyorum. Bakalım bugün deneyeyim.bi
Bak sabah öğlene kadar iki kere oturuşta ikişer tane iç
Aklında tut dörtledim die
Sora öğlen iki iç
Sora .... o tarz olabilir

Sabah kahvaltıda 1 nektari 1 salatalık ve yeşil çay içtim
Suan kahve yapıorum nescafe gold sütsüz şekersiz su ile ilk defa içicem bakalım :)

inşallah. Bekliyorum o istek ve azim yeniden gelsin. Şuan ruhen biraz yorgunum hic bir faaliyet gösteremiyorum sönük bir balon gibiyim. İnşallah bayramda dinlenir kendime gelirim

Bayramda guzeellce bi dinlenirsin.
Her seye reset atarsin.
Ondan sonra biir guccle saldirirsin tekrardan, ama cook cook daha guclu, deneyimli olarak !!!

ALTMIŞ BEEEŞŞŞS!!!!
( Tamam once 68e fitim :) )

Ben evdeyim kizlar
Sabahladigimdan mal gibiyim
Daha da yapacak is var
Spor yapmak istiyorum vucudum hareket istiyor resssmen
Ama korkunc yorgunum
Aksam 10 gibi isik biterse ve gucumu toplarsam yapicam bi leslie ins

@fmad
Cascade_

Plank mukemmel bisey ama benim dirseklerim yara oldu.
Sizde var mi oyle bir durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…