Canım çok az yedinİnşallah cnm cümlemizin
Cok halsızım basım donuo dermanım yok
Sıfır iştah akşam yogurt yıcem zaten kür yapıorumya mecbur suan ne yemek ne başka birşey uyumak ıstıorum ama spor saatım geldı 8de baslıcam bitince biraz uyuyıcamCanım çok az yedin
Ye biraz daha bir şeyler yoğurt falan ye
Çok çok az ve en sağlıklı olabileceklerden canım
Az yedin ya ondandir :)İnşallah cnm cümlemizin
Cok halsızım basım donuo dermanım yok
Hosbuldum canim sende hosgeldin. Bende gecmise goz gezdirirken gordum seni mutlu oldum :) bende izindeyim. 1 2 kilo fazlan var verip bayramdan sonra listeye giricem insallahCanıııımmm hoşgeldin. Bende izindeydim. 1-2 haftadır bende döndüm sayılır. Azıcık kilo aldım daeski kiloma dönüp tekrar listeye girmeye çalışıyorum. Özlemişim vallaha. İsmini görünce bir mutlu oldum.
oyyy esrakusum sevilmezmi candir o can
Hosbuldum canim sende hosgeldin. Bende gecmise goz gezdirirken gordum seni mutlu oldum :) bende izindeyim. 1 2 kilo fazlan var verip bayramdan sonra listeye giricem insallah
oyyy esrakusum sevilmezmi candir o can
Ne demek canjmSıfır iştah akşam yogurt yıcem zaten kür yapıorumya mecbur suan ne yemek ne başka birşey uyumak ıstıorum ama spor saatım geldı 8de baslıcam bitince biraz uyuyıcam
Cok tesekkur ederim beni düşündüğün için
Eski rakibem
He evet ama dahada azalmis sanki o gunden sonra eskiler :)
Zayiflama topiklerinde kasrilasmizdir baska biyerde takilmam pek :)
ananemdi ovefat etti.
Spor yapıyorumKimseler yok
Selam hemsom :)
Evet bugün canım sıkkın yıyemıorum moral sıfır olunca bazısı yemeğe abanır bende tersi oluyor
Sürekli tabı bukadar az yemıorum bünye dayanmaz ama bu sıkıntı geçene kadar bilemiyorum hemso
Listeye girmeme cok yok ama hedefe epey bi yolum varOoo çok yokmuş. En kısa sürede girersin sen
amin canim Allah razi olsunBasin sagolsun canim
Allah geride kalanlara sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?