Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen devam edicem ben nisan ayina 55i hedefledım ınsallah ulaşmış olurum cnm :)Sporun çok iyi yemeni azaltma zaten artır. 55 kilo olduğunda taş gibi olacaksın bu azimle seneye bu zamanlar olursun yada az bi kilon kalmış olur![]()
Aynen :/Hadi yaa
![]()
Allah ağzımızın tadını bozmasın tabiAynen :/
Valla yıyemedım ama yarın yıcem kesin nekadar ıstemesedeCanım ama böyle yapma bak metabolizman yavaşlayacak çok
Ahahhaa tamam anlaştık
Aynen İnşallah :/Allah ağzımızın tadını bozmasın tabi
Ye canım erken ye ama yeValla yıyemedım ama yarın yıcem kesin nekadar ıstemesede
En geç 17.00da yiyorum ondan sonra yemek yok sadece yogurt kürü yapıorum gece super yağ yaktırıorYe canım erken ye ama ye
Ye ye zorlaValla yıyemedım ama yarın yıcem kesin nekadar ıstemesede
Bravo kızAhahhaa tamam anlaştık
Ya bend e dondurma yaptım koydum dolaba
Bugün az yedim baktım karnım kıyılıyor
Çoban salata yapmıştım onu yedim
Tamamdır canımEn geç 17.00da yiyorum ondan sonra yemek yok sadece yogurt kürü yapıorum gece super yağ yaktırıor
Pilavı gördüm oradaBravo kız
Saol cnm :)Tamamdır canım
6 da olabilir :)
Ohhh süper
Canım spor listesi heyecanlı olacak bu hafta maşallah :)Bugünkü menü tekrar paylasıorum deisiklik olduğu ıcınesperenzaa
Sabah 3 bardak ılık su 1 i elma sirkeli
Bulut yumurta 2 yumurtanın sadece beyazı ile tuzsuz yagsız lor peyniri ile bol pul biberli
Yanında 1 adet salatalık
Akşam 1 nektari
Gece yogurt kürü
Sporfattylamb94
70dakka eliptik bisiklet:280
20dakka egzersiz:40
30dakka ev işi:10
250adet ip atlama:50
Toplam:380puan
fayfeyfiy canım ipi 250 yapdım bırakdım :)
3ltr su içtim
Aynen canım çetin geçecek belli :)
Söylesem miDunde boyleydi :) ama tek fark dondurma yemistim azcik. Yarin tarti bana guler insallah :)
Sen ne yedin bugun :)
Kuzum o kilo verme yöntemi değil ondan öyle bi medet ummuyorum sadece bacağımı sıkılaştırmak için yaptırmak istiyorum yani takviye gibi. Üstelik mucizede beklemiyorum max 3 4 cm inceltirCanım ben sağlıklı bir şekilde diyet ve sporla vermeni tavsiye ederim